اینترنتش رو افتاده بود تو خیابون از اونجا گیر آوردم! سوال مسخره نپرس. اگر میدونی جواب بده اگر هم نمیدونی که هیچنقل قول:
Printable View
اینترنتش رو افتاده بود تو خیابون از اونجا گیر آوردم! سوال مسخره نپرس. اگر میدونی جواب بده اگر هم نمیدونی که هیچنقل قول:
سوال من مسخرست یا سوال شما؟:n13:نقل قول:
اون کاربر محترم به شما جواب داده
"عزیز راه زیاد هست , خرید روتر , دانگل 4G , دانگل وایرلس و ... ولی شما ببینین با کدوم راه راحت تری میتونی یه دانگل وایرلس بخری بعدش با هات اسپات گوشیت اینترنت رو روی سیستم هم شیر کنی یا اینکه یه دانگل 4G بخری وصلش کنی به سیستم"
بعد شما این سوال رو پرسیدید؟ فکر کن ببین چی پرسیدی
ببینید بهرحال برای گرفتن اینترنت به مودم نياز دارید که ساده ترین راه استفاده از گوشی بعنوان مودم هست.اگر کامپیوتر کارت شبکه داره هات اسپات کنید.اگر نداره بوسیله کابل گوشی به کامپیوتر متصل و اینترنت رو اشتراک گذاری کنيد.بعضی گوشیها مثل HTC خودشون این قابلیت اشتراک گذاری با کابل رو دارند بقیه هم یک برنامه اول باید روشون نصب کنید.نقل قول:
اخوی اینترت ایرانسل هست. در ضمن گوشی من 4 g ساپورت نمیکنه. 3g هست. حالا اینترنت گوشی رو چطوری بفرستم به کامپیوتر. بدون دانگلنقل قول:
داداش با کابل USB گوشی رو وصل کن به کامپیوتر اول!نقل قول:
بعد برو تو setting گوشی قسمت موبایل نتورک گزینه hotspot رو انتخاب کن USB Tethering رو فعال کن و تموم!
دوست عزیز کسی اینجا سوال می کنه مسخره شماست ؟؟ خود شما از اولش میدونستی؟؟ درست جوابش رو بده بگو با هات اسپات کردن گوشی که وای فای رو اشتراک گذاری کنه و... یا اینکه مودم 3جی یا 4جی بخره .همونطور که دوستمون صفحه قبل گفته! ایشون اصلا هیچ اطلاعاتی در مورد ندارن بهتره ما درست راهنمایش کنیم نه اینکه به جای جواب بیای مسخرش کنینقل قول:
دوستان جواب دادند.نقل قول:
اول از هم حتما توی تنظیمات شبکه موبایل گزینه تری جی اونلی یا wcdma only رو انتخاب کن.
بعد برو در قسمت hotspot و در قسمت تنظیمات یه اسم برای شبکت بزار و یه رمز هم بده بعد با سیستمت به اون شبکه وصل شو ( مهم حتما باید سیتمت کارت شبکه بی سیم داشته باشه اگر نداری می تونی با سی تومن بخری ) یا از راه زیر استفاده کنی
با کابل یو اس بی موبایلت رو به سیتمت وصل کن و در قسمت tethering ( که بعضی از بی سواد ها مهار کردن یو اس بی معنا کردند ) گزینه usb tethering رو فعال کنی که این دومی بهتره چون باتریت شارژ میشه و ارتباط کابلی از بی سیم بهتره
چی رو می دونستم؟نقل قول:
مگه قبل از این سوال دوستان همینو بهش نگفته بودند که با گوشیت هات اسپات کن. خوب اگر ایشون متوجه نشده می پرسه آقا هات اسپات یعنی چه؟
اگر یه کاربر عادی بود هیچ توقعی نداشتم اما توی این انجمن 1095 تا پست داره
ضمنا به یاد داشته باشید سوال درست نصف جوابه
از چیزی که نوشتی سطح شعورت پیداست بیش از این هم ازت انتظاری نیست.
البته تضاد رفتاری هم داری یه بار میگی اخوی یه بار هم احمق. اما من که خودم می دونم احمق نیستم پس از گفته شما هم ناراحت نمیشم
این ak313 هیچ معلوماتی در این زمینه نداره. فقط اومده بود یک چیزی بپرونه بره
یه مثل هست که میگه تو اول اونی که زائيدي بزرگ بکن بعد ....حالا هم باید به ايرانسل همینو گفت .نسل سه و چهاري که سرمایه گذاری سخت افزاری و تجهيزاتش انجام شده و آماده هست و ظرفیت پهنای باند بقول خودتون تا صد مگا بیت رو هم داره حاضر نیستید پهنای باند که بخش نرم افزاری و ساده کار هست رو انجام داده يه اینترنت راست درست به مردم بدید بعد حرف از نسل پنج و بیست مگا بيت برای منازل میزنید !هم اکنون اگر یه سرعت 10مگا بیتی هم بطور پایدار ارائه کنید همه راضی خواهند بود در شرایطی که همه زیر ساخت هاش هم داريد.چیزی که من میدونم نسل پنج و ورود ايرانسل به حوضه فیبر نوری و ایرانیان چیزی جز انحصار طلبی و اقدامی در جهت سود بیشتر و خارج کردن رقبا از دور نیست وگرنه در بعد من و شمای مصرف کننده نسل پنج که خوبه نسل ده هم بیاد تا این شرایطی هست که خودتون بهتر ميدونيد یک اینترنت پرسرعت واقعی خواب و خياله چون بحث نتوانستن و ظرفیت و زیرساخت نیست بحث" نخواستن" هست.نقل قول:
دوستان میشه توضیحاتی در مورد بسته های نامحدود و مخصوصا یک ساعت رو بدید
فقط بین ساعت 2 تا 8 قابل استفاده است ؟
خیر اون ساعتی ها محدودیت شب و روز نداره همانطور که محدودیت حجم نداره.اون 2_6يا6-10صبح طرح دیگه هست که فقط در اون ساعت هاست و محدودیت حجم هم داره که نهایت بیست گيگ و پنج گيگ میشه دانلود کرد.نقل قول:
آقای مهندس رضا این نسل 3و4 ایرانسل کی میخواد در پرند راه اندازی بشه؟! :n41::n41:
سرکاریه ثبت نام نمی کنه.نقل قول:
واقعیت داره که به ایرانسل و باقی شرکت ها اجازه دادن پهنای باند خودشون وارد کنن؟
سرعت من با 4g باید این باشه؟
انقدر اپلود رو میخوام چیکار؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خسته نباشید عرض میکنم
دوستان راه خاصی برای ثابت ماندن بر روی 4g هست؟
گوشی خیلی پرش داره و بعد مدت کوتاهی به 3g وصل میشه
دوستان تو نقشه ایرانسل منطقه ما کامل 3G , 4G رو تحت پوشش داره ولی الان که نت ایرانسل گرفتم همش 2G هست . گوشیم 3G رو ساپورت می کنه تنضیماتشم فعال کردم ولی نمی دونم چرا نمی گیره . راه کار خاصی داره ؟ الان سرعت دانلودم چه داخلی چه خارجی حدود 600 هست
چجوریاست امشب ایرانسل واسه ما سنگ تموم گذاشته: :n11:
یه فایل 900 مگی رو حدودا تو 4 دقیقه گرفت!
امیدوارم همینطوری بمونه:n19:
چفدر بهتره؟نقل قول:
با گوشی 13 میگ داد اما باید گوشی تو دستم میگرفتم میبردم بالا حححح خونمون انتن دهیش کمه چه کنم؟
اااا سفارش دادم :n04:
چه بد چرا ساپورت نمیکنه ;/
گوشی های اندروید اگه اشتباه نکنم با کابل usb گوشی میشه اینترنت رو شیر کرد روی سیستمنقل قول:
لطفا تنظیمات گوشیتون رو بررسی کنین احتمال 90% قابلیت 4G only رو باید داشته باشه , در صورتی که روی 4G only ست کنین این مشکل رو نخواهید داشت البته لازم به ذکر هست اگه از بسته های 2-6 و 6-12 استفاده میکنین در نیم ساعت آخر یعنی بین 5:30-6 و 11:30-12 اگه دانلود فعالی داشته باشین ارتباط شما قطع میشه و این از مشکلات ایرانسل هستنقل قول:
ممنون از شمانقل قول:
گوشی ام huawei p8 lite هست
این امکان داره؟
اگه نداره به صورت نرم افزاری امکانش هست؟
P8 lite قابلیت 4G only رو نداره.نقل قول:
غالبا" مودم های 4G مثل مودم های هواوی این قابلیت رو دارن.
4g سیگنال فول
تفاوت سرور داخلی و خارجی در فیلم زیر. برای ایرانسل فرستادم.
سلام مهندس رضا فورجی سبزوار انشاالله بخواد راه بیوفته به زودیا ایا تمام سایت ها روشن می کنید یا فقط یک تعداد مناطق خاص ؟ ممنوننقل قول:
چقدرش رو دیگه خودتون باید تست کنید. ولی دانگلE3372 جای آنتن اکسترنال هم جهت تقویت گیرندگی 4G داره (البته اگر بتونین آنتنش رو تو ایران پیدا کنید).نقل قول:
شما با کابل افزایش طول USB میتونید دانگل E3372 رو تا شعاع 1.5 متر بالا پایین کنید و یا اینکه مجموعه دانگل + روتر رو در ارتفاعی بزارید که سرعت و آنتن دهی مطلوب باشه.
شما قبل از خرید Archer d7 باید مشورت می کردید.
در خصوص روتر مناسب جهت دانگل E3372 می تونید پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنده رو مطالعه بفرمایید.
لطفا ببینین این کد روی گوشیتون جواب میده ؟نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز ! چطور شما با قاطعیت میگی 90% قابلیت 4g only داره
اتفاقا هیچ گوشی 4G only نداره
مگر اینکه با نرم افزار و یا کد *#*#4636#*#* به تنظیمات اصلی گوشی برید و از قسمت phone info نوع شبکه رو انتخاب کنید
البته این کد معمولا روی گوشی های سامسونگ و سونی کار میکنه ، از هواوی اطلاعی ندارم
دلیلش هم اینه که شبکه 4G قابلیت تماس صوتی رو نداره ، و اینطوری اگر کسی با شما تماس بگیره شما در دسترس نیستین
بخاطر همین 4G only رو توی تنظیمات نمیذارن که گوشی بتونه توی مواقع خاص مثل زنگ زدن سوییچ کنه روی نسل پایین تر
میگم اگه کابل usb طولانی تر بخوام برا این دانگل بگیرم جواب نمیده ؟نقل قول:
عزیز من گفتم میشه 90% گوشی ها رو روی 4G قرار داد نه اینکه از تنظیمات تمام گوشی ها اطلاع داشته باشم ! کدی که فرمودین رو بالا قرار دادم برای دوستمون و روی گوشی های سامسونگ , سونی , شیائومی سری note 3 و ال جی جواب داده پس فکر کنم میشه از عنوان 90% استفاده کرد ! خیلی از قابلیت ها به سادگی در دسترس نیستن ولی دلیل نمیشه بگیم نمیشه از اون قابلیت ها استفاده کردنقل قول:
بله عزیز به دو روش میشه ولی هزینش کمی براتون بالا میوفتهنقل قول:
درسته حتما من بد متوجه شدمنقل قول:
ولی " تنظیمات گوشیتون رو بررسی کنین احتمال 90% قابلیت 4G only رو باید داشته باشه " خیلی فرق داره تا " میشه 90% گوشی ها رو روی 4G قرار داد "
منظور این بود که توی تنظیمات خود گوشی ها ( در قسمت setting ) چنین قابلیتی اصلا وجود نداره
بله شما هم حق دارین باید در پست اول ذکر میکردم که اگه داخل setting نبود این کد رو استفاده کنن ولی چون چند ماهی میشه گوشی ویندوزفونی گرفتم و توی بیلد های قبلی ویندوز 10 این قابلیت در setting گوشی قرار داشت فراموش کردم ذکر کنم اون مورد رو و عذرخواهی میکنم :n12:نقل قول:
خیر جواب نمیده. حتی با کابل افزایش طول 1.5 متری هم در برخی مواقع باعث ناپایداری عملکرد دانگل میشه. بهتره دانگل رو مستقیم به روتر وصل کنید و برای جابجایی از سیم رابط برق اسفاده کنید.نقل قول:
سلام
لطفا تو تاپیک از بحث های بی مورد و خلاف قوانین انجمن خودداری کنید
سعی شد پست های زیادی پاک نشه ولی اگر این بحث ادامه پیدا کنه مجبوریم پست های خلاف قوانین انجمن رو پاک کنیم
(منظورم دوستانی بود که چند صفحه قبل بحث می کردن)
موفق باشید
عزیز خیلی راحت هم جواب میده (( البته نه به وسیله کابل های معمولی )) , فقط هزینش کمی زیاد میشه که بنظرم روتر رو کنار پنجره یا جاهای دیگه قرار بدن بهتر هست تا این کار رو بکنن ولی در صورتی که مجبور باشن روش های تست شده ای وجود داره که بهترین و پرهزینه ترین اون ها استفاده از کابل LAN هست.نقل قول:
با کابل LAN چطوری؟نقل قول:
از تبدیل های USB V.2 روی شبکه میتونن استفاده کنن که به دلیل استفاده از آداپتور برای تامین ولتاژ دیوایس و کابل کوچکترین مشکلی نخواهند داشت البته هزینش هم کم نیست ! (( حدود 200 هزار تومان )) و راه دیگه استفاده از ریپیتر های کابل usb هست که معمولا جواب میده ولی از مشکلاتش میشه به طول عمر کم و اتلاف انرژی زیاد اشاره کردنقل قول:
اقا یکی سرعتش پایین باشه به چیز پی ان یه سرور ایران وصل بشه سرعتش زیاد میشه؟؟؟؟