شروعش از 1 هست ولی اتمامش یا 6 یا 7 .نقل قول:
Printable View
شروعش از 1 هست ولی اتمامش یا 6 یا 7 .نقل قول:
های وب 1 مگ تا 4 مگ باید سرعت بده البته اگه مرکز تون خلوت باشه تا 6 مگ ! در شبانه هم معمولاً ثابته حالا خودتون حساب کنید چه قدر میشه دان کرد .:n02:نقل قول:
مخابرات قبلن میداد 2 مگ ؛ الان نمیدونم .
دمت گرم من میترسیدم مخابرات ساعت رایگان نداشته باشه.سرعت دانلود شبانه2 مگ مخابرات چنده؟نقل قول:
بعدا اگه زیاد دانلود کنم سرعت رو پایین نمیارن منظورم هم مخابرات و هم های وب ؟
اگه خودت های وب داری معمولا چقدر میتونی تو ساعت رایگان دانلود کنی واسه این پرسیدم که سرعت دانلود متغییر باشه شاید:n02:
های وب مرکز 3 رو هم پوشش میده؟نقل قول:
مثل اندیشه اس؟ اندیشه از ساعت 1 تا 7 شروع میشه. ولی فکر کنم یه چیزی چند تا صفحه پیش خونده بودم که از ساعت 2 تا 6 رایگانه.نقل قول:
کسی دیگه میدونه چه ساعتی شروع و تموم میشه؟
من میخوام از اندیشه به یه شرکت مثل صبا نت یا های وب برم دلیلشم اینه که قطعی زیاد دارم لطف کنین بگین پیش شماره 722 رو ساپورت میکنن یا نه؟ اگر نمیکنن کدوم شرکت ساپورت میکنه که من از اون بگیرم. شرکت اندیشه بعد از 7 سالی که من مشترکش هستم چون نمیتونه بفهمه مشکل قطعی اینترنت من از کجاست برگشته میگه خط شما قابلیت ای دی اس ال گرفتن رو نداره اینم یه مدلشه دیگه. لطف کنین یه شرکت با پینگ تایم خوب و قطعی کم بهم معرفی کنین من بازی های انلاین انجام میدم برام کیفیت خط مهمه دانلود زیادی ندارم قیمت هم برام مهم نیست فقط کیفیت خوب میخوام . :n16:
فکر کنم آره ...نقل قول:
تو سایت های وب بزنید میاد .
های وب مرکز 7 نیست ...نقل قول:
صبانت هست .
میشه شماره تلفن نمایندگی صبانت در رشت و ادرسشو بدین؟:n12::n16:
بفرماییدنقل قول:
شهر نام نمایندگی نوع نمایندگی رسمی تلفن فکس رشت گیل پارس امین فروش و پشتیبانی 2260222 2260222 رشت بهار ارتباط کاسپین فروش 2243029 2226201
ما که برگشتیم شاتل (شاتل رو با همه محدودیتاش دوست دارم حداقل میدونم سرعتش همیشه ثابته) 128 نامحدود...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبی قزوین ؟:n02:اینجا چی کار میکنی ؟ :n13:نقل قول:
سرعتش که عالی است.نقل قول:
فقط اگر روزانه چه قدر بیشتر دانلود کنیم سرعت دانلود محدود می کنند؟
میشه یه پینگ هم بزارید ببینم به درد شیرینگ میخوره یا نه/
اگر سرعت محدود کنند به خاطر دانلود بالا بعد یک مدت ایا سرعت دوباره درست می کنند؟
ممنون.
آدرس سایت مخابرات چیه ؟؟
قبلا مگه guilan.tci.ir
نبود ؟؟ چرا بالا نمیاد ؟؟
من مخابرات خوزستانمنقل قول:
چک کردم
سایت بالا نمی یاد
-----------------------
همینه سایتش؟
پس این چیه؟
تو گوگل زدم
تلفن گویا پشتیبانی مخابرات هم عوض شده و سرکاریه.
داشتم رد میشدم از اینجا گفتم جواب این بنده خدا رو بدم:n02:نقل قول:
با درود خدمت بچه های رشتی انجمن
من اینترنت مخابرات گرفتم حدود ۸ ماه میشه اوایل خوب بود اما دیگه سروریس دهیش ضعیف شده الان هم که کل سرویس و شماره تمس و وشتیبانی رو تغییر دادن و یه اطلاع رسانی هم نکردن من سرعتم ۱۰۲۴ بود اما دیروز رفتم ۵۱۲ یکماهه نامحدود گرفتم که اصلا یک پیج هم باز نمیکنه،،خلاصه مطلب اینکه تو آمپاس شدیدم،شماره ۲۰۲۰ هم کلا قاطی کرده،حالا از دوستان اگه کسی شماره ای چیزی داره لطفی کنه اینجا بذاره....
up :n02:نقل قول:
ماشالا چقدر پست میاد تو اینجا:n02:
تو صفحات قبل شماره جدیدش هست ؛نقل قول:
نامحدود های مخابرات داغونن ...
شماره جدید مخابرات یا دزد کیش 7736000
سلام دوستان.من امروز از اندیشه سرویس گرفتم برای مرکز 4یوزر من شماره تلفنم نیست و با GH شروع میشه.فکر کنم اندیشه هنوز هم پورت خودشو برای ارایه کردن داره.حداقل تو مرکز 4میخواستم 256 نامحدود بگیرم که گفت کارت دانشجویی.منم گفتم من 4 ساله تموم کردم.خلاصه به ما نداد و واسه من 128 نامحدود ثبت کردو گفت تا یک هفته خط شما وصل میشه و تا اون موقع وقت دارین یه کارت پرسنلی یا چیزی جور کنین تا سرویستون به 256 تغییر کنه.میشه لطف کنین و سرعت دانلود 128 و 256 نامحدوده اندیشه تو مرکز 4 رو بهم بگین.نقل قول:
اول بگم ماشالله بچه ها چقدر امروز فعال بودن؟:n01:
من اون زمان که به مدت 10 روز محدود داشتم و تماس گرفتم به من گفتن از 2 تا 6 صبح. شما تماس بگیر شاید یه عدد دیگه ای گفتن. چون از پشتیبانی 2020 بعید نیست.نقل قول:
مدتی 2020 نبودی یادت رفتا.:n01:نقل قول:
آدرس ضحی کیش این بود tciadsl.ir
ولی از وقتی شمارشون عوض شد این سایتشم دیگه بالا نمی یاد. امیدوارم که نشونه ی خوبی باشه.
البته توسط تلفن گویایی که به تلفن خونه یا شرکت زنگ می زد و شماره جدیدو می گفت اعلام کردن.نقل قول:
شمارش اینه: 7736000
نیاز به کارت دانشجویی و پرسنلی نیست.بعد وصل شدن پیغام خصوصی بدید تا بگم چه کار کنید.نقل قول:
سرعت دانلود 128 نامحدود :بهترین شرایط 30
سرعت دانلود256 نامحدود:بهترین شرایط 50
خدا از این ضحی کیش و مخابرات نگذره! یه مشت حروم خور کم فروش و دزد هستند و بس :n21::n29:
دوستانی که می خوان تازه از این شرکت سرویس بگیرن، یهتون توصیه می کنم اکیدا از فکر اومدن به این شرکت خارج بشید، غیر از اینکه پولتون رو می خورن، کلی هم عضابتون میدن :n24::n29:
دوست عزیز لزومی به عصبانیت نیست :n02:نقل قول:
ماه اول 128 استفاده کن و از ماه بعد اینترنتی آنلاین تا 1024 هم میتونی بگیری :n02:
کاری که خودم حدود 2.5 سال و بقیه مشترکاشون داریم انجام میدیم :n02:
سرعت 256 نامحدود واسه من حدود 60 تا 70 هست (( لاهیجان ))
اقا تو رو خدا ه سرویس خوب با قیمت نرسیده به 30 :n02: به من معرفی کنین میخوام بازی xbox دانلود کنم شبانه منظورم مخابرات 2048 یا های وب 1024 یا پارس انلاین 2048 یااندیشه 1024 حد اقل شبی 3 گیگ دانلود داشته باشم به مجوز هم احتیاج نداشته باشه هر چند من دانشجو هستم دیگه چیزی نمی خوام:n02:نقل قول:
تا 10 سال دیگه ایشالا سرعتا 3 برابر میشه به سرعتی الان داریم میخندیم
سرعتش بین 80 تا 100 هست و تست هم همین الان گرفتم(ساعت 1شب) اما خب نوسانی بین سرعت شب و روزش نیستنقل قول:
دقیقا مشخص نیست تا چه میزانی میشه دانلود کرد اما پشتیبانی میگه توزمانهای مختلف یه فایل رو دانلود کنید محدود نمیشید(یعنی یه سره یه گیگ رو برای دانلود نزارید مثلا بین دانلود چندساعتی فاصله بزارید)اینم از مسخره بازی شاتله دیگه. چاره نیست اما محدود شدن با میزان دانلود کمتربه سرعت اولیه برمیگرده
قانون شاتل به زبان ساده: ماشین فرمول رو مثلا دارید اما از100تا بیشترنمیتونید برید و یه جا 40 یه باز60 نهایتا هم 100 :n01:(حالا سرعت دانلود 90 -100 زیاد نیستا اما خب دردسر قطعی و نوسان شدید نداره و برای کسی که دانلود زیاد ندار راضی کنندس.. شما هم موفق باشی:n16:
اینم تست 11 و نیم صبح جمعه...
سلام دوستان من تو لاهیجانم و شاتل دارم و برای دانلود شما چه ISP دیگه ای رو پیشنهاد میکنید؟
10 سال دیگه و 3 برابر؟ فکر کنم منظورتون 1 سال دیگه و 3 برابر باشه. درسته؟نقل قول:
واقعا آشغالتر از اینها ندیدم!!:n27:نقل قول:
آخه طبق کدوم قانون باید یک ماه بدون اینترنت باشم:n23:
برای دانلود هیچی ...نقل قول:
من با مبین نت تونستم 100 گیگ تو یه ماه دان کنم ولی ADSL فکر کنم های وب نامحدوداش خوبن ...
اما گرون .
نه بابا 1 سال چیه ...نقل قول:
الان چندین ساله حداکثر سرعت همین 2 مگ هست تا اینکه های وب دست به کار شد و اینترانت 8 مگ راه انداخت ...
10 سال نه ولی 5 سال آینده انشالله 2 برابر میشه ...
عنی چی من که راحت جمع اوری کرده بودمنقل قول:
الان خیلی طول میدن .نقل قول:
دوستان گیلانی وضعیتتون چطوره؟
سرویس 1 مگ محدود
اصلا فکر مخابرات رو از سرت بیرون کن، اگه می تونی برو های وب بگیرنقل قول:
من اندیشه دارمنقل قول:
256 نامحدود
سرعت 60 تا 70 هست
اگه اهل دانلود باشی تو 24 ساعت میشه 5.5 گیگ دانلود کرد که 1 ماه میشه 150 گیگ :n02:
البته اگه اهل دانلود باشید :n02:
اخه مخابرات رو یه سری ها محدودش رو خیلی تعریف میکنن های وب هم کهمیگن سرعت رو کم کردن زمان دانلود رایگانش هم کمه من میترسم برم این های وب سرعتش همینطوری کمتر بشه بقیه دوستان هم اگه میشه نظر بدن بین اینا کدوم میخوام حد اقل شبی 3 گیگ دانلود داشته باشم
مخابرات 2048 یا های وب 1024 یا پارس انلاین 2048 یااندیشه 1024
دمتون گرم
تو باز اومدی گیلان ؟ :n02:نقل قول:
اینجا های وب پوشش نصف و نیمه داره اما در کل خوبه ...