سلام
بسته ی 6 ماهه 16 مگ،60 روز دیگش مونده و حجم تموم شد!!!قبلا اضافه هم می اوردم
به نظرتون چه احتمالی هست؟
Printable View
سلام
بسته ی 6 ماهه 16 مگ،60 روز دیگش مونده و حجم تموم شد!!!قبلا اضافه هم می اوردم
به نظرتون چه احتمالی هست؟
دوستان کیفیت سرویس های های وب چطوره؟ 6 ماهه
من قصد خرید دارم گفتم قبلش پرس و جو بکنم
سلامنقل قول:
افتضاحه! من تازه از های وب کوچ کردم به مخابرات و عالیه. های وب اول شب تا حدود 1 نصف شب سرعتش افت میکنه. از بعضی سایت های داخلی مثل سافت گذر هم به زور دانلود میکرد یعنی چند ثانیه دانلود میکرد چند ثانیه سرعت صفر میشد. پشتیبانی تعطیل هست. نصف شب هم زنگ بزنید حدود 40 نفر توی صفن! پشتیبانیش هم گوسفنده، میگفتم آپلود رو بذار 2 مگ، میگفت سرویس 8 مگ آپلودش 1 مگه بیشتر بذارم تاثیر نداره! میگفتم حالا بذار میذاشت. بعد هر سرعتی بگیرید اتوماتیک دانلود هم دقیقا روی همون تنظیم میشه و حالیشون نیست که باید یخورده بالاتر بذارن که سرعتی که خریدی رو داشته باشی و باید زنگ بزنی تا درستش کنن. یه سر به پیج اینستاگرامشون بزن نظرات رو بخون.
دوستان تازگی با پشتیبانی های وب تماس داشتید ؟ امروز زنگ زدم اولویت صف تماس برداشتن یعنی ستاره ها همه کشک بعد 10 دقیقه انتظار میگه شما مشترک پارس هستی یا های وب / گفتم میخوام ریت خط رو تغییر بدم میگه داخلی 2 بگیر بخش فروش چیکار می کنن اینا کلا گیج میزنن
اهان. دمت گرم. راستش من مخابرات گرفتم اتفاقا در طول روز خیلی خوب بود مخصوصا موقع لایو استریم یا وبینار اینا قطعی نداشت ولی از عصر به بعد قطعی های وحشتناک و رو مخ داشت به خاطر ترافیک بالای شبکه دیگه مجبور شدم جمع آوری کنم. آسیا تک گرفتم. فعلا بد نیستنقل قول:
یکی هم اینکه پشتیبانی 2020 سرویس میکنه ادمو. یهو میبینی 40 نفر تو صف هستن
های وب یک روزه پنلش واس مشترکاش باز نمیشه ، درسته میگن قیمتاشو برده بالا؟
وقتی بالا نمیاد چطوری قیمتارو دیدن؟نقل قول:
نه تا الان که من دیدم قیمتا همونه . پنل رو جدید کردن کلا رابط کاربریش فرق کرده برای همینه که بالا نمیاد . چیزی نیست.نقل قول:
ولی آشغال تر از این های وب من ندیدم . شکایت هم کردم 195 الان تو مرحله آخره ینی دو بار تجدید نظر کردم و حالا شکایت میره برای مسئولین بازرسی . پورتمو عوض نمیکنن. پشتیبانی افتضاح. نخرید از این های وب نخرییییییییییید.
واقعا شرکت با این سرمایه و به این بزرگی از عهده یه پنل برنیاد فاجعه هستنقل قول:
نقل قول:
اگه واسه گیم میخواین و پینگ واستون مهمه اصلا به های وب فکر هم نکنید، چون پروفایل Fastpath نداره و پینگش 30-40 تا همیشه از بقیه اپراتور ها بیشتر خواهد بود. سراغ آسیاتک و پیشگامان و شاتل برین اگه پینگ واستون مهمه.
درر پنل جدید میشه مث سابق فشفشه انتقال داد فقط مقدار حجم رو ندیدم جایی بصورت نموداری و اماری تفکیک شده نشون بده کسی پیدا کرده؟ (اگه این قابلیت باشه)
دیشب نت واسه شما هم موقع قران به سر گرفتن قطع شد ؟
های وب واقعا افتضاح شده
من تازه میخوام کوچ کنم هایوب..
چند صفحهای رو خوندم و یکم دودل شدم..
یعنی واقعاً کیفیتش انقد بده یا مشکل از کیفیت خط دوستانه!؟
من الآن دیدهباننت دارم و سرعت 16 برام ثابته (1.7 مگ بر ثانیه)
من تازه میخوام کوچ کنم هایوب..
چند صفحهای رو خوندم و یکم دودل شدم..
یعنی واقعاً کیفیتش انقد بده یا مشکل از کیفیت خط دوستانه!؟
من الآن دیدهباننت دارم و سرعت 16 برام ثابته (1.7 مگ بر ثانیه)
نیا آقا نیانقل قول:
جان هر کی دوس داری نیا
این شرکت شخمی اصلا پشتیبانی نداره
شکایت مشتری هم براشون مهم نیست اصلا
مثل گاو نفهمن هرچی بگی بهشون باز حرف خودشونو میزنن
اگر وقتتو دوس داری پولتو نمی خوای هدر کنی نیا های وب و پارس آنلاین
آشغالترین شرکت ای دی اس الی که تا به حال دیدم. از بعد عید ریده شده به همه چی. نمیتونن مدیریت کنن از وقتی پارس انلاین رو خریده.
3 بار تا حالا 195 ازشون شکایت کردم.
من تا حالا مخابرات و آسیا تک و شاتل و صبانت داشتم
هیییییچ کدومشون به افتضاحیه این نبوده.
پینگ های وب از 100 میره روی 700 و 2000 اصلا این طوری نبود قبلانقل قول:
برای شما هم دوستان پینگ نوسان های شدید لحظه ای داره؟ واقعا غیر قابل تحمل شده دیگه باید جمش کنم
فعلا سمت دو شرکت های وب و پارس آنلاین نرید چون هردو قاتی هم شدن و نه نیرو درست درمون دارن نه خدمات نه پشتیبانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
گول ترافیک و طرح هاشونم نخورید اینجا هیچ چیز مفت نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرایط همیشه در مورد شرکت ها یکسان نیست شهر به شهر کیفیت شرکت ها فرق می کنه نمیشه نظر کلی داد. تست همین الان های وب تک کانکشن ساعت 8.15 عصر جمعه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام کدوم شهر هستید شما ؟نقل قول:
نقل قول:
از DSL Log مودم تون اگه میشه یه شات بگذارید، به نظر میاد این نتایج مربوط به چنل مود فست باشه، اگه اینطوری باشه پس های وب هم جدیدا پروفایل گیم میدهريال خط هم که مشخصه روی Annex M آپ شده
سلام گرگاننقل قول:
روی فست نیست چون پینگ داخلی 22الی24 که در حالت فست باید دور و بره 10 الی 12 بچرخهنقل قول:
نقل قول:
حیف شد پس بازم فست نمیده... :( پینگتون با اینکه چنل مود رو اینترلیو هست و فست نیست، ولی عالیه، خیلیا با فست بالاتر از این میگیرن! اگه های وب فست بیاره پینگتون خیلی بهتر هم میشه. کیفیت خط تون هم که حرف نداره
در تاریخ 3 خرداد ماه درخواست جمع اوری خط دادم اما خط را جمع آوری نمیکنن و بهونه میارن کارشناس باید با شما تماس بگیره
به نظرتون چکار کنم؟
همیشه بلافاصله بعد درخواست تخلیه اگه تا 24 ساعت اقدامی انجام ندادن 195 شکایت تنظیم کن دوست من سرتو درد نیارنقل قول:
وضعیتش تو کرج چطوره. از دیده بان نت میخوام بیام. کسی تو کرج داره اینجا
الان دو روزه کشش خط از 6مگ اومده ب زیر 4 گرفتارم کرده
سلام. مودم رو خاموش و کنید۵ دقیقه بعد روشن کنید شاید باز رو همون ۶ مگ آپ بشه
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
از دیده بان نت میخوام بیام های وب. نظر دوستان؟
مصرفم بالاست ،آسیاتک داشتم ،خیلی خوب بود ولی حدودا ماهی 300 گیگ مصرف میکنم ولی سرویس 8 ماهه ،های وب خوبه و جواب میده 6 ماهه 273 تومن.
خطم هم بین 8-10 مگ جواب میده.
نظرات ضد و نقیضه تو چند وقت اخیر بعد پیوستن به پارس آنلاین. مشکلات فقط به پشتیبانی ختم میشه یا قطعی ها هم زیاده.
حدودا یک ماه از سزرویس 6 ماهه دیده بانم رو هوا بود. اگه مطمئن بودم دیده بان ،اوکی قطعا میشه. خیر 150 تومن اختلافشو با های وب میزدم و تمدید میکردم. ممنون میشم یه راهنمایی بکنید.
حامد خان نشد متاسفانهنقل قول:
نقل قول:
ببخشید شما اطلاع داری چطوری تنظیم کنم ک بهترین کشش و کیفیت رو بده؟
سلام نهایت کشش خط چقدره؟ نهایت 4 مگ زیر کشش بگو برات ببندن مثلا اگه کشش نهایت 8 هست بگو برات 4 ببندن بعضی ها میگن 2 مگ زیر مکس که من پیشنهاد نمی کنم چون میشی لب مرز/ رو adsl2+ و annexM رو غیر فعال کن اگه کیفیت خط خوب نیست چون یخورده از پهنای دانلود رو میده به آپلود و snr دانلود میاد پایین تر/ تیک sra رو هم بزن تا موقع ایجاد نویز مودم ریتش شناور بشه و خط قطع و وصلیش کم بشه/ راستی وقتی داخل پنل مودم هستی تلفن رو بردار تا بوقش آزاد شه ببین تو وضعیت خط تغییری ایجاد میشه؟نقل قول:
نقل قول:
ممنون حقیقتش کیفیت خطم خوب نیس و از 4ب بالا نویز دارم ولی سرویس هشت مگ گرفتم ک نهایت تا6 بهم بده تلفن رو ازاد میکنم تغییری ایجاد نمیشه الان یعنی تیک annex m و بقیه رو نزدم همینطوری بمونه؟ فقط گزینه اخری رو sra فعال کنم
یه اسکرین شات از وضعیت خط تون تو دی اس ال لاگ مودم اینجا قرار بدید اگه ممکنهنقل قول:
تعریفی ندارهنقل قول:
نقل قول:
شرکتتون رو عوض کنید، گاهی اوقات باعث حل مشکل میشه و همین فروم خیلی ها با عوض کردن شرکت خیلی از مشکلات این چنینی شون رفع شده، برید سمت آسیاتک و شاتل. سیم کشی خونه رو هم اگه ممکن هست عوض کنید و یا از سرخط وصل کنید.
مشکل از سیم کشی هست و تست سرخط گرفتم هشت مگ بدون نویز داد اما ساختمون 16واحدی هست و نمیتونم مستقیم بیارم سیم بکشم و پشت مودمنقل قول:
اگه نمیتونید بگید یک برق کار بیاد از لوله ای که سیم تلفن از حیاط از داخل باکس سیم تلفن رو فرستاده داخل واحدتون سیم قبلی رو در بیاره سیم جدید بکشه.
اگه هم بتونید خودتون رو کار سیم کشید که بهتر.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
های وب یکم عجیب شده
این وضعیت الان من هست
البته سی ار سی شم کم می خوره!!
Snr 3.5
ماکس ریت خط روی 6.3
ریت ختمم روی 6.2 بسته شده
هیچ مشکلی هم نداره