من با کلیات طرحت کاملا موافقم..و اگر یک ISP همچین درآمدی داشته باشه واقعا کافی هست..فقط یک سری عیوبی طرح داره که اگه اجازه بدی برات توضیح میدم:نقل قول:
توی این موارد خود اون طرحی که جایگزین میشه خیلی مهم هستش... این طرحهایی که مثال میزنی اصلاً طرحهای خوبی نبودند و به خاطر همین هم شکست خوردند...
من تعجب میکنم تو چطور درآمد 25 میلیون تومنی از یه خط 24 میلیون تومنی رو کافی نمیدونی؟ (یعنی کل در آمد 49 میلیون میشه که هزینه ی خط رو ازش کسر کردم و شده 25 میلیون) به نظرت مشکل اینترنت ایران چی هستش؟ اگه مثل من به نظرت مشکل از قیمت پهنای باند هستش قبول کن که بایستی هزینه ی ISP ها به ازای هر خط بسیار کمتر از قیمت یک خط باشه... در غیر این صورت تاثیر قیمت پهنای باند توی هزینه ی اینترنت ناچیز میشه....
در هر صورت من قبلاً محاسباتش رو توی پست قبلیم انجام دادم...مثلاً این قیمت گذاری رو در نظر بگیر:
هزینه ی ثابت سرویس 5000 تومن
هر گیگ از ساعت 2 تا 8 : 300 تومن
هر گیگ از ساعت 16 تا 20 : 1100 تومن
هر گیگ از ساعت 20 تا 24 : 1600 تومن
هر گیگ توی بقیه ی ساعات : 800 تومن
حالا اگه فرض کنیم هر خط بین 1500 نفر به اشتراک گذاشته بشه (که این عدد خیلی کم هستش) درآمد ISP از هر خط STM 1 یه چیزی حدود 49 میلیون تومن هستش... (اگه این قیمت ها رو مثلاً فقط 10 درصد زیاد کنیم درآمد ISP هم 10 درصد زیاد میشه یعنی میشه 55 تومن!)
حالا شما این طرح رو مقایسه کن با طرح مبین نت یا اسیاتک....
1.طبق گفته دوستمون توی 3-4 صفحه پیش هزینه لینک ها 40% هزینه ISP ها(اونم بدون تخفیف 35 درصدی که تازه اعمال شده) هست...اینطور که شما حساب کردی علاوه بر هزینه 24 میلیونی لینک،باید 21 میلیون هم بابت سایر هزینه های ISP بزاری(که طبق برآورد من 21 میلیون تومن شده و شما هم حساب کن و بگو)
از طرف دیگه طبق قانون ISP ها موظف به ارائه خدمات 1 به 10 هستند...با توجه به اینکه به بیشتر کاربرا پهنای باند 2.5 مگ تخصیص داده میشه پس باید یک لینک 155 مگابیتی بین 620 نفر تقسیم بشه و...
البته من اصلا در این مورد سررشته ای ندارم و تمام حرف هام نظری هست...بهتره افرادی که متخصص اینکار هستند بیاند و توضیح بدن
اما مسئله بعدی:
مخابرات استان اصفهان قبلا هزینه هر گیگ را از مشترک 2500 تومان دریافت میکرد ولی با حساب کتابایی که کردن انگار براشون نمی صرفید و مبلغش را به 3500 افزایش دادن(جدا از مالیات که 200 تومان بابتش دریافت میشه)یعنی مبلغ کل 3700 تومان میشه...
به نظرت اگه طرح تو با این مبالغ درست بود،چه دلیلی داشت مخابرات قیمت هاشو افزایش بده در صورتیکه تقریبا در خدمات اینترنت تازه وارد بود و مشترکینش هم ناراضی بودند؟
من به هر حال از طرحت خیلی خوشم میاد و امیدوارم طرحت پیاده سازی بشه.در مورد سرویس های حجمی هم حرف شما کاملا صحیح هست و فقط برای کاربرانی که ماه به ماه خرید می کنند این امکان هست که من قبلا به دوستان توصیه کردم حتما یک ماهه خرید کنند
حالا من یک سوال از شما دارم...سرویس آرت 1 شاتل به راحتی توانایی دانلود 20 گیگ ترافیک را داره...اگه به طور متوسط 1500 تومن به ازای هر گیگ حساب کنیم مبلغ دریافتی برابر با 30 هزارتومن میشه..که شاتل تقریبا با قیمتی مناسب تر از این،به ما خدمات میده و تازه خیلی بیشتر از 20 گیگ هم میشه دانلود کرد(از بچه های اینجا کسی بوده که 30-40 گیگ هم گرفته تازه:n02:)