نقل قول:
نوشته شده توسط Paradise_human
آقایون چندتا قیمت میخواستم.
قیمت جدید پک پیانو بلک(منظورم گرون شدشه).
قیمت کابل usb پی اس پی.
قیمت کابل اتصال به تلویزیون.
قیمت کیفش.
قیمت رم 4 گیگ اصل و رم 8 گیگ اصل.
در ضمن من خودم یه هندزفیری 5700 مال موبایلو دارم 20 تومنم پول پاش دادم میخواستم بدونم همون کارمو راه نمیندازه؟؟؟؟کیفیت صداش خوبه یعنی منظورم اینه که مثلا هندز فیری سونی یا creative بهتر با psp جواب میدن یا نه همین هندز فیریه کافیه.
ممنون.
PSP گرون شده قيمت بازارم دست من نيست . كابل يو اس بي رو كه دوستمون قيمت گفتن مواظب باش بهت نندازن من تازه كه PSP خريدم مغازه دار محترم جناب بهنام (شادي) كابل USB رو بهم گفت ده تومن ! فكر كنم مي خواست اون پنج تومن تخفيفي كه داده بود رو جبران كنه ! فقط كابل اتصال به تلوزيون هم من كشف كردم قيمتش هشت تومنه (فروشگاه فتحي) عمده هم مي ده شيش تومن ! اون مغازه دار هاي محترمي كه مي گن 25 دو حالت بيشتر نداره يا خريد قديمشونه يا دزدن ! بقيه مواردم كه دوستمون گفتن ...
نقل قول:
نوشته شده توسط Amin_0913
سلام
من میخوام یه PSP بخرم یه چندتا سوال دارم:
موندم که Slim بگیرم یا Fat ؟
امکاناتش چیه؟
با PSP میشه فیلم دید با چه فرمتی؟
بازیهاش گیر میاد ؟ توی کجا؟
PSP کرک میخواد یا نه؟
وسایل همراهش موقع خرید چیه؟
قیمت PSP الان چنده؟
با PSP عکس میشه دید؟
بجز مادون قرمز دیگه چه وسیله ارتباطی دیگه ایی داره؟
PSP تا چقدر رم ساپورت میکنه؟
رم هاش مخصوصه یا از همین مموریهای سونی اریکسونه؟
اسليم يا فت سليقه اي . فقط جون بچه تون مي خوايد PSP مدل فت بگريد نريد تو مغازه بگيد PSP چاق داري يا نه !؟(اسليم بيشتر توصيه مي شه) در مورد امكانات كنسول هم بارها بحث شده ديگه حسش نيست فقط همين قدر بگم فيلم MP4 ،موزيك، بازي ، اينترنت ، عكس ! بازي هاشم به سادگي گير مي آد پشت شهرداري ريخته . PSP هم فريم ورشو عوض مي كنن كه همون كرك شدس ديگه موقع خريد بازي كپي برات تست مي كنن يعني دستگاه كپي خور هست ! وسايل بسته به نوع پك داره نترس مغازه دارا به اندازه كافي مي خورن رو كنسول ها عموما چيزي از جعبه كش نمي رن ! فقط مدل فت مادون قرمز داره كه كارايي هم نداره اصلا بهش فكر نكن ! واي فاي داره كنسول ... در مورد ساپورت رم بين علما اختلاف فعلا تا چهار گيگ كردن توش مشكلي نداشته تو دفترچش من خوندم نوشته بود تا هشت گيگ ساپورت مي كنه ! رم هاشم مموري استيكه معموليه فقط اگه رم تقلبي باشه تو بازي هاي سنگين مثل 300 و يا GTA تيك مي زنه ! رم سرعت بالا بخر حتما !