بچه ها کیا خطشون فیبر نوریه؟؟؟من از شیراز درخواست اشتراک 256 دادم ولی میگن چون خطت فیبر نوریه معلون نیست رانژه بشه یا نه........
Printable View
بچه ها کیا خطشون فیبر نوریه؟؟؟من از شیراز درخواست اشتراک 256 دادم ولی میگن چون خطت فیبر نوریه معلون نیست رانژه بشه یا نه........
نقل قول:
معمولا فیبر نوری رو خدمات نمیدن
سلام
من سرویس128 بامحدودیت حجمی ماهانه ازشاتل درمشهددارم سرعت دانلود روزانم 230كیلوبیت برثانیه باپهنای باند1.8mb
اما4شب ازساعت 1تا7سرعت شبانه رایگانم شده 7كیلوبیت باپهنای باند50 یعنی همان دایل اپ
اگرشما پارس انلاینی ها كه سرویس 128 یا بالاتر بامحدودیت حجمی ماهانه داریدلطف كنید بگیددرشب باچه سرعتی دانلود میكنید ونسبت به قبل تغییركرده یانه ممنون میشم
اینجوری كه شاتل به من گفت این روند درشب ممكنه ادامه پیدا كنه برای همین دارم دنبال یك شركت دیگه میگردم كه سرویس شبانه باسرعت خوب داشته باشه اگرپارس خوب باشه شایداومدم ازپارس گرفتم
خدا شانس بده من که زور میزنم 30 مگ هم نمیگیره قطع میشه وسطش :41:نقل قول:
نه منم قمی نیستم. خوزستانیم.نقل قول:
اینجا گیر کردیم! البته بدک هم نیست. از خیلی از شهرا بهتره. من که باهاش حال میکنم اساسی:10:
نقل قول:
سلام
ممکنه سرعتت بسته به شهر و مرکز مخابراتیت فرق کنه
اما اینا عموما سرعتهای ما هستش ، من حجمی رو که میتونی هرشب به صورت رایگان بگیری میگم
128 ،.... 1.8 گیگ الی 2 گیگ
256...... 2.2 گیگ الی 2.5 گیگ
512...... 2.5 گیگ الی 2.8 گیگ
1 مگ.....3 گیگ الی 3.5 گیگ
اگر قطعی مکرر دارید حتما مودم رو یکبار ریست کنیدنقل قول:
چرا ؟؟؟ یعنی دلیل خاصی داره برای ریست کردن مودم؟نقل قول:
تست خوبي بود به نظرم پينگش هم بد نيست:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان اینم سرعته بنده دیشب داشتم فایر فاکسو اپدیت میکردم !! 256 کیلو بایت !!!!!!!!!! :5::5::5::5::5:
فکر کنم قاطی کرده یه لحظه سرور !!!!!!!!