سلام. تو این بازی تازه واردم. میخواستم بدونم برای ساخت Guardian خوب باید چطور عمل کرد. ممنون میشم اگه لطف کنید و جامع پاسخ بدید.
با تشکر
Printable View
سلام. تو این بازی تازه واردم. میخواستم بدونم برای ساخت Guardian خوب باید چطور عمل کرد. ممنون میشم اگه لطف کنید و جامع پاسخ بدید.
با تشکر
گارد با full rec بعضی موقع ها واسه تانک کم میاره. پگان که جای خودش رو داره.نقل قول:
تو ويكيا و فروم خودش اينو پيشنهاد دادن براي پاگان
به ونی که 4rec/3int یا 5rec/int می کنه می گن دیگه تانک نمی گن یجور Hybrid هست.
قبلا هم گفته شده . اصلا Build مطرح نیست. مهم point آخری هست که می تونی بدست بیاری.
مثلا لول 55 شدی 800 تا def داشته باشی خوبه . اگه full int هم یکی بکنه می تونه 800 def جور کنه ! ولی خوب نه یه تازه وارد.
در ضمن پگان rec build مکافات هست . اصلا تو pp ها بدرد نمی خوره. نه می تونه درست حسابی تانک کنه (اگه حرفه ای باشه می تونه lol ) وقتی یکی دیگه هم تانک کنه این هی agro می گیره و کاره تانک رو مختل می کنه.
تو همون پست اول لینک guide همه کلاس ها هست که خیلی جامع توضیح داده. اگه انگلیسی هم نمی تونید بخونید یا حوصله خوندن ندارید که بهتره بیخیال این بازی بشید. در باره Guardian 3 برار پست اول میشه توضیح داد !نقل قول:
تو میگی مسخرس ولی با همین سیستم بزرگترین guild تو fury رو ما داریم.etain که این قدر ادعاش میشه چرا همش اینجوری 2 ماه 2 ماه خراب میکنن.نقل قول:
معیار گیلد الان فقط لول هست بخواطر همینه هیچ مطلبی هنوز اونجا ننوشته.
تو گیلد های etain یا سرور های دیگه غیر gaia ملت میخوان عضو بشن شونصد روز باید واستن تا رای گیری شه ایا قبول شن یا نه الان اینجا فقط 2 تا تیکه goddess داشته باش که نشون بده جزو nub های گایا نیستی میگیرنت یا اینکه یکی از عضو ها بگه که میشناستت.
با این حال من فکر میکنم تا وقتی دلت etain هست نمیتونی gaia بازی کنی.من خودم از rank به اون خوشکلی گذشتم رفتم گایا اصلا هم پشیمون نیستم کاظم هم همه چیز رو فروخت اومد گایا داره همه رو میترکونه.
خوب معلومه بخاطره جمعیت خیلی بیشتره سرور شماست. کلا 50 نفر با تجربه سمت fury Etain نیست و لایت های etain هم به نسبت fury زیادن. 1-15 و 20-30 تو etain تعطیل رسمی شده ! روزی یکی دو ساعت مسابقات دوستانه برگزار میشه !نقل قول:
ولی با همین سیستم بزرگترین guild تو fury رو ما داریم.etain که این قدر ادعاش میشه چرا همش اینجوری 2 ماه 2 ماه خراب میکنن
اما گایا من 2 روز بازی کردم، باورم نمی شد لایت ها 2 تا union داشتن تو 20-30 ! بالای 50 نفر بودن. ما هم تقریبا 20 نفر.
Etain هم اگه +200 تا با تجربه داشت می ترکوند.
--------------------------------------------
کاظم اون cape of Vengeance رو که دادم می تونی بهم برسونی ؟! دارم وار رو تو Etain لول می کنم ، لباس درست حسابی ندارم رفته رو اعصاب !
آقا مبارکه اينجا فيلي /طرر شد .
CT واقعا آزار مي ده ملت رو :دي bd هاي خفن هم ( با سلاح [14] ) حوصله لول کردن توي dd2 يا حتي جنگل رو توي بيشتر ساعات روز ندارن . pando رو ترجيح مي دن
واقعا اگه کسي امکان داشته باشه براش عضو بشه نونش تو روغنه .
الان من رسيدم به حرف شما که گفتين اگه عضو بهترين گيلد نباشم به جايي نمي رسم >.<نقل قول:
رفتم گایا اصلا هم پشیمون نیستم
نه اقا گایا هم مثل بقیه هست ولی کاری که میکنه همه UM ها رو CT جمع میکنه بهشون بازی کردن رو یاد میده ولی Etain تا بازی یاد نداشته باشی نمیگیرنت.نقل قول:
blade یکی یکی میره به تازه کارا میگه چی کار کنن ولی اگر تو etain این کارو میکردن الان وضعش الان خیلی بهتر بود اصلا به تازه کارا فرصت نمیدن.
تو etain از وقتی من رفتم تا حالا فوق فوقش 6-5 نفر جدید اومدن که اونا هم یا کلی پول خرج کردن تا اون شدن یا از سرور ها دیگه اومدن بقیه همه اون قدیمیا هستن اگر یکیشون کم بشه کلی باید هندل بزنید جاشو پر کنید به قول کتاب مطالعت اجتماعی ما تراکم قدرت زیادی وجود داره ولی تو CT هر هفته 5-6 تا فقط لول 60 اضافه میشن کلا CT یه ماه پیش با CT الان نزدیک 70% عضو های 60 فرق کردن
------------------------------------------------------------
در هر حال اگه خواستی بیای گایا قرار با من بزار تا بگم acept کنن که این قدر الاف نشی
الان تو etain کسی نیست . که بخوان بهش یاد بدن . این کف دست مو نداره ، چی رو بکنم آخه ! کلا تو etain روزی 1 PP فکر نکنم DD2 درست بشه ! Raigo خالیه همیشه. اگه تا حالا 60 شدی شدی ، نشدی باید یا Solo کنی یا Duo . چون پیدا کردن 7 نفر سخته lolنقل قول:
elliot و kevin هم همیشه این کارو میکردن. اگر این کار رو نکنی که گند میزنن تازه کار ها . چون نبودنشون مفیدتر از بودنشون میشه.نقل قول:
blade یکی یکی میره به تازه کارا میگه چی کار کنن ولی کی اگر تو etain این کارو میکردن الان وضعش الان خیلی بهتر بود
مشکل جمعیت داره etain خفن . مخصوصا fury . تو 4 تا سرور fury etain کم جمعیت ترین هست ! همه لول +53 ها دیگه همدیگه رو میشناسیم و یا رفیقیم یا دشمن lol .
آقا اين Spirit Core كجاها دروپ ميشه به مقدار زياد؟تو ويكيا نگاه كردم و monster هايي رو كه گفته بودو يه عالمه كشتم ولي يا اصلا دروپ نشد يا خيلي خيلي كم.از كجا بهتر از بقيه جاها فارم كنم؟لول 31 هستم.
sealek ها شرق army port اگه fury هستینقل قول:
كدومشون؟انواع دارن.Fighter يا Priest يا...
فوق العاده ممنون.
___
ويرايش:خودم فهميدم!Warrior ها.