با خود گوشی آپدیت کردم.
برای ورژن 30 که با خود گوشی آپدیت کرده بودم حدود 6 مگ حجم آپدیتش بود ولی برای ورژن 40 لامصب 19100 کیلوبات حجم حجم دانلود آپدیتش بود....
Printable View
با خود گوشی آپدیت کردم.
برای ورژن 30 که با خود گوشی آپدیت کرده بودم حدود 6 مگ حجم آپدیتش بود ولی برای ورژن 40 لامصب 19100 کیلوبات حجم حجم دانلود آپدیتش بود....
بچه ها براي دانلود اين 16 گيگ با گوشي چقد اعتبار ميخواد؟ آخه من ايرانسلم
با سلام خدمت اساتید راستش من میخواستم گوشی بگیرم كه 2 3 سال باهاش كار كنم سوالم این بود مشكل ال سی دی این گوشی حل شد
مگه چه مشکلی داشت ال سی دیش؟؟نقل قول:
اگه منظورت تاچ اسکرینش بود که اره خیلی وقته که حل شده
سلام بچه ها میبینم که همتون گوشیهاتونو خریدید دارید حسابی باهاش ور میرید ولی من دارم کلافه میشم
حتما الان باید حسابی تجربه داشته باشید
من همین روزا میخام یدونه بگیرم. خواهش میکنم هر چی اطلاعات ضروری برای خریدش دارید مختصر و مفید عنوان کنید تا سرم کلاه نره ممنون میشم
منظور من رنگی رنگی شدن ال سی دی ب
سلام به بروبچ 5800دار:46:
دیکشنری که تو این گوشی هستش دیگه در چه گوشیهایی نوکیا نصب کرده؟؟
سلام...:11:نقل قول:
داداش گلم قبل شما 500 نفر این سوالو کردن :27:یه چرخی تو صفحات بزنی می فهمی...یه کم زحمت بکش همه چی دستت میاد:10:
بله منم به فکرم بود که اگه این دوری که شما میگید (250صفحه ) رو بزنم متوجه میشم اما راستش تقریبا 60 صفحه رو خوندم ولی درست چیز شسته رفته ای دستم نیومد گفتم شاید یکی لطف کنه جمع بندی و یاد آوری کنه خیلی بهتر و ساده تر از اینه که 250 صفحه رو هر نفر بخونه . اینجوری تو هزینه و وقت و ترافیک سایت هم صرفه جویی میشه.
بله! با آخرین ورژن این مشکل به کل رفع شدهنقل قول: