dodging ام با لباسا 10 هستش.aim هم 20 .ویگور 13 .نقل قول:
Printable View
dodging ام با لباسا 10 هستش.aim هم 20 .ویگور 13 .نقل قول:
فاندرشون رو هم میزنیم.فردا همشون رو لخت میکنیم...نقل قول:
منم dodging 10 هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +++ بچه ها الان یه اتفاق باحال برام افتاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زدم 0.5ساعت کار کنه بعد دیدم بعد 2ثانیه اونجاییم که باید کار میکرد و کار هم تموم شده و ریپورتش هم اومده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0.5ساعت = 2ثانیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به جان مادرم راست میگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به خدا راست میگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه باورتون نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
dodging ام با لباسا 10 هستش.aim هم 20 .ویگور 13 .
خدا نصیب ما هم بکنه(آآآآآمِِیییین)نقل قول:
اتیش کافیه به اندازه داشتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زودتر برسه روزی که همه شادابن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشد که همه شاد باشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خدا نصیب ما هم بکنه(آآآآآمِِیییین)
به طرز فجیعی خوش شانسینقل قول:
با صاحب the west رفیقی؟
سلام !
کدوم ورد هستین ؟ :31:
منم معتاد نکنین نامردا !
این بازی همون Gladiatus هستش ! ( شبیه )
ای بابا ! همه تو ورد 1 هستن و ما تو ورد 3 !
کسی تو ورد 3 هست ؟:31: ( معتاد به تمام معنا شدم )
یوزر : Hamed-Beckham
من بعد 1 هفته باز برگشتم
تو این مدت چه خبر بود
من و3 هستمنقل قول:
amin.fixfox
و
max-payne
:31: