فرشاد من درخواست تعویض پورتم هنوز توی مرکزه هر وقت بخوام واسم عوضش میکنن اما فکر نمیکنم با تعویض پورت درست بشهنقل قول:
اتفاقا این پورتی که بهم دادن عالیه تا 26 مگ میکشه ولی adsl2 پلاس نهایت 24 مگه :n19:
میترسم تعویضش کنم بدتر بشه
Printable View
فرشاد من درخواست تعویض پورتم هنوز توی مرکزه هر وقت بخوام واسم عوضش میکنن اما فکر نمیکنم با تعویض پورت درست بشهنقل قول:
اتفاقا این پورتی که بهم دادن عالیه تا 26 مگ میکشه ولی adsl2 پلاس نهایت 24 مگه :n19:
میترسم تعویضش کنم بدتر بشه
چرا از پورته من چند تا اکانت چک کردم با همشون ipرو 2.189 قفل بود در صورتی که تاریخچه ipها رو درآوردم و دیدم که اونا vروی خط تلفن خودشون هیچ مشکلی ندارن و آی پیشون عوض میشهنقل قول:
شایان اگر میتونی یه عکس کامل از تنظیمات مودمت بزار میخوام snr خطتو مقایسه کنم الان برا من خطو رو 4بستن و snr شده 27 نمیدونم تا چند مگ کشش داره
من یک هفته پیش این تستو انجام دادم با اکانت دوستم که ضحی بود و ایپیش هم 37 بودنقل قول:
ولی برا من باز روی 2.189 قفل بود
توی این تاپیک هم کامل توضیح دادم همون موقع
خب منم همینو گفتم که اگه از اکانتینگ بود وقتی اکانت دیگه ای وارد میکردیم باید آی پی عوض میشد ولی این نشون میده که اکانتینگ مشکل نداره و از پورته اصلا هر وقت ما نتونستیم از اکانت دیگران استفاده کنیم و تو ibs ارور پورت داد اونموقع مشکلمون حل میشه اینا هم همش بخاطر پورته میگن پورت بازه یه همچنین چیزی شنیدمنقل قول:
از کدوم قسمت؟نقل قول:
برا من الان دان استریم 11500 هست و snr هم 16
اپلود هم 1017 و snr هم 15.2
به نظرت اگر خطمو بزارن رو 11500snr چند میشه الان رو 4مگه و snr 27نقل قول:
لامصب این پشتیبانی هم اصلا دان استریممو بالا نمیبره ببینم snr چند میشه دو نفر تو پشتیبانی بود خیلی خوب بود الان نیستشون
ولی مسئول mdf میگفت که اگر پورت مشکل داشته باشه اصلا لینک ثابت نمیشهنقل قول:
منظورش این بود که مشکلات پورت فقط به صورت نویز و پایین اومدن snr خودشون رو نشون میدن
دقیق نمیشه گفتنقل قول:
برا من روزای اول روی 1024 بود و snr هم 35 بود اگر اشتباه نکنم
اون کاری رو که گفتم بکن 5 تومن ضرر میکنی اما دان استریمت توپ میشه:n19:
چرا ربطی نداره؟ اگر اینجوریه پس dslam چیکارست اونجا؟نقل قول:
کدوم کار؟نقل قول:
یعنی اگه مثلا 7تومن بدم بهشون دان استریممو 20مگ میکنن؟
شبا خیلی snr خوب میشه ثابت میمونه رو 27 ولی روزا بین 25-27 متغییره
یه 10 مگ بگیر بعد بسوزونش 2 مگ بگیرنقل قول:
فکر نکنم این چیزی که میگی درست باشهنقل قول:
چون من هفته اول قبل از اینکه مشکل پیدا کنم با اون یکی اکانتم کانکت شدم و ارور هم نداد
خیلی ضرر میکنم بدرد نمیخورهنقل قول:
تو چطور دان استریم 11500 ازشون گرفتی والا من اونموقع بهشون گفتم یا دان استریممو رو 3مگ میزارید یا تخلیه میکنم که گفتن تخلیه کن مثل اینکه مخشون تاب داره یا برا دان استریم اتوماتیک و 20مگ میزنن یا برا یکی دیگه رو 3مگ هم نمیبندن
نه حساب کن حدود 5 تومن ضرر میکنی چون حجمت نمیسوزهنقل قول:
مخصوصا اگر اخر ماه ترافیک کم میاری و اضاف میخری که دیگه عالیه و همون 5 تومنو ضرر میکنی
من خودم اخر ماه حداقل 4 گیگ اضاف بر 8 گیگی میخرم
فعلا باید به فکر آی پی باشم چون همسایمون هم که تو یه مرکز مخابراتی هستیم چنین مشکلی ندارهنقل قول:
یوزرنیم پسوردتو بهش بده ببین میتونه کانکت بشه یا ارور پورت میده واسشنقل قول:
آره ارور پورت میده برا منم قبلا که خوب بود ارور پورت میداد ولی از وقتی که ثبت نام کردم دیگه ارور نمیدهنقل قول:
ایپی اونم مثل ما قفل شده یا نه؟نقل قول:
نه قفل نیست همه آی پی ها براش میاننقل قول:
سلام
دوستان من چند وقته سرم اینقدر شلوغه که نمیرسم سر بزنم.
اومدم یه گزارش بدم و یه سری سوال بپرسم.
گزارش:
1) اون 5مگ ما No-Free بود و موند، یه ماه شبانه نداریم.
2) هر سرعتی که توی پرتاک نباشه، بعد از اینکه از نمایندگی گرفتید، همه ی سرویساش باز میشه.
3) چه کرمی بود؟ اومدن 10% تخفیف زدن، بعدش مالیات گذاشتن، قیمت از 3900 تومن شد، 3888 تومن واسه هر گیگ :n02: یعنی 12 تومن کاهش قیمت.
4) الان هر گیگ ترافیک که شارژ کنید، 1250مگ بتون میده. :n02: الان من دوبار 1 گیگ شارژ کردم، 1 گیگ اعتبار در حال مصرف دارم و 1.5 گیگ ذخیره
5) مثل اینکه بقول یکی از دوستان تهرانی، مخابرات شروع به سوییچ مسیر کرده. پینگ با گیت وی های خوب در مواقع کم ترافیک 110 و در مواقع پر ترافیک مخصوصا شب 220 میشه. من اگر بخوام بازی کنم مجبورم با سرویس کاهش پینگ بازی کنم. نمیدونم تا کی میخواد این وضعیت ادامه داشته باشه.
سوال
1) نامحدودها چطور شدن؟ اومدن؟ رفتن؟ دیگه نمیان؟
2) فقط سرویس های 2مگ و کمتر شبانه دارن؟
با این 2 مگ هم که نمیشه دانلود کرد . ساعت 2 تا 6 میزاری فوقش 2.5 گیگ دانلو کنه . ادم بره 512 نامحدود مخابرات ) که فعلا وجود نداره( بخره خیلی بهتره .. ای خدا ن مرکز مخابراتی درست داریم نه شرکت درست .
سروش جان 5 و 10 مگ شبانه ندارن چیزی که در سایت مخابرات خوزستان در قسمت جشنواره نوشته شده . نا محدود هم که خبری نیست . با این چیزی که من دیدم و جدیدا سرویس 2 مگ صفر گیگابایت احتمال برگشت نامحدود پایسنه . تازه خدا رو چه دیدی اومدن شبانه 2 مگ و 1 مگ رو برداشتن از این خدانناس ها هیچی بعید نیست . بابا شمر هم اینقدر امام حسین رو ادیت نکرد . اصلا برنامشون معلوم نیست . تو این جا شب بخوابی صبح بیدار بشی معلوم نیست چه بلایی سرت اومده .تو اونجا بخوان یه پل بزنن اول از مردم نطرسنجی میکنن بعد میسازن . یه بنده خدایی بهم گفت نظر سنجی چیه باید چی کارش کنیم . بنده خدا اصلا تا حالا به چشم ندیده بوده
من 10مگ داشتم شبانه هم داشتم دیشب هم 4گیگ دان داشتم امروز از IbS چک کردم دیدم 1گیگ به ترافیک باقی مونده اضافه کردن ولی شبانه رو برداشتن. زدهKHZ-10240(10M)-NOFREE
یعنی شبانه دیگه بای بای؟؟؟
یک ماهی میشه دیگه بای باینقل قول:
نمیدونم چرا جدیدا وقتی آسانسور حرکت میکنه اس ان آر 13تا میاد پایین بعد وقتی ایستاد 9تا میره بالا و دیگه بالاتر نمیره به نظرتون دلیلش چیه؟قبلا اینجور نبود!:n13:
حذف شود......
10 مگ با 8گیگ ترافیک 36.000 تومان ترافیک رایگان شبانه داره/
سلام
مطمئنید ترافیک به دوره بعد منتقل میشه
این طرحشون دائمیه یا دو روز بعد میزنن زیرشو کل ترافیکمون میپره؟؟؟؟
اگه اینطوری باشه یه 1 مگ 0 گیگ 3 ماهه میگیرم
بعدش 30 گیگ ترافیک میخرم که کلش میشه 90 تومن
یعنی ماهی 10 گیگ
بهتر از ا مگ ماهی 8 گیگه.هر دو تا شون تقریبا 30 تومن میفته ولی یکی 8 گیگ یکی دیگه 10 گیگ:n02:
خیر تو پارتاک شبانه وجود نداره ولی سیترا همه سرویس هاش شبانه دارهنقل قول:
سیترا مگه هنوز کار میکنه؟ :n04:نقل قول:
خودت با سیترا شارژ میکنی؟
بنده هم سیترا گفتم هنوز وارد پرتاک نشدمنقل قول:
چرا الان به پارتاك منتقل شدينقل قول:
آره هنوز بعضي از مراكز سيترا هستن من نه سيترا هستم نه پارتاكنقل قول:
چرا الان به پارتاك منتقل شدينقل قول:
جالبه ! واسه بعضی یوزرها تمدید و پرداخت آنلاین از داخل خود ibs فعاله !
محتوای مخفی: عکس
این مال خودته؟؟نقل قول:
نه. واسه یه بنده خداییه. واسه من فعال نیست.نقل قول:
شما هم امتحان کنید شاید واستون فعال شده باشه !
اکانت نامحدود پیدا نکردی؟نقل قول:
نه منظورم اینه که بهش دسترسی داری؟نقل قول: