نه راهي نداره بايد حتما پروفايلت باشه تا سيو ها رو بسه اجرا كردنقل قول:
Printable View
نه راهي نداره بايد حتما پروفايلت باشه تا سيو ها رو بسه اجرا كردنقل قول:
الان داشتم تریلر جدید اویل 5 گلد ادیشن رو میدیدم ، مو به تن آدم سیخ میکنه :
کد:http://www.gamespot.com/xbox360/action/residentevil5goldedition/video/6246414?tag=topslot;thumb;1
سلام
آقا من فکر می کنم آخرشم اونجایی که با WESKER تو مواد مذاب می جنگی این چرا هرچی تیر بهش می زنم عین خیالشم نیست باید چکار کنم ؟
سلام
اگه بخوایم evil 5 رو با lanبازی کنیم باید چکار کنیم چون غیر فعاله وبعد سریالش رو هم ندارم تو اینترنت هم سرچ زدم پیدا نکردم ممنون میشم اگه داشته باشین برام بزارین
باتشکرات فراوان
بعد از شکستن پل (صخره) وسکر دنبال شما میاد و بعد از مدتی قلبش از پشت نمایان میشه که در اون موقع باید شوا به اون شلیک کنه (ترجیحآ یک اصلحه خوب بهش بدید) بعد دنبال شوا میره, زمانی که شوا از صخره آویزونه شما باید به وسکر شلیک کنید تا حواسش پرت بشه و شوا نجات پیدا کنه (ترجیحآ با دوربیندار به سرش شلیک کنید) بعد از نجات شوا, جلوی سنگ تقریبآ گرد برید و دکمه هایی رو که میگه بزنید تا مسیری برای عبور شوا باز بشه و در انتها با هم به بالای منطقه (محوطه ی دایره شکل) برید, در اینجا با وسکر بجنگید تا وقتی که قلبش از جلو نمایان بشه بعد با قویترین سلاحتون شروع کنید به شلیک کردن بهش تا یک حالتی مثل تلو خوردن بهش دست بده بعد سریع برید پشتش و دکمه ای رو که میده بزنید و در ادامه هم دکمه های مورد نظر دیگه رو بزنیدنقل قول:
آقا من فکر می کنم آخرشم اونجایی که با WESKER تو مواد مذاب می جنگی این چرا هرچی تیر بهش می زنم عین خیالشم نیست باید چکار کنم ؟
اوه چه قدر پر درد سر ، وقتی رفت سراغ شوا یه دونه با آر پی جی بزنید توی کمرش میمیره .نقل قول:
نقل قول:
مرسی از لطفت ولی حیف شد که بازی خیلی زود تموم شد
سلام میشه یکی بگه سیستم مورد نیاز این بازی چیه؟
ممنون
فوق العادست .نقل قول:
پارسال این موقع منتظر RE5 بودیم .
امسال منتظر RE5 : GE
فقط می تونم بگم فوق العاده بود اما حیف که خیلی زود تمام شد
بچه ها اگر بخوام موزیک آخرش رو گیر بیارم کسی می تونه کمک کنه ؟