تازه جديدا يه اوتوشارژ هم واسه تيرماه زده شده. كه نميدونم با اين روند همين يكي ميمونه يا اينم ميشه 4 پنج تا!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
تازه جديدا يه اوتوشارژ هم واسه تيرماه زده شده. كه نميدونم با اين روند همين يكي ميمونه يا اينم ميشه 4 پنج تا!
حالا يه نگاهي هم به قيمتهاي جديد تهران بندازين
آخرين قيمتهاي اينترنت پرسرعت در استان تهران
قيمت اينترنت كه توسط شركت ارتباطات زيرساخت در قالب خط STM1 به شركتهاي مخابرات استاني و شركتهاي داراي مجوز PAP يا همان شركتهاي ندا تحويل ميشود، صرفاً جهت استفاده براي ارائه خدمات ADSL يا اينترنت پرسرعت به ميزان 20 درصد كاهش مييابد و بدين معني است كه قيمت فروش اينترنت با ظرفيت يك STM1 كه در حال حاضر 486 ميليون ريال است به 375100000 ريال كاهش پيدا كرد.
به گزارش خبرنگار سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، بر همين اساس تعرفه واگذاري اينترنت پرسرعت با استفاده از ADSL براساس پهناي باند و ضريب اشتراك حداكثر 10 تعيين شده است.
براي پهناي باند 64 كيلوبيت بر ثانيه 59200 ريال، 128 كيلوبيت بر ثانيه 99200 ريال، 256 كيلوبيت بر ثانيه 12560 ريال، 512 كيلوبيت بر ثانيه، 204800 ريال و براي پهناي باند 1024 كيلوبيت بر ثانيه 383200 ريال و پهناي باند 2048 كيلوبيت بر ثانيه 745600 ريال در نظر گرفته شده است.
شركت مخابرات استان تهران در اين باره شرايط و ضوابطي را اعلام كرده است؛ هزينه مودم و راهاندازي آن برعهده مشترك خواهد بود و بابت راهاندازي سرويس نيز نبايد هزينهاي از مشتركين دريافت شود.
شركتهاي ارائهدهنده خدمات موظف هستند نسبت به نصب و راهاندازي تجهيزات در محل مشترك اقدام و پس از تحويل پهناي باند نسبت به تنظيم صورتجلسه اقدام كنند.
به گزارش ايسنا، شركتهاي ارائهدهنده خدمات همچنين موظف هستند نرمافزار لازم براي اندازهگيري لحظهاي پهناي باند را روي پايانه كاربر نصب و راهنمايي لازم را انجام دهند.
ضمناً كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات توصيه كرده بود كه به منظور گسترش ارائه اين خدمات در سطح كشور شركت مخابرات ايران با مشاركت شركتهاي PAP و رعايت منافع طرفين، اين خدمات را ارائه كند. به گزارش ايسنا درصورت نداشتن مشاركت، شركتهاي PAP ميتوانستند سرويس مربوطه را حداكثر تا سقف 20 درصد بالاتر از اين تعرفههاي مصوب ارائه كنند. همچنين شركتهاي PAP بايد كليه قراردادهاي خود را حداكثر ظرف مدت يك ماه از تاريخ مصوبه براساس تعرفههاي مصوب فوق اصلاح ميكردند.
كليه مشتريان درصورت داشتن هرگونه شكايت درخصوص تعرفههاي خارج چارچوب مصوب و يا عدم رعايت كيفيت خدمات مراتب را به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي وادارات کل مخابرات مناطق هفتگانه گزارش كنند.
٣/٤/١٣٩١
سلام به همه دوستان
یک زمانی بحث این تاپیک خیلی بالا بود اون موقعه کیفیت سرویس مخابرات خوب بود سرویس های متنوعی داشت و کیفیت پینگ عالی ... تا این که به این جا رسیده و بسیار بی کیفیت .... من خودم یکی از کاربران مخابرات بودم و هنوز هم افرادی که این سرویس را دارند بسیار ناراضی هستند ... مخابرات یک انحصار طلبی فیبر نوری را در اختیار دارد و سرویس کم هزینه بی کیفیت با سرعت بالا در اختیار کاربران قرار می دهد در صورتی فقط حق کاربران از بین می رود ...
دوستان توی این مدت کیفیت سرویس شما چطور بوده؟؟؟ واسه من هر روز بدتر از دیروز هست. الان هم سرعت شده dial up
امروز که افتضاحه...!
خدا لعنتشون کنه
نمیتونیم ، منطقه ما را فقط مخابرات ساپورت میکنهنقل قول:
شماره تلفنش را میدینقل قول:
فرصت نمیکنم برم اونجا
دوستان من امروز رفتم مرکز مخابرات ولیعصر کلی سرو کله زدم فقط میگفتن که شما درست میگید ، شما پر مصرف هستید ولی ما نمیتونیم کمکی بهتون بکنیم منم عصبانی گفتم یعنی یه آدم پیدا نمیشه جواب بده گفتن برو تو اون یکی اتاق خلاصه رفتیم کلی حرف زدیم گفتیم پکت های لاست شدتون زیاده و دانلود صرفه نداره مرده هی میگفت شما درست میگید آخرش گفتم مرده حسابی یه جواب بده به من خیره سرت گفت شرکت های شبکیه ، رنگین کمان و یکی دیگه ( الان دقیق یادم نیست) با ما قرار داد دارن میتوندی از اونا بگیرید گفتم من DLC هستم مطمئن هستید خدمات میدن ؟؟ گفت آره منم بلند شدم کوبیدم اومدم چهارباغ بالا دفتر مرکزی شبکیه رفتم تو به منشی میگم با مخابرات قرارداد دارید میگه نه!!!!! من گفتم مگه میشه همین الان مخابرات به من گفت که قرارداد دارید بعد به دفه یکی از اون ور گفت ما قرارداد داریم خانوم حواسشون نیست !!!!! کلی خندیدم بعد رفتم و یه 1 ماهه خریدم 3گیگ 1024 ، 14000 تومن حالا قراره فردا فعالش کنه امیدوارم خوب باشه ..
در ضمن من از شهرک کشوری هستم.
اینو نوشتم شاید کمک کنه بهتون ببخشید که یکم زیاد شد!!!!
تو گور بابا شبکیه ! من بصورت هوشمند هم مخابرات دارم هم شبکیه ! شبکیه غیر از اینک روزانش سرعتش بیشتره هیچی نداره ! شبا سرعت بین 0 تا 15 کیلوبایته و اکثرا روی صفر ! این به چه درد میخوره ؟
نه آقا باید برم یا شبانه رو درست میکنید یا من دیگه نمیخوام این سرویس کوفتی ! همین مخابرات حداقل هزینه گیگ های اضافیش ارزونتره :|
شبکیه شبانه رایگان داره؟ سرعتش چطوره؟ به صرفه تر هست؟ برای منطقه ما که فقط مخابرات ساپورت میکنه هم قابل استفاده هست؟ یعنی باید اول سرویس مخابرات رو قطع کنیم بعد از شبکیه بگیریم یا همزمان وصل میشه؟نقل قول: