دکلای اینجا هر کردوم یه جوری ایپی میدن
دکلی که تو شهر هست فقط ایپی های 5 و 37 مبین نت رو میده
دکلی که بیرون شهر هست ایپی های 37 گسترش ارتباطات با 91 و 79 رو میده
Printable View
دکلای اینجا هر کردوم یه جوری ایپی میدن
دکلی که تو شهر هست فقط ایپی های 5 و 37 مبین نت رو میده
دکلی که بیرون شهر هست ایپی های 37 گسترش ارتباطات با 91 و 79 رو میده
ممنوننقل قول:
به نظرتون 128 بگیرم دانلود شبانه چقدر بهم میده؟512 چطور؟الان داره طرح سه گیگ دو مگ 30 ماهیانه و چهار گیگ یک مگ هم سی تومن ..پنل یک گیگ دو مگ بیست تومن داشت عالی بود :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اصر حسين اصفهاني اواخر هفته گذشته در نشستي خبري كه در محل اين شركت برگزار شد، گفت: .....
تعرفههاي وايمكس بازنگري شود
اصفهاني با اشاره به اينكه تعرفههاي وايمكس چهار سال است كه تغييري نكرده، گفت: تعرفههاي وايمكس چهار سال است كه بدون بازنگري تمديد ميشود، درخواست داشتيم با توجه به تورم اين مصوبه بازنگري شود. وي با تاكيد بر اينكه اين تعرفهها خيلي قديمي شده و تغييرات اقتصادي كشور در آن لحاظ نشده است، گفت: تعرفههاي نامناسب به نفع مصرف كننده نيز نيست، چراكه سرويس دهند دچار مشكل ميشود و به كيفيت خدمات صدمه ميخورد. وی با بیان اینکه نباید معیار تعرفهگذاری برای اپراتورهای وایمکس همانند PAPها یکسان باشد، گفت: سرمایهگذاری در شبکه وایمکس بر خلاف ADSL دارای هزینههای زیادی است به همین منظور اگر اپراتور وایمکس نتواند به اندازهای که سرمایهگذاری کرده است درآمد جذب کند قطعا نمیتواند به راحتی ادامه حیات دهد.
رو را برم سنگ پای قزوینه !!!!!!!
----------------
بی خیالش
حذف شود
من کلا از ساعات رایگان مبین نت (طرح نوروزی) حداکثر 10 بار شده باشه که استفاده کنم.نقل قول:
به سرعتش تضیمینی نیست.(اواخر فروردین که شبانه رو تست میکردم شبی بین 1.5 الی 2گیگ میگرفتم)
به پهنای باند bts و تعداد یوزر و ip ربط داره.
شما هر طرحی بگیری سرعتش اسمی هست.تایم رایگانش هم به این عواملی که گفتم ربط داره.
قبلش هم 512 داشتم/سرعت شبانش بین 30 تا 50 بود.بعد در اخرای تایم رایگان سرعتش به 60 میریسید.
پیشنهاد من اینه بجای اینکه پول بابت مبین نت بدید برید از یه شرکت adsl سرویس بگیرید که پینگ و کیفیت و تایم رایگانش خوب باشه.
مجددا ممنوننقل قول:
راستش من خونه که بودم adsl داشتم و راضی بودم.هم دانلود شبانه سرعتش کم نمی شد و خودش هم عالی بود اما خوابگاه متاسفانه سرعتش افتضاحه..برای همین دنبال روشی هستم برای دانلود چیزهایی که میخوام.خوابگاه بیشتر برای باز کردن صفحات کاربرد داره و اون هم زور بزنه باز کنه.
حالا باز باید بگردم ببینم چه روشی بهتره.شاید بطور کلی بیخیال شدم ..
من الان ip که بهم داده نوشته 37 بعد زیرش نوشته مبین نت نه گسترش ارتباطات
37.98 مبین نتنقل قول:
37.221 گسترش ارتباطات
از امشب ساعت 9 تا فردا صبح ساعت 6 مبین قطع کلا تو سایت خبرشو زده
کسایی که دانلود رایگان میزنن شبا حواستون باشه ساعت ها یک ساعت عقب میره ! مبین نت از این فرصت ممکنه بهترین استفاده رو بکنه :n02::n24:
فقط مشکل اینجاست که یک نفر میگه از امشب ساعت ها عقب میره یکی میگه از فردا شب که 31 ام هست ... کسی اطلاعات دقیق داره بگه .
سلام
3 روزه که سرویس 1 میگ نامحدود اداری 8-20 رو گرفتم
قبل از این سرویس ADSL داشتم ولی متاسفانه شرکتش جمع شد و به دلیل فیبر نوری مجبورم از وایمکس استفاده کنم
وقتی سرعت ADSL رو با وایمکس مقایسه میکنم هنگ میکنم
من با ADSL راحت سرعتم بین 110 تا 120 بود
ولی الان فقط ساعات اولیه سرعتم از 100 میگذره و تو ساعات شلوغی که بین 40 تا 70 میچرخه
هر چی هم میزنگم به پشتیبانی حرفهای تکراری تحویلم میدن
میخواستم بدونم که آیا این سرعتی که الان دارم استانداردشه یا مشکل از جای دیگه است
لازم به ذکره که CINR Reuse1 روی 19 هست و CINR Reuse3 روی 22 پس فکر نمیکنم مشکل آنتن دهی باشه
لطفا راهنمایی کنید که اگه بشه سرعتم بیشتر بشه
با تشکر
درسته من قبلا خیلی تو این تاپیک گفتم که adsl آز نظر قیمت سرعت و پینگ بهتره وایمکسه مخصوصا پینگ این وایمکس که اصلا به درد انلاین و بازی انلاین نمخوره!!!نقل قول:
و بین وایمکس ها هم ایرانسل باز بهتر مبین نته تا اخرین باری که من تعرفه هارو چک کردم ایرانسل ارزون تر هم بود و تخفیف روی پهنای باند اضافی هم میداد.
بنظرم سرعتتون خوبه و اگه حدااقل سه انتنون پر باشه نهایت سرعت رو دارید من یک بار جایی گذاشتم که 5 تا انتن پر شد ولی سرعتم ضره ای تغییر نکرد الان رو سه انتن هست .
چقدر متمدنانه رفتار کردن ما دیگه به قطع کردن ناگهانی عادت داشتیم :n02: بالاخره سایتشون به ی دردی خوردنقل قول:
مرسی پس امشب ساعت 12 باید بکشیم عقب .نقل قول:
اقا این ساعت ویندوز خیلی بد کوفتیه تو این سایت هم نوشته از چند روز پیش خودش اتوماتیک 1 ساعت کشیده عقب کسی حواسش نباشه دانلود شبانه بزنه کلی پهنای باندش میره
از 17 سپتامبر اشتبا نکنم یک ساعت ویندوز اشتباها ساعت ایران رو عقب میکشه!
معلوم نیست چه غلطی دارن میکنن که هی قطعش میکنننقل قول:
نکنه دارن پهنای باند رو کم میکنن؟
نمیدونم ولی تو این چند ماه که من داشتم قطع شدن وایمکس برام عادی شده .چیز عجیبی نیست که بخوایم فکر کنیم چرا ..همیشه هم ساعت دانلود قطع میکنننقل قول:
تا این لحظه برای من قطع نشده.
برای من قطع شده.....
برای من همین الان قطع شد
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
من 9:30 قطع شدم
خوشم میاد همه بچه ها یه نت زاپاس دارن که لنگ نمونن :n08:
برای من همین الان وصل شد . میخوام دانلود رایان کنم . حجم کم نکنه یه وقت ؟
خوب بالاخره وصل شد
برای منم الان در حال دانلود هست و سرعت هم خوبه
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
من حدود 1.5 گیگ از ساعت 6 تا 7 و 45 دقیقه دانلود کردم.
سلام من میخوام بیام این شرکت ارزشش رو داره چون من هم انلاین بازی میکنم هم دانلودم زیاده از نظر پینگ و سرعت دانلود در زمان رایگان چطوره.؟
دور این شرکتو خط بکش!نقل قول:
اگر با پینگ بالای 300 + کیفیت پایین میسازی بیا.:n01:
من برنامه Net worx رو که میزان دانلود و آپلود رو نشون میده روی کامپیوتر دارم و الان بدون اینکه هیچ سایتی رو باز کنم و یا ویندوز یا آنتی ویروس بخواد آپدیت شه داره نشون میده که دریافت و ارسال داره و الکی اینترنت مصرف میشه.
قبلا اینطوری نبود الان یکی دو روز میشه که اینطوری شده.شما برنامه ای سراغ ندارین که کل برنامه ها و چیزایی که از اینترنت استفاده میکنن رو نشون بده و بتونم اونایی که ناخواسته هست رو جلوشون بگیرم؟
دوست عزیز تنظیمات برنامه روی لوکال قرار داره.یعنی نرخ انتقال خود کامیوتر رو هم حساب میکنه.نقل قول:
باید تنظیمات رو بر روی اترنت یا وایرلس بزاید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===
از برنامه Du meter هم میتونید استفاده کنید.
توی این تاپیک یه مقدار بحث شده که می تونید استفاده کنید.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=626453
سلام دوستان من میخوام وایمکس مبین نت طرح 2 مگ یک ماهه بگیرم سوالم اینه که من اگه این یک ماهم تموم شه طرحم بعد تا چند ماه نخوام تمدید کنم مشکلی پیش میاد یعنی منظورم اینه که مثل adsl باید هر ماه تمدید کنم؟؟؟؟
سلام دوست عزیز چه طرحی داری خوش به حالت حاجی ؟؟نقل قول:
خیر مشکلی نیست .نقل قول:
1 مگ نوروزینقل قول:
سلام چنتا سوال داشتم درباره مبین نت اول اینکه از بین سه مدل مودم رومیزی کدومو پیشنهاد میکنید ؟چرا ؟مدل سه آنتنه آیا میشه آنتنهاشو دراورد برای جابجایی راحتتر منظورمه؟برد کدومشون بیشتره ؟ چند مترآنتن کدومشون قویتره؟ من خودم مدل سه آننتنه را انتخاب کردم ولی نظر دوستان راهم میخواستم بدو م با تشکر
از بین مدل 632 و 9200 با اینکه مشخصاتشون شبیه هم هست بنظرم دومی بهتره چون رنج سرعت دانلود و اپلودش 2 برابر قبلی است (هرچند شاید بکار شما نیاید:n02:)، 2 تا پورت lan داره و ساخت کره است و مدلی جدیدتری حساب می شه که بر خلاف 632 شهرت و فروش جهانی هم دارهنقل قول:
از برد انتن wifi خبر ندارم .
تا اونجاهم که تو عکس نشون میده انتن هاش قابلیت جدا شدن دارند. دوتا انتن کناری گیرنده سیگنال وایمکس هستند و انتن وسطی انتشاردهنده سیگنال wifi.
وایمکس پینگ افتضاحه اصلا برای بازی آنلاین خوب نیستنقل قول:
نقل قول:
نصاب میگفت 3 آنته کمی ضعیفتره و اصلا برای جابجایی مناسب نیست و آنتن ها اذیتون میکنه کلا وضعیت آنتن به منطقه و نواحی تحت پوشش بستگی داره و مودم خونه های همکف و ویلایی احتمال آنتن دهی خیلی ضعیفه شاید اصلا آنتن نده طبقه 2 به بالاخوبه در طرحهای ویژه هر طرح مودم مخصوص خودش رو داره فقط 512 3 آنته هست
amir1024 برای دانلود بدک نیست ولی برای بازی انلاین چون خودم گیمر حرفه هستم اصلا روش حساب نکنید اگه با اکس باکس میخواین انلاین بزنید به خاطر سرور های قوی xbl میشه باش کنار اومد بالاخره چون پولی هست و هر کی هر کی نیست و از طرف ماکرو حمایت میشه تا حدودی خوبه ولی واسه انلاین با پی سی یا پلی استیشن ... اصلا روش حساب نکنید یعنی هیچ گیمی رو نیمتونید باش درست بازی کنید 2 ساعت بازی کنید بیخیال انلاین میشد.
دوستانی که نامحدود اداری دارن وضعیت چطوره وضعیت منکه اسمش اینترنت نیست با آی پی های مختلف هم فرقی نداره خیلی زوره ماهی 60 هزار تومان برای اینترانت مبین نت تازه 1 مگ نوروزی گه دیگه نیست نمیدونم برای چی بعضی ها اطلاع رسانی میکنن! بقیه سرویس ها نوشته 1/4 هم دیگه وجود نداره همه سرویس ها دیگه 1/8 اسمی هست
سلام دوست عزیز من میخوام مبین نت بگیرم خونه مون هم ویلایی هست و تو نقشه ی مبین نت کاملا سبز پررنگ هست به نظر شما بین این سه 4 تا مدلی که تو سایت مبین نت معرفی کرده کدوم واسه خونه های ویلایی مناسب تر هست و آنتن بهتری میده؟؟؟؟نقل قول:
البته برای من اینطور نیست. من با pc تا حالا call of duty 4 , warcraft 3 , payday 2 , arma 3 , grid 2 , pes 2013, cs 1.6 بازی کردم بدون لگ (البته در arma 3 در ساعات شلوغ کمی لگ دیده میشه). سرور همه هم خارج بوده. از روسیه تا آلمان و فرانسه و آمریکانقل قول: