حمید جان مطمئنی 8400بریج به 7158بدی!!!!!؟؟؟؟:n04:فکر نمیکنم اصولی باشه اگه نسوزه صددرصد زیاده براش.
حمید جان مطمئنی 8400بریج به 7158بدی!!!!!؟؟؟؟:n04:فکر نمیکنم اصولی باشه اگه نسوزه صددرصد زیاده براش.
w311s4ساب عالی تو این رنج قیت ولی ساب باکس نه طاقچه البته 8400هم یکم براش ضعیفه چون خیلی پرقدرته .نقل قول:
سلام ! چند وقت پیش پخش کننود U11 رو خریدم که CD نمیخوره . متاسفانه علی رغم داشتن کیفیت ساخت خوب و صدای خوب یه مشکلی داره که ریست شدن تظیمات هست !
نقل قول:
سلام ،. من این ضبط رو تقریبا دوماه پیش خریدم و وصلش کردم قبلا هم ضبط کنوود داشتم . صدای خوبی داره واسه یه سیستم معمولی با چهارتا باند ، تنظیمات صدای کاملی هم داره و حتی سرعت لوود کردن آهنگ ها از رو فلش خیلی زیاده . اما این ضبط یک مشکل به شدت ! بزرگ داره که منو واقعا نا امید کرد . این موضوعه که این ضبط حافظه واسه سیو کردن تنظیمات نداره و اونارو تو فلشی که بهش وصل بوده نگه میداره اگه ضبط رو بدون اون فلش روشن کنی هرچی تنظیم که روش انجام داده باشی ریست میشه و بر میگرده رو حالت کارخونه ! و وقتی دوباره اون فلش رو بزنی هم بر نمیگرده ، یعنی دستورالعمل روشن کردن اینه : ابتدا قبل از باز کردن سوییچ و آمدن برق در سیستم ضبط را در جای خود قرار داده ! سپس فلش را به آن وصل کنید ، حال میتوانید استارت زده و به آهنگ های خود گوش دهید . یقینا هم در اتصال سیم ها مشکلی نیست .
خلاصه گفتم بگم کسی خواست بگیره ، درجریان باشه از قبل !
نقل قول:
بیس نرم یه کم متمایل به ویبره میره دوسته عزیز .یه چیز دیگه شما که میخوای رو تاقچه ببندی اصلا ویبره ای در کار نیس نصف صدای ساب هم در نمیاد اگه رو تاقچه میخوای mtx 12-44 هم ساب خوب و خوش صدایی هستش.
سلامنقل قول:
اگر بعدا احساس و نیاز به بیس داشتی اونموقع یه فکری میکنیم.نه نمیشه.باید آمپ جدا بگیری
تا 200 فقط همین کن وود و پایونیر میتونی بگیری تازه 200 هم نیست.نقل قول:
MTX ی که امیر حسین جان گفتن هم خوبه 235-240 فکر کنم باشه
ببخشید من فکر کردم بریجش 120 واته. با 4604 اشتباه گرفتم.ولی تک کانالم راهش نمی اندازه.به 7158 آمپ 5602 میبندیم.نقل قول:
امیر جان مگه میشه ریست کنه. مشکل نصب داری ببر نمایندگی خدمات اگر نصبش درسته. هیچ پخش سالمی اینطور نیست.نقل قول:
حمید خان پیش چندتا نصاب بردم ! همه گفتن مشکل نصب نداره ! گفتن احتمالا از پخشه ! ولی امروز تو سایت --- متوجه این موضوع شدم ! اونایی که این پخشو دارن با این مشکل مواجه هستند .نقل قول:
امیر جان مگه میشه ریست کنه. مشکل نصب داری ببر نمایندگی خدمات اگر نصبش درسته. هیچ پخش سالمی اینطور نیست.
.
درود
حمید جان سری hx آئودیو بالاتر هست یا sqx گلیدن ؟
تو میدبیس و های رنج چه تفاوتی با هم دارن ؟
ممنون
سلام دوستان میخوام یه امپلی فایر ارزون قیمت حدود دورور 150 هزار تومن بگیرم دوتا باند پایونیر 6975 دارم با یه ساب قدیمی پایونیر مدل ts-w304f پخش هم چهار کاناله پایونیر
یه امپلی فایری میخوام که اگه سابم رو ارتقا دادم زیاد مشکل نشه....پیشاپیش سپاس
اگر پیشنهاد با قیمت بالاتر هم داشتید با ذکر دلیل ممنون میشم بفرمایید:n16::n40:
سلامنقل قول:
حتما ببر گارانتی ببین جریان چیه. نکنه همه اینا اینجوری باشن؟
منم از بچه ها سوال کنم ببینم تا حالا با این مدل این مشکل رو داشتن؟
درود بر شمانقل قول:
بله بالاتره.تقریبا نزدیک Zero 165 هست.
SQX چون 2 اهمیه قدرتی تره ولی HX سریه های انده و کیفیت بااتری داره.البته آکبندش دیگه نیست و دست دومش ممکنه گیر بیاد.
دوست عزیز با این قیمت باید از کالاهی چینی فیک استفاده کنید که پیشنهاد نمیشه.نقل قول:
ضمنا به هیچ عنوان نمیتونه اسپیکر رو خوب درایو کنه.اونم 6975.شما حد اقل یه 4 کانال مثل 8604 پایونیر باید بگیرید.450 تومن هم قیمتش هست.
ممنون میشم بپرسی خبرشو بدی تا هفته بعد ! مخصوصا 175UI ! اگر نشد باید CD خور بگیرم . چون خیلی ستمه ! هر دفه باید بشینم رادیو ست کنم !!نقل قول:
سلام
حتما ببر گارانتی ببین جریان چیه. نکنه همه اینا اینجوری باشن؟
منم از بچه ها سوال کنم ببینم تا حالا با این مدل این مشکل رو داشتن؟
سلام
دیروز سیستم مورد درخواست دوست عزیزمون آقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو براشون تهیه کردم و منتظرم تی پاکس بیاد براشون ارسال کنم.
متاسفانه با توجه به اینکه ضمینه بار هلیکس مثل آمپلیفایر MA40FX و کامپوننت E62C خیلی کم و کمیاب شده کلی تو نمایندگیها جستجو کردن تابالاخره یک جفت از هر کدوم براشون گیر آمد.
در هر صورت مبارکشون باشه و تو شادیها ازش استفاده کنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سپاس وتشکر فراوان از آقا حمید گل...واقعا خیلی زحمت کشیدن...خیلی کمک و راهنمایی کردن، منم خیلی اذیتشون کردم ولی با صبوری تمام اطلاعات رو در اختیارم گذاشتن و راهنماییم کردن،واقعا ممنون...پیشنهاد میکنم اگر کسی می خواد سیستم جمع کنه حتما با نظر آقا حمید گل باشه که واقعا ایشون با دانش هستن...بازم ممنونم حمید جان، خیلی زحمت کشیدی ، دیگه مشتری ثابت خودتم، موفق و شاد و سلامت باشی:n12::n40:نقل قول:
دوست عزیز ! حتما پخشتو آپدیت کن !نقل قول:
من مشکل هنگ رو با x400 هم داشتم ! اگه پخش روشن بود ، استارت میزدم ، پخش هنگ میکرد و همه تنظیماتش ریست میشد ! آپدیت کردم حل شد ! شما هم باید آپدیت کنی .
مدل پخشتونو جستجو کنید ، تو سایت کنوود برید ، توی قسمت ساپورت ، آپدیت فریم ویر .
روش آپدیت هم تو همین انجمن ذکر کردم ، یک بنده خدایی توی سایت دیج____یکالا زیر پست محصول x400 کامل روشش رو توضیح داده .
موفق باشید .
سلام !نقل قول:
ممنون ، رفتم ولی آپدیت جدید نیومده برای دستگاه من ! حمید خان یه کاریو گفتن انجام دادم ، فعلا جواب داده ! الان هم پنلو در آوردم چند ساعتدیگه میرم تست میزنم ایشالله که درست شده باشه !
یک امکان دیگه هم داره، چون واسه خودم پخش کنوود 7056 اول نصب کردم اینجوری بود، بعد از چند روز فهمیدم سیم برق رو اشتباه بسته بود، آخه نکه نصاب ها معمولا پایونیر میبندن نمیدونن که سیم برق یا بکاپ پخش های کنوود دقیقا برعکس بسته میشه نسبت به پخش های پایونیر...نقل قول:
البته این نظریه خوده نصاب بود که اینجوری گفت، حالا راست و غلط اش به پای خودش، منم فقط محض این گفتم که اگه مشگل شما هم این باشه 5 دقیقه بیشتر کار نداره و احتیاج به آپدیت کردن نباشه...
سلام
دوستان اگه ساب رو مستقیم به پخش x400 وصل کرد چه اتفاقی می افته؟:n02: کار میکنه اصلا؟
بعدش این خروجی مستقیمی که این پخش داره به چه دردی میخوره و دقیقا خروجیش کدومه؟
سلام اقایون من گیرکردم خفن ممنون میشم ی نفر کامل توضیع بده
موندم باند با ی امپ بگیرم یا ی سیستم جمع کنم با ساب dwl228 دراگ بیس اولین چیزیه ک میخوام حجم صدا هم برام مهمه اگه میشه باند vibe slick 69.3 v4 وباند jvc 7158 رو مقایسه کنید کامل و هر کدوم با چه امپی ک ارزون ترین انتخاب باشه مچ میشه و کدوم با ساب 228 دراگ کامل مچ میشه ؟
حميد جان از gladen و audio system خبري نشد ؟
!
میشه رو نمد جعبه ساب، نام ساب رو با رنگ سفید چاپ زد؟
سلام عزیزنقل قول:
شما اول بودجه رو مشخص کن . دوم اینکه با باند شما نمیتونی اندازه ساب بیس بگیری اگه نظرت رو باند و امپه اون بیس که شما میخوای یا باید 1073 dls پیدا کنی که نو نداره یا jvc 7158 با امپ 2کانال 5602 pioneer .
کلا سعی کن کم کم بری جلو ولی خوبشو بگیری کامل و مشتی :n02:
من خودم تجربه باند vibe b69 رو داشتم یه ریز تیوتر میسوزوند یه کراس اوور مسخره ای داره که اصن نگوووو :n08:ولی بیسش خیلی بالا بود این jvc هم صداشو گوش کردم تو این رنج قیمت واقعا خوبه.
سلام به همه دوستان من تا 800 می خوام خرج کنم برا سیستم می دونم کمه ولی بودجم محدوده ضبط 5050 پایونیر دارم از باند 6995 هم خوشم میاد به نظرتون خوبه در امپ و ساب هم لطفا راهنمایی کنید قدرت سیستم برام مهمه اما کیفیت مهم تره اگر بهتره می تونم به دلیل بودجه بیخیال ساب شم. خیلی ممنونم اگه راهنمایی کنید
سلام
دوستان کسی نمیدونه 206 SD مدل 94 اینترفیس میخوره یا نه؟
واسه پخش کنوود 7056 و پایونیر 9450
ممنون اول میخوام باند رو بگیرم بعد امپ رو براش میگیرم و... تا اتمام سیستم از باندا بیس نمیخوام میخوام کیفیتی باشه در حد کامپ با ساب ک مد نظرمه مج بشه باندی کیفیتی تر از این هست با این پرتاب صدا اگه هست با چه امپ دوکانالی کامل مج میشه ارزون ترین حد ممکن :n02:
ممنون بابت جواب کاملتون
باند کیفیتی و خوش صدا بخوای هلیکس e69x هستش اما قدرتش اندازه این جی وی سی نیس شما که نمیخوای بیس بگیری تین به نظر من خیلی مناسب و خوش ساخت و با کیفیته.حالا چرا شما ساب رو خیلی تاکیدت رو درگ استره؟سابایه خیلی بهتری هستش هااااا :n02: ارزون ترین امپ واسه این هم تو 4 کانالا 4604 پایونیر هستش.نقل قول:
سلامنقل قول:
ساب باید از طریق آمپلیفایر اکسترنال درایو بشه.
آخرای مرداد گفتن میرسه. انشاءالله.نقل قول:
سلام دوست عزیز.نقل قول:
اسپیکر رو 7158 یا 6965V2 ا 6975V2 و آمپ هم 5602 بگیرید.
مبارکت باشهنقل قول:
فقط بستی یه آمار بده ببینمی چجوری شده
آخه منم دقیقا میخوام همینو ببندم
با سلام خدمت دوستان،
من یه دنا دارم و قصد دارم که صدای بهتری از سیستم صوتی ماشین بگیرم. از اونجاییکه ترجیح میدم که سیمکشیه فابریک ماشین دستکاری نشه، و بلندیه صدا برام خیلی مهم نیست و فقط و فقط کیفیت برام اهمیت داره، ترجیح میدم که باندای ماشینو با باندهای بهتر عوض کنم. حالا از دوستان درخواست دارم که به این سوالا در صورت امکان جواب بدن:
1- بنظر شما برای در های جلو و عقب از چه اسپیکرهایی استفاده کنم
2- آیا نیازی به تعویض توییترهای داخل درهای جلو هست؟
3- با توجه به اینکه خود ضبط ماشین خروجیه ساب ووفر داره، آیا سابی تو بازار موجود هست که کوبش نرمی داشته باشه و همینطور تو رنج کاریه خود ضبط قرار داشته باشه که نیازی به نصب آمپ و .... براش نباشه؟
4- آیا تعویض اسپیکرها با نوع بهتر تاثیر قابل ملاحظه ای تو کیفیت صدای خروجی داره یا اینکه برای مشاهده تاثیر حتما باید آمپ کار گذاشت؟
ممنونم
سلام
دوستان عزیز میخواستم اگر ممکنه یه مقایسه بین کامپوننت های ادیو سان و گلیدن داشته باشین البته این مقایسه با در نظر گرفتن قدرت RMS همسان میخوام صورت بگیره
میخواستم بدونم از نظر کیفیت ساخت و کیفیت صدایی کدوم در رده بالاتری میتونه قرار بگیره
ممنون از اساتید و دوستان متخصص
سلام خدمت حمید اقا و بقیه دوستان
حمید جان
بنده پخش Pioneer 2650 دارم با کواک DLS 1073 و آمپ چهارکانال
حالا میخوام پخش Pioneer 7650 بگیرم.
خواستم ببینم کیفیت و حجم صداش نسبت به 2650 بهتره ؟
یا فقط تفاوتشون در امکانات و اینترفیس و LEDــشه ؟
اگه فرقی ندارن برم این پولو صرف خرید سوپر تیوتر کنم واسه جلو پراید
با تشکر ...:n40:
1.نمیدونم داخل دنا رو چقدر دستکاری کردن ، ولی فکر کنم بصورت فابریک جلو و عقب اسپیکر 16 سانتی نصب بشه .نقل قول:
2.یعنی میگید الان روی ماشین کامپوننت نصبه ؟ (توییتر جدا و ووفر جدا ؟) ، چون اگر کواکسیال باشه ، خوب توویتر و کلا همه بلندگو سر هم هست .
3.خروجی ساب ووفر که داره فقط در صورت اتصال به آمپلی فایر هست که کارایی داره . (یعنی پخشتون خروجی Rc داره ؟ چند جفت ؟)
با اجازه ی آقا حمید .نقل قول:
تو صدا تفاوت فاحشی حس نمیکنید ، بیشترین امکانات و میزان خروجی هست . (3 جفت خروجی داره 7650)
شما این پولو خرج سوپر تیوتر نکن ! الان کواک خوبی داری ، اگه کمبود بیس داری (که فکر نمیکنم!) ، ساب ووفر اضافه کن ، اگر کمبود حجم صدا داری ، یک جفت کامپوننت خوب برای جلو بگیر ! از فکر سوپر توییتر بیا بیرون . با کامپوننت صدای تمیز و یک دستی میگیری و کیفیتی ، حجم صداتم خوب و زیاد میشه و اتاقو کامل پر میکنه .
ی چیز خیلی خنده دار :n02:ولی اگه میشه بگید ی باند دوقولو قدی دارم هرکدوم ی ساب ضعیف دارن جنسشون هم کاغذیه ب غیر از این چهارتا باند جلو دارن مثل باند معمولی ان ولی اصلا تکون نمیخورن جلو عقب نمیرن حتی با دست فشار میدی پشتشونم دیدم بسته بود راه خروج هوا نداشتن اینا میدرنج ان ؟:n36:
بالا بانداهم دوتا تیوتر قوی هست میشه ازباندا استفاده کنم اخه خیلی کیفیتی هستن ؟
اون چهارتا باند فکر کنم ب فابریکی ها پراید بخوره جاشونو عوض کنم کنار جی وی سی ها برا خودشون حال کنن
بله درست میفرمایید، فابریک خودش جلو و عقب 16 سانتی متره.نقل قول:
سیستم صوتیش مثل 206 هست که شامل 4 بلندگو و 2 عدد توییتر داخل قاب آینه هست.
من نهایتا تا 400 تومن میخوام برای سیستم صوتیه ماشین هزینه کنم.
1- با توجه به مبلغ موجود آیا با این هزینه تفاوت قابل ملاحظه ای تو کیفیت صدای خروجی بوجود میاد یا خیر؟
2- با توجه باینکه نمیخوام تغییری تو سیم کشیه اصلیه خودرو ایجاد کنم، آیا با گذاشتن یک آمپ 4 کاناله و یک دست کامپوننت برای جلو و یک دست اسپیکر برای عقب، نیاز به استفاده از دسته سیم جداگونه برای سیستم صوتی بوجود میاد؟
این نکته رو هم بگم که بنده از بعنوان مثال 30 درجه ولوم موجود در سیستم صوتی، نهایتا از 18 درجه استفاده میکنم و بیشتر دوست دارم که وضوح، کیفیت و جزئیات پخش موزیک بالاتر باشه تا اینکه حجم صدای زیادی داشته باشم.
ممنون دوست عزیز:n40:نقل قول:
کوندوگبیا هم که هایجک شد:n03:
بله بیشتر دنبال کیفیت صدام
بیس زیاد مهم نیست
خب کواک رو میشه جلوی پراید جا کرد ؟
تا 400 کامپ خوب پیدا میشه ؟
با اجازه همه متخصصانقل قول:
آره میشه
و آره با توجه به اینکمه سایز پراید فک کنم 10الی11 بله تو همین حدودا پیدا میکنید چیز خوب
یک عکسی ازشون میگیری و اجزای سیستم فعلیتونو بگید ! چون تعریفتون یکم گمراه کنندست .نقل قول:
سیستم صوتی داشبورد جدیدای پارس و 405 که خیلی داغونه و قابلیت تعویض با مدل مرغوب بازار رو نداره !نقل قول:
سیستم صوتی دنا رو نمیدونم ، اما اگر قابل تعویض با مدل خوب باشه ، صبر کنید و حدود 1ت بدید برای یک پخش 2دین خوب .
مهمترین رکن تو سیستم اول پخش هست ، بعد بقیه اجزا . حالا مهم نیست که ولوم دادن براتون مهم هست یا نیست ، اون صدای اصلی رو پخش تولید میکنه ، آمپ تقویت میکنه و باندا پخش میکنن !
ضمنا الان که عکسا رو دیدم بنظرم اصلا اونجا توییتری وجود نداره ، چون خیلی تخت طراحی شده ، و برای جا دادن توییتر کمی باید بر آمدگی بیشتری میداشت . حالا اون قاب رو اگر بتونید باز کنید (اگر تجربه ندارید به شخص با تجربه بدید) و نگاه کنید ببینید اصلا چیزی هست !
بنظرم با این هزینه میتونید 2 جفت کواک خوب هم بخرید برای جلو و عقب ، اگر راقب به تعویض پخش نیستید .
دو جفت e6x هلیکس پیشنهاد میشه .
اینتره دیگه ! البته 40م براش دادن که اینقدر نمیرزه . بنظرم نخریدیمش زیاد بد نشد .نقل قول:
بله پیدا میشه ، اما جای فابریک پراید 10 سانته ، بنظرم ارزش هزینه برای کامپ نداره اگر اسرار به جای فابریک دارید .
اگر پرایدتون قدیمیه ، (مدل رو دری هاش ازین جدید ها نیست) ، میتونید روی در کیک پنل اضافه کنید ، و کامپ 16 سانتی استفاده کنید .
در غیر اینصورت من میگم 160ت بدید و e4x هلیکس رو بگیرید . کمک میکنه صدای جلو داشته باشید ، صدا توی اتاق فراگیر بشه و کیفیت خوبیم داره .
اما خوب این بیشتر به عنوان میدرنج عمل میکنه ، یعنی انتظار بیس ازش نداشته باش ، اما صدای اتاق رو پر میکنه که تو لذت موسیقی به شدت تاثیر گذاره ، یعنی مهمترین استیج ، استیج جلو هست .
سلام دوستان
من ميخوام يه پخش فلش خور و CD خور با کيفيت شفاف در حدود قيمت 230 تومان واسه ماشينم (206) بخرم...(اگه ممکنه يه چندتا پخش ديگه توي همين رنج قيمت علاوه بر CD و فلش خور بودن , بلوتوث هم داشته باشه معرفي کنيد)
چندتا سوال داشتم...چون هيچ تخصصي توي اين موارد ندارم لطفا کامل راهنمايي کنيد...ممنون ميشم
1- کدوم مارک بهتره؟ JVC يا Pioneer یا Alpine ؟ (یه جا خوندم با کیفیت ترین صدا رو Alpine داره راسته؟)
2- پورت AUX براي وصل شدن موبايل به پخش هست؟
3- در بيشتر مشخصات پخش ها نوشته شده از فرمت MP3 و WMA و غيره...پشتيباني ميشه !!! ميخواستم بدونم از فرمت MPEG-4 Audio يا به مخفف M4A پشتيباني نميکنه؟
(چون من بيشتر آهنگ هاي خارجي گوش ميدم...و بيشتر آهنگ هام با فرمت M4A هست...چون اين فرمت ITunes هست و از MP3 با کيفيت تره)
4- توي بعضي از مشخصات پخش ها نوشته شده سازگار با سيستم عامل اندرويد و IOS ---> يعني ميشه با بلوتوث به پخش وصل شد؟
اینکه ضبط تاثیر خیلی زیادی تو کیفیت صدای خروجی داره هیچ شکی توش نیست. اما برای ماشینی مثل دنا که جدید اومده و هیچیش هنوز پیدا نمیشه یکم محدود کننده ست. نه برای ضبطش قاب فابریک اومده و نه برای کنترل های روی فرمونش اینترفیس. سیستم صوتی شو نگاه کردم اسپیکرهای کار گذاشته عینا مدلیه که برای 206 کار کردن. و در داخل قاب آینه شم دوتا توییتر کوچیک کار شده.نقل قول:
این پیشنهاد شما نظر خود منم بود که از برند هلیکس کار کنم. یکی از دوستان از برند BLAM رو به من پیشنهاد داد. میخواستم کیفیت کارهای این برند رو نصبت به برند های شناخته شده تر مثل هلیکس و .... بدونم.
با تشکر
من نمیدونم چی بهت پیشنهاد بدم با این قیمت ولی جواب بعضی سوالاتتونو میدم .نقل قول:
2.پورت aux برای اتصال هر دستگاه صوتی که این خروجی رو داشته باشه استفاده میشه . موبایل ، MP3 پلیر و ...
3.باید فرمت aac رو بتونه دیکود و پخش کنه .
4.به این صورته که گوشی رو با USB به پخش وصل میکنی و با پخش میتونی آهنگای روی گوشی رو کنترل و پخش کنی (آیفون و آیپاد) .
بنظر من از برند هلیکس استفاده کنید .نقل قول:
تو این رنج قیمت هر پخشی بگیرید تقریبا مث همه.نقل قول:
ولی اگه بدون آمپ استفاده میکنید به نظر من حتما کنوود بردارید ولی اگه با آمپ بسته میشه پایونیر تو این رنج بهتره آلپاینم فکر نمیکنم تو این رنج قیمت داشته باشه .
2)بله
3)خیر
4)بله فقط با این قیمت بلوتوث دار نمیشه
سلام
یک مشورت در مورد تنظیم گین با شما داشتم ضبط 456 کنوود باند t686 و 5602 پایونیر
آقا ملاک تنظیم گین چطوره من الان تنظیمات ضبط رو بزارم رو فلت و ولوم 30 و موزیکم بیس نداشته باشه صدا خیلی صافه و میتونم گین رو زیاد کنم ولی بعد تنظیم گین تنظیمات خودم رو میزارم مثلا لودنس و بیس بوست رو زیاد می کنم تو ولوم بالا صدا خراب میشه حالا میخواستم بدونم کلا جنس کواکسیال اینطوریه که هم نمی تونه خوب بیس بزنه و صدای خواننده رو خوب پخش کنه یا نه به این میگن دیستورت صدا و گین باید بیاد پایین وگرنه باند آسیب می بینه؟ من الان گینم یک سوم بازه من بخاطر همین موضوع گین رو زیاد بالا نبردم؟یا اینکه خود ضبط 2.5 ولتی هستش کم میاره و دیستورت ایجاد میکنه؟
ممنون میشم توضیح کاملی بدید با تشکر