دوستان به شما هم تخفیف دادن؟؟؟؟
من از سرویس آرت هوم استفاده می کنم که هزینش ماهی 19.500 هست ولی این دفعه که پیش فاکتور صادر شده مبلغ قابل پرداخت رو زده 15.000 تومان و 4500 تومان تخفیف دادند:5:
Printable View
دوستان به شما هم تخفیف دادن؟؟؟؟
من از سرویس آرت هوم استفاده می کنم که هزینش ماهی 19.500 هست ولی این دفعه که پیش فاکتور صادر شده مبلغ قابل پرداخت رو زده 15.000 تومان و 4500 تومان تخفیف دادند:5:
خدا بگم چی کارشون کنه.
این چه مسخره بازیی هست.
برید تو مای شاتل خبرش رو بخونید.
دیدید چه بهانه ی خیلی خیلی الکیی آورده بودن سر اینکه کسانی که زاکسل دارن, چون کمتر ما رو به زحمت انداختن, ما بهشون پهنای باند بیشتر میدیم.
یعنی اینکه از این به بعد شما هم شکایت نکنید یا یه عنوان دیگر, خ - ف - ه شید شاید به شما هم پهنای باند رایگان دادیم.
خیلی زحمت کشیدن 1 گیگ به من میدن.
واقعا که. نمیدونم با خودشون چی فکری کردن که با زاکسلی ها 3 گیگ میدن و به بقیه 1 گیگ.
در حالیکه من فقط و فقط چند بار در طول سرویسم از شاتل رفتم پشتیبانی. تازه حتی اگر روزی 1000 مرتبه هم میرفتم نباید شکایتشون در میومد چون وظیفه اوناست که وقتی یه سرویسی رو میدن پشتیبانی هم ارائه بدن.
جای تاسف داره
ون از کیفیت سرویسشون اینم از این جریان
عوض اینکه بعد از ماه ها که این همه مشترکین شاتل از سراسر کشور ناراضی بودن و گزارش دادن و صبر کردن , یک فکری بکنن و بهبود بدن وضع رو
میان اینطوری میکن که یعنی اره تمام مشکلات به خاطر modem های شما هست نه server های ما
برای این که این مودم های budget رو بفروشن که رو دستشون باد کرده هر کاری میکنن
مودم 35 تومانی رو اینجا 65 رد میکنن یکی از دوستان 2 تا گرفت خراب بود دفعه سوم خودم براش از تهران گفتم اوردن
همون 1 گیگ رو هم با این ترافیک و نوسان اسف بار کجا میشه مصرف کرد جز tab های صفحه my shatel ?
جدا ادم جز تاسف نمیدونه چی بگه ...
من که کلا دانلود شبانه رو بیخیال شدم و در طول دو ماه یک فیلم دانلود میکنم :31:
دیگه هم توی این تاپیک نمیام چون جز اعصاب خورد کردن هیچ کاری نمیکنه :41:
خسته نباشن.نقل قول:
من منتظر بودم 15 روز رایگان کنن ! : (
سلام.
بچه ها می خوام اکو 128 بگیرم. اگه نخوام از خودشون مودم بگیرم بنظرتون چی بگیرم که هم کیفیت خوبی داشته باشه و هم قیمت مناسبی؟
آآآآآآآآآآآآآآآآآآی . چه شانس گندی داریما . دلمونو صابون زدیم با عید که هارد 1 ترا رو یر میکنیم میره یی کارش :41:.
من که 5 گیگ میگیرم ولی واقعا عیدی مسخره ای بود :2:.
سرویس اکو 128 ما مدتی هست که شب ها سرعت خوب شده و دانلود های خوبی میشه انجام داد تقریبا شبی 1200 مگابایت میشه گرفت
برای منم خوب شده . البته من 512 شارژ میکنم. چون 128 شارژ کنم سرعتم رو میارن روی 16 کیلو!نقل قول:
این یعنی چی که نوشتن هنگام افزودن ترافیک باید از سرویس استفاده کنید یا ترافیکتون تموم شده باشه؟؟؟
بابا ما هم am602 داریم به این ماهی...
زایکسل کیلو چنده؟؟؟؟
خوبی مهدی جان. منم عین تو کرجم و اتفاقا قصد دارم این سری 128 شارژ کنم. مطمئنی که میاد رو 16 !!!نقل قول:
برای منم خوب شده . البته من 512 شارژ میکنم. چون 128 شارژ کنم سرعتم رو میارن روی 16 کیلو!
من یکم بعید میدونم، دوستان نظری ندارن ؟
من که منطقه رجایی شهر هستم و هر وقت 128 شارژ میکنم ، دان استریمم رو میارند روی 128 ! به همین خاطر مجبورم 512 شارژ کنم ، ولی بعضی از مناطق مخابراتی ، اگر 128 هم شارژ کنی روی 512 میبندند (مثل حامد که در پست قبل گفت شبی 1200 مگ دانلود میکنه)نقل قول:
---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
البته شاید شاتل جدیدا سیاستهاش رو تغییر داده باشه ، حالا شما این دوره 128 شارژ کن ببین چجوریه.
سلام fade2amin :
خوبی همشهری؟
من الان 128 شاتل دارم و سرعت شبانه ام روی 16 هست و بعضی وقتها تا 5 یا 6 هم میاد پایین!ولی بعضی شبها روی 40 الی 50 هست! در دیشب که اعصابمو داغون کرد و خود به خود دیسکانکت می شدم!تا صفر اومد پایین! در کل از بیست در شبانه نمره 8 می دم بهش!
این هدایای شاتل از کی اضافه میشه؟
رو سایتش نوشته 2 گیگ ترافیک رایگان به مناسبت نوروز
کی اضافه میکنن؟
من طالقانیم. 2-3 هفته ای هست که شبی 1300 میتونم دانلود کنم. آره مجبورم این سری آزمون و خطا برم ببینم چه خوابی واسم میبینن .نقل قول:
من که منطقه رجایی شهر هستم و هر وقت 128 شارژ میکنم ، دان استریمم رو میارند روی 128 ! به همین خاطر مجبورم 512 شارژ کنم ، ولی بعضی از مناطق مخابراتی ، اگر 128 هم شارژ کنی روی 512 میبندند
فدای تو. اگه به 40-50 هم میرسه، یعنی بیس رو روی 512 بستن. اون زمانیکه سرعت نداری بخاطر ترافیک و شیر کردنشونه که برای منم که 512 دارم این مشکل پیش میاد.نقل قول:
خوبی همشهری؟
از 24 این برج .نقل قول:
این هدایای شاتل از کی اضافه میشه؟
سلام!
آقا من الان مودم زاکسل دارم! اما واسه خودم نیست! یعنی یکی قبلا" از شاتل سرویس گرفته بود... بعد من مودمشو گرفتم! حالا این عیدی تعلق میگیره یا نه؟!
ممنونع شاد باشید:40:
نه عزیز . توی سیستم شاتل ، اسم شما به عنوان خریدار مودم نیست . باید از خودشون میگرفتی تا تو سیستمشون شما به عنوان دارنده ی مودم زاکسل شناخته میشدی .نقل قول:
زنده باد شاتل زنده باد مشهد
آقا مشهد هر کی جز شاتل بگیره عقلش کمه
این حرفو مستند میزنم
برادر این پادشاهیها زیاد دوام نداره.نقل قول:
من خودم مشهدی هستم و شبها 4750 تا روی شاخم بود.
اما حالا چی؟
با این همه محدودیت اعمالی و شیلترینگ و سایتهای کم برای دانلود و تازه پایین آوردن سرعت, معمولا شبی 2 گیگ دانلود میکنم.
فکر میکنم 2 گیگ چیزیه که با هر شرکتی میشه دانلودش کرد, نه؟
برای شما هم تا آخر این طور نمیمونه و به زیر 2 گیگ میرسه.
شما کدوم منطقه هستی؟
دوست عزیز شما هم نا شکری نکننقل قول:
شما با این همه محدودیت اعمالی و شیلترینگ و سایتهای کم برای دانلود و تازه پایین آوردن سرعت, معمولا شبی 2 گیگ دانلود میکنی ماها اینجا فایل ها با لینک مستقیم از ادرس های غیر محدود شده رو 1 به بعد با سرعت 5 یا 6 کیلوبایت داریم و surfing هم نمیشه کرد چه برسه download
سلام
من آخر گیج شدم نمیدونم از کی بگیرم هر کی یه چی میگه :19:
منطقه آزادشهر مشهد کسی شاتل داره ببینیم اوضاع چجوریه ؟
اینکه میگن بین 128 و 512 زیاد تفاوت نیست درسته ؟
بابا یکی نیست به اینا بگه گناه ما چیه ؟
چرا در مشهد همه دارن با سرعت مافوق صوت دانلود میکنند ولی بنده در یزد با اینکه اکانت 512 دارم باید شب ها با سرعت 15 کیلو دانلود کنم ؟
این حق منه که دارم هزینه به اصطلاح اکانت 512 رو میدم ولی شبا باید با سرعت اکانت 128 دانلود کنم ؟
سلام
دوستان این 25 هزار تومان هزینه ی راه اندازی اجباری هست؟
پشتیبانی میگه این 25 هزار تومان ربطی به راه اندازی مودم نداره و راه اندازی مودم رایگان هست و این برای رانژه کردن و کارهای دیگه هست و باید پرداخت بشه.
سلام
من بلاخره از شاتل گرفت و سرعتش خوبه به اسم 128 هست ولي كسي كه نصبش كرد گفت كه صبح تا شب 2مگ و وقتي كه مجاني هستش همون 128 هست
البته من نميدونم چون كه از مودم لول وان استفاده ميكنم يكم اشكال داره يا نه
باتشكر
باي
ببخشيدا ولي اينم شد سؤال؟! :31:نقل قول:
خوب هر وقت نوروز بياد ميدن ديگه! هديه ي تولد شما رو روز تولدتون ميدن نه جلوتر. هديه ي عيدتون هم عيد ميده :31:
نقل قول:طبق گفته خود شاتلنقل قول:
هزینهی راهاندازی و نصب هر یک از سرویسها 15000تومان است.
15 برای شهرستان و 25 برای تهران
که با ثبت نام اینترنتی و کارت طلایی به ترتیب 5 و 10 تومن کم میشه
البته فکر کنم فعلا ثبت نام اینترنتی کار نمی کنه
فرم رو که ارسال می کنم دوباره همون صفحه میاد کسی امتحان کرده؟
شاتل شبانه هنوز برای من درست نشده !؟!؟! من به کی اعتراش کنم ! 1000 بار قطع و وصل میشه ، سرعت هم زیره دایل آپ ، ECO 128 ، یکی بگه من چیکار کنم ؟
هیچی فقط می خوان این مارک رو به مردم تحمیل کنند.نقل قول:
آخه توی پیغامشون ننوشته مودم رو از ما خریده باشید نوشته مشترکان دارای مودم زاکسل. شما می تونی زنگ بزنی ضایعشون کنید.نقل قول:
پشتیبانی میگه ما لطف میکنیم بهشون.نقل قول:
شاید به طور اتفقی بعضی از مناطق درست میشند چون من هم همین مشکل رو دارم ولی دوست پایینی این مشکل رو ندارند.نقل قول:
شما کدوم مرکز مخابراتی هستید؟ اگر به طور طبیعی خوب شده آیا تورنت هم خوبه یا فقط لینک مستقیم رو یک سری سرورها؟نقل قول:
شوخی میکنی سرعت 2 مگ نامحدود هم می دادند تو 15 روز بیشتر از 150 گیگ دانلود نمی شد.نقل قول:
اگر حرفه ای هستی می تونی مودمی بگیری که تحت ساپورتشون نباشه مثل Linksys وگرنه تمامی مدلهای Asus رو ساپورت می کنند ولی بهره اگر مودم تحت ساپورت میگیری همون زاکسل بگیری.نقل قول:
چه مسخره...این چه هدیه هایی نوروزیه که اینا گذاشتن؟؟؟
چرا مثله پارسال نمیکنن؟؟ر 15 روز رو کامل ترافیک رایگان بود...
خیلی مسخرس خیلی خیلی خیلی
ببخشید همینجوری توی ترافیک شبانه موندند چجوری انتظار دارید کل عید رو بدون حجم بدند اونوقت هرکی هم میره مسافرت Pc رو روشن میگذاره فکر کنم سرعت خیلی افتضاح بشه مگر اینکه پهنای باند واسه عید اضافه می کردند کی اگر می خواستند اینکار رو بکنند همین شبانه رو درست می کردند که انقدر اسمشون بد نشه در حال حاضر شاتل مثل چند سال پیش صبا شده از نظر تعداد شاکیان.نقل قول:
متاسفانه بیشتر شرکتها راه دزدی از مردم را خوب یاد گرفته اند شاتل هم یک از اونهاست الان من با سرویس 512 به زور 30 کیلوبایت در ثانیه دانلود دارم زنگ هم میزنی می گویند کم کم زیاد میشه حالا کی معلوم نیست
بچه های آرت دار سریع کمکم کنید
تا فردا صبح بیشتر مهلت ندارم !
میخوام تغییر سرویس بدم از اکو به آرت
ولی حالا نمیدونم سرعت های آرتی که میخوام برم روش چطوری محاسبه میشه
فقط اینو بگم که الان با اکو 128 دارم 70-60 دانلود میکنم
اگه بخوام برم روی ART3 یعنی پکیج 256 سرعتم چقدر میشه ؟!!!؟؟؟
بسته به اینکه الان با 128 این سرعت رو دارم
به نظرتون آرت 3 بگیرم یا آرت 2 ؟
سرعتشون چقدر فرق میکنه ؟
شما که میبینی که چقدر شاکی ها داره زیاد میشه پس بهتره همین 128 رو سفت بچسبید که دیگه شاید این سرعت نصیبتون نشه. ما که 128 داریم میانگین سرعت از 12-14 تو شب بیشتر نمیشه. اگر یک روزی سرعتون کم شد زنگ زدید پشتیبانی بهتون گفت ما قبلا به شما لطف میکردیم حالا هم اگر مشکل داری برو فسخ کن تعجب نکنید.نقل قول:
عزیزم من که گفتم برای من هم سرعت های شبانه همین حدود 15 میشه که با روش کانکت دیسکانکت درست میشه !نقل قول:
همون دستور DOS که به خورد Task Scheduler ویندوز داده میشه
15 روز به طور مداوم با همین روش هر شب 1 گیگ و خورده ای میگیرم
کسایی که ART دارن راهنمایی کنند که سرعت دانلود روزانشون به چه صورت هست
شبانه برام مهم نیست روزانه میخوام
همه چی داره تو این مملکت خراب شده روز به روز مسخره تر میشه ... اون از دولت و ا.ن که 20 لیتر بنزین نوروزی میده و اینم از اینترنت که 2 گیگ اضافه می کنه ... خجالت نمی کشن ... دارن همه رو به گدایی عادت میدن ... گدا پروری می کنن ...
به خدا همه باید از این ممکلت برن ... همه ... این همه جا تو دنیا ... بری آنگولا لااقل آزادی و آب و هوا داره ...
وای ی ی امروز رفتم واسه عموم نت جدید از دیتانت گرفته رو وصل کنم حالم بهم خورد .
نه پشتیبانی جواب میده . نه بلد هستن مشکل حل کنن . فکر کنید میگه اگر میخواید ست کنیم براتون 12000 میگیریم بجز اوون 15000 اولیه . منم خودم مثل مرد درست ستش کردم . ولی اصلاً خوشم نیومد . پینگ خودم باز حداقل روی 180 تا 210 هست . این همش بالای 250 بود .
من که دیگه مشکلی ندارم با شاتل . نمیدونم شما دارید یا نه . من دیگه انقدر بحث کردم که پشتیبانیه قسم میخورد میگفت فقط امروز 2:30 ساعت داشتم سرویس شما رو از همه جا چک میکردم و از اوون روز مشکلم حل شده
باورتون نمیشه تورنت سرعتم روی 5 تا 10 بود . دیشب ساعت 1 روی 60 ثابت بود .
یک مشکلی رو سرویس بود حل کردن . با یک لینک سرعت کامل نمیکشید . موفق باشید
یعنی هیچکی نیست جواب ما رو بده ؟!!!!!
از اینهمه کاربر یک نفر یوزر ART نداریم ؟!!!
--------------------------------------
بچه های آرت دار سریع کمکم کنید
تا فردا صبح بیشتر مهلت ندارم !
میخوام تغییر سرویس بدم از اکو به آرت
ولی حالا نمیدونم سرعت های آرتی که میخوام برم روش چطوری محاسبه میشه
فقط اینو بگم که الان با اکو 128 دارم 70-60 دانلود میکنم
اگه بخوام برم روی ART3 یعنی پکیج 256 سرعتم چقدر میشه ؟!!!؟؟؟
بسته به اینکه الان با 128 این سرعت رو دارم
به نظرتون آرت 3 بگیرم یا آرت 2 ؟
سرعتشون چقدر فرق میکنه ؟
این روش فقط به درد لینک مستقیم می خوره و به درد تورنت نمی خوره پس نمیشه گفت شاتل به شما این سرعت رو میده بلکه شما به زور داری حقت رو ازش میکشی.نقل قول:
ما خیلی زحمت بکشیم از این شاتل در میایم اونوقت شما میگی ........نقل قول:
در هر حال تاپیک تازه از قرنطینه در اومده خواهشا رعایت بفرمایید که دوباره اینطوری نشه.
نقل قول:
سلام
ART3 سرعتش 32kB/s هست که شاتل حدود 35 تا 38 سرعت میده.
ART2 سرعتش 24kB/s هست که شاتل حدود 26 تا 30 سرعت میده.
اینا سرعت توی روز هست و اما چون سرعت رو برای ART یها روی 1024kbps میبندن، بعضی از لینک ها رو با سرعت بالاتر از 100kB/s میشه دریافت کرد.
تو این مدت هم که اینطور بوده، همه جورشو من دیدم. یعنی بوده که بعد از ساعت 1 سرعت بالای 100 باشه
بوده بعد از ساعت 1 سرعت واقعی سرویس باشه.
روزهای 5شنبه و جمعه هم همینطور.