سرعت 4 مگ حجمی از آسیا تک خریدم بهم 512 داده !!!
سرعت دانلود رو 65 تا 70 هستش. هرچقدر هم زنگ میزنم و اعتراض میکنم هیچ فایده ای نداره و میگن اختلال داریم.الان نزدیک 2 هفته میشه که خریدم
چه پیشنهادی میدید؟برم تنظیم مقررات شکایت کنم؟
Printable View
سرعت 4 مگ حجمی از آسیا تک خریدم بهم 512 داده !!!
سرعت دانلود رو 65 تا 70 هستش. هرچقدر هم زنگ میزنم و اعتراض میکنم هیچ فایده ای نداره و میگن اختلال داریم.الان نزدیک 2 هفته میشه که خریدم
چه پیشنهادی میدید؟برم تنظیم مقررات شکایت کنم؟
مشکلتون چی بوده؟ من برای دانلود میخوام بیام آسیاتک برنزی 4 مگ.نقل قول:
سلام عزیزان،
سه روز پیش به اجبار یک ماه دیگه اسیاشیت را تمدید کردم.به دلیل این که هیچ شرکتی اینجا پورت خالی نداشت... ولی یه اتفاق خوب افتاد، های وب امروز تماس گرفت گفت که پورت های جدید اک کردن تو منطقه ما، و دیگه ثبت نام ازاد شد..حالا دیگه ماه بعد برای همیشه از اسیاچت خلاص میشم..شاید تا اون موقع فن اوا هم اک کرد! حالا شاید بگید از کجا معلوم اونا بهتر باشند ولی من پیه همه چی را به تن مالیدم.فقط می خوام اسیا نباشه، همین! شده اینترنت ذغالی باشه فقط این دزدها نباشن! اینا با من بد تا می کردن چون می دونستن سرویس دهنده دیگه ای اینجا نیست، ولی این ماه دیگه به پروسه دزدی هاشون پایان میدم!:n09:
توی دوسه صفحه اخر در مورد نامحدود باز مطالب نوشتن دوستان، عزیزان باز تاکید می کنم، نامحدود اسیاشت نامحدود نیست بخدا، محدوده محدوده.. زنگ بزنید پشتیبانی، یکی دوتا ادم با انصاف اونجا هست، خودشون میگن نگیرید که اشکتون در میاد.
ما که ماه بعد خلاصیم انشالا، ولی من هر جا برسم به هرکی بتونم میگم اسیا نگیرید، الانم دوتا از دوستای محل اینترنت میخواستن، بهم گفتن اسیا ثبت نام کن برامون. منصرفشون کردم کلی هم دعام کردن.:n16:
من خودم قصد داشتم سرویس سرعت 10 مگ یکساله بگیرم پستهای این تایپک را خوندم فهمیدم اوضاع آسیاتک خیلی خرابه و منصرف شدمنقل قول:
حرف دوستان به شدت تایید میشه. از آسیاتک بدتر فعلا سرویس دهنده ای نیست! سرویس نا محدود نداره، سرعت سرویسهای محدود حتی توی روز هم محدود میشه.
بدترین شرکت تو ایران اسیاتک است.در یک کلام افتضاح.
سلام من میخوام درخواست تخلیه بدم گفتن حتما باید بیای شرکت حضوری
واقعا همینجوریه؟
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
نه! بگو نمیام...
مدت زمان اتصال دقيقه حجم ارسالي (MB) حجم دريافتي (MB) حجم اعمال شده (MB) 1393/02/02 17:55:07 1393/02/02 20:35:40 159.6 4.186 52.513 56.699 1393/02/02 17:40:50 1393/02/02 17:49:10 8.3 0.011 0.009 0.020 1393/02/02 17:37:52 1393/02/02 17:40:51 3.0 0.140 2.913 3.053 اینا کلاهبردارا حجم اپلود را هم اعمال میکنن!!!!!!!!!!!!
دوستانی که ناراضی هستند من پرسیدم سرویس برنزی نامحدود 4 مگ هر روز تا 1 گیگ سرعت بالا مثلا 300 میده بعدش تا انتهای اون روز میاد روی 120 تقریبا. همینطور نیست؟!
باید ببینی سرعت پورتت را روی چند بستن.نقل قول:
سرویس 128 محدود-1گیگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی نامردن.چرا پینگ سرورای داخلی را بالا بردند؟
آشغال واقعیه من سرعت دانلودم 60 ولی بعد 100 مگ دانلود میشه 20
ماهی 30 تومنم میگیرن تف به شرفشون تتتتف
برای کسی که پول می خواد خرج کنه آسیاتک حرف اول می زنه برای کسی دنبال رایگان , نامحدود و... اصلا پیشنهاد نمی شه
دقیقا چ گلی به سر اونایی ک پول خرج میکنن زده؟
4 مگ شبا 256 سرعتشه اونم با کل هزینه!
سایت بانک صادرات واسه شما باز میشه ؟
bsi.ir
دوستان ما هم بعد از 4 سال از آسیاتک رفتیم و منتظر تخلیه پورت هستیم ...
بعد از تغییر قیمتها از حدود دوسال پیش من اکثر سرویس های حجمی سرعت بالا رو تست زدم ... سرویس شهاب با سرعت 10 مگ،روزانه اش اگر کیفیت خط تتون جواب بده تا 1024 Kb سرعت دانلود میده ولی سرعت شبانش متاسفانه برخلاف هزینه نسبتا بالای این سرویس روی 250 محدود میشه ... پهنای باند این سرویس در بعضی مناطق روی بیشتر از 10 مگ هم بسته میشه که بستگی به ترافیک پورتها و کیفیت خط کاربر داره ... این شرکت برای کابران دانلودر اصلا پیشنهاد نمیشه ... آسیاتک سرکت خوبی بود ولی حدودا از اردیبهشت 91 کیفیت آن افت کرد و دیگه بهبود پیدا نکرد و فقط و فقط به دنبال آفزایش کاربر هست تا حفظ مشترکین ...
موفق باشید
4 مگ محدود یا نامحدود؟نقل قول:
کسی که میخواد پول خرج کنه میره های وب دینامیت میگیره با فشفشه هرچقدر خواست دانلود میکنه ! لذا تصحیح سخن فوق بدین شرح است :نقل قول:
برای کسی که میخواد پولش رو دور بندازه، آسیاتک حرف اول رو میزنه
محدود ! چه دلیلی داشت بگم شبا؟نقل قول:
نقل قول:آقا سعید جسارتا با نظر شما موافق نیستم، علیرضا جان راست میگه. اگر به پول خرج کردن خوب باشه سرویس دینامیت و فشفشه که خیلی خیلی بهتره. بعد این که من خودم ماهی 50 الی 60 میدم هر بار برای 20 گیگابایت. والا دانلود شبانه هم ندارم کل مصرفم در شب شاید 50 -100 مگ باشه. یعنی تقریبا همون قیمت های وب دینامیت را میدم هرماه.البته مجبورم دیگه وگرنه کی می موند اسیاچت. سرعت دانلود توی روز بد نیست ولی شب ها عملا برای یه پیج باز کردن از صفحات خارجی باید کلی نذر و نیاز کنم! ببینید در کل رک بگم، نقل پول خرج کردن و این حرفا نیست، حرف حرفه گردن کلفت شدنه..حرف سیر شدن..من خیلی وقته از اینا سرویس دارم الان اسیا کلا سیر شده! براش مهم نیست مشتری قدیمی کیلو چنده! میگه این رفت یکی دیگه مجبوره بیاد.قربون مخابرات هم بشم که هر کی فیبر نوریه را هل میده به این شرکت...خلاصه به نظر من سیاست کنونی این ها استفاده از اهرم اجبار هست...چیزی که خودتون بهتر از من درک می کنید! چون مشتری مجبوره و انتخاب دیگه ای نداره پس عشق است مشتری را آزردن! :n28:نقل قول:
این گل برا همه تون:n16:
512 با3گیگ نیم چاشت 8تا10 رایگان/
تایم رایگان
سرعت دانلودش چنده حدودا؟
512 سه گیگ!
سرعت دانلود روزانه به غیر از تایم رایگان 600 و تایم رایگان 8تا10 سرعت 150 هستنقل قول:
دوستان 512 نامحدود طلايي چقدر سرعت دانلود داره؟
نقل قول:
نمیارزه...
128 3 گیگ های وب سه ساعت 170 میگیره! 13 تومن میشه
فردا بعد یک سال میرم این آسیا تک آشغالو جمع می کنم
وسطه بازی 10 ثانیه تایم اوت میده ! هر یک دقیقه 3 بار میده !!!!!
دیشب نت 23بار قطع شده!!!!!!!!!!!![IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
وسط بازی 10 ثانیه قطع می شه ! اونم نه هر دقیقه !!! دقیقه ای چند باز
2 بار زنگ زدم میگه نویز داره خطتون srn رو 16 و 29 هست به نظرتون نویزش زیاده؟
وسط بازی 10 ثانیه قطع می شه ! اونم نه هر دقیقه !!! دقیقه ای چند باز
2 بار زنگ زدم میگه نویز داره خطتون srn رو 16 و 29 هست به نظرتون نویزش زیاده؟
اس ان آر 16 تا29 خیلی خوبه .این عدد چنده؟این نویز هستAttenuationنقل قول:
Downstream Upstream SNR Margin (dB) 15.5 29.4 Attenuation (dB) 47.0 28.5
البته یکم نوسان هم داره !!
راستی کسی می دونه پشتیبانی مخابرات در چه حده؟؟ کاربلد هستن؟ چون می خوام برم مخابرات:n16:
نوسانش در حدود 0.1 تا 1 هست !
سیم مستقیم از دم در ساختمان کشیدم تا پشت مودم حتی به پریز تلفن هم نزدم یعنی کلا روی خط ما فقط یک مودمی وصله ! باز میگه خطت نویز داره:n27:
زنگ زدم پشتیبانی گقت زمان انتظار 17 دقیقه !!
10 دقیقه بعد زنگ زدم گفت 15 دقیقه !!!!!
اینم پینگ زیبا
مخابرات هیچی بلد نیستن فقط یه گوشی میارن دم در تست میکن میبینن که نویز روش نیست و بیخیال میشن اینا فقط نویز های شنیداری رو میتون درست کنن.نقل قول:
نویزت رو به بالا هست ولی خوبه مشکلی اسجاد نمیکنه.
چون خطم نویزم رو 54 هست وکیفیتم هم همینه و روی 5 گذاشتن که متاسفانه سیم ها و اتصالات رو تمیز کردم که پهنای باند خطم نوسان داره.
لعنت به آسیاتر
هی اینترانت میشه فقط سایت های داخل باز میکنه
داریم فیفا بازی میکنیم انلاین یهو اینترانت میشه گند میزنه به بازی 3-0 میبازیم جواب هوادارا رو کی میده بعد این باختا ؟ :دی
چه پینگ داغونی.... البته مخابرات هم سر شب افت سرعت داشت برای من فکر نکنم فقط مشکل آسیاتک نیست ....نقل قول:
دوستانی که از خوزستان با فیبر نوری از این شرکت مزخرف اینترنت گرفتن آیا وضعیت اینترنتشون بهتر شده یا نه؟
من که هنوز سرعتم به شدت افتضاحه
اینترنت 2 مگ با بیست گیگ حجم گرفتم ولی متاسفانه اینقدر سرعت پایینه که به هیچ عنوان نمی تونم از اینترنت استفاده کنم
حتی سایت اسپید تست روی لپ تاپ باز نمیشه که بتونم تست بگیرم و توی سایت بزارم و همش این ارور می ده:
سرعتم ((با سرور داخلی)) از 128 هم پایین تر و تقریبا نزدیک به سرعت دیال آپ هست و پینگ هم بسیار بالاست
با سرور خارجی که دیگه وحشتناک مثلا با سرور باکو پینگ تقریبا 1500 هست :n04:
هر چی هم به پشتیبانی زنگ می زنم فقط میگن تحمل کنید و تو خوزستان مشکل پهنای باند داریم و حتی معلوم نیست چه موقع این وضعیت درست میشه (آخه شرکت مزخرفی مثل شما (آسیاتک) که اینقدر مشکل پهنای باند داره بیخود می کنه کل فیبر نوری خوزستان را از مخابرات می گیره)
مشکل از خودمونه که به مخابرات شکایت نمیکنیم تا قراردادش را با این شرکت دزد فسخ کنه.نقل قول:
قطع کردن سرویس آسیاتک چند روز طول میکشه؟روالش چجوریه؟