ایرانه دیگه :دی
سلام ...
من یه بازی به اسم popcap arcade vol 2 خریدم ولی رو کنسولم اجرا نمیشه ! بنظرتون برای بازیه یا کنسول ؟!
وقتی dvd رو میزارم یه صفحه سیاه میاد و بعدش میپره بیرون از بازی ...
ممنون .....
آقا میثم ببخشید شما هدست ایکس باکسم دارید؟؟؟اگه دارید قمتش چنده تا بیام ازتون بگیرم.....
HALO : REACH
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5350792&postcount=127
دوستان عزیز قیمت اسلیم توی بازار چنده اونجایی که میدونم کپی خور نشده من میخوام دوباره ایکس باکس بخرم ایا ارزشش رو داره صبر کنم که کپی خور بشه یا همین الایت رو بخرم بعدش نمیدونم بلاخره شرکت سازنده ی ایکس باکس تا چه سالی کنسول جدید رو ارائه نمیده یعنی میترسشم بگیرم 1 سال دیگه کنسول جدید بیاد و مجبور شیم بندازیمش دور دوستان کمک کنید...
سلام. اره هست تو مغازه از این ارجینالا هم هست. بین ۱۵ تا ۲۰ تومنه.نقل قول:
آقا میثم ببخشید شما هدست ایکس باکسم دارید؟؟؟اگه دارید قمتش چنده تا بیام ازتون بگیرم.....
سلام. بله کپی خور که بله هنوز نشده. کپی خورم که بشه معلوم نیست قیمتش چند بشه.نقل قول:
دوستان عزیز قیمت اسلیم توی بازار چنده اونجایی که میدونم کپی خور نشده من میخوام دوباره ایکس باکس بخرم ایا ارزشش رو داره صبر کنم که کپی خور بشه یا همین الایت رو بخرم بعدش نمیدونم بلاخره شرکت سازنده ی ایکس باکس تا چه سالی کنسول جدید رو ارائه نمیده یعنی میترسشم بگیرم 1 سال دیگه کنسول جدید بیاد و مجبور شیم بندازیمش دور دوستان کمک کنید...
خیالت راحت کم کم تا ۳ سال دیگه هیچ کنسولی نمیاد
لطفا کمک کنید.
xbox من یه هارد 120 داره
وقتی 60 گیگش پر میشه و می خوام بازی جدید install کنم.تا 46 % بازی میریزه و بعدش میگه که دیسک بازی شما مشکل داره.ولی من با 7-8 تا بازی که دیسک هاشون نو بود و از جا های مختلف خریده بودم امتحان کردم و بازم همین مشکل داره.
حتی هارد xbox فرمت هم کردم ولی بازم درست نشد.
به نظرتون مشکل از کجاست؟
میشه 2 تا بازی ریخت تو dvd 1 ... اجرا میشه ؟
نهنقل قول:
حجم بازی ها قد یه دی وی دی میشه یا بیشتر نه کمتر
سلامنقل قول:
به نظر شما بین این مدل ها کدام بهتر است؟ این اسلیم کپی خور می شه ؟ بعد اسلیم از نظر سخت افزاری چه فرقی با مدل های دیگر دارد ؟
سلام به همگی دوستان فعال این تاپیک :D
من 2-3 سال پیش ( دقیق یادم نمیاد ) یه ایکس باکس معمولی خریدم بردش فکر کنم از اون قدیمیا بود. فالکنه چیه :D بعد 2ماه سه چراغه شد ترکید . فرستادم تهران next gen نتونست درستش کنه . اما هنوز دسته هاشو دارم . خیلی خر جونن :D حالا بعد چند سال دوباره تصمیم گرفتم یکی دیگه بگیرم ! اما یکم استرس دارم شاید این یکیم اینجوری بشه !!! الان با این بردهای جاسپر هنوز مشکل سه چراغه هست ؟ اخه زیاد بازی میکنم ! این هوای بندرعباس هم گرمه دیگه بدتر ! ارکید با یه هارد بگیرم بهتره یا الایت ؟ یه کابل HDMI دارم که از شهر خودمون 15 خریدم با PC که هیچ مشکلی نداره راحت بازی میتونم بکنم . میخواستم ببینم همین کافیه واسه ایکس باکس یا نه باید یکی جدید بگیرم :d
ببخشید پست و سوالهام طولانی و زیاد شد.
ممنون
سلامنقل قول:
Jasper ها دیگه هیچ مشکلی ندارند . و شما راحت می تونی 4 -6 ساعت پشت سر هم بازی کنی .
کابل HDMI هم خوبه و هیچ مشکلی احتمالا نخواهد داشت .
الایت هم بهتره .
اخه هدفنش و اون کابل 6فیش اضافش بدردم نمیخوره ! هارد هم که بخوام بگیرم و 12 ولت کنم ایکس باکس رو ارزونتر از الایت درمیاد این ارکید ! دلیل خاص دیگه ای داره که میگید الایت بهتره ؟نقل قول:
ممنون از راهنماییت دوسته عزیز
شده ولی هنوز روش رو بیرون ندادننقل قول:
هیچ فرقی ندارن فقط تو مخلفات فرق دارن:31:
اگه پولت میرسه باندل بخر
راستی باندل ها بازی ارج هم دارن
[IMG]file:///C:/Users/S.J/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/S.J/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG]
لطفا کمک کنید.
xbox من یه هارد 120 داره
وقتی 60 گیگش پر میشه و می خوام بازی جدید install کنم.تا 46 % بازی میریزه و بعدش میگه که دیسک بازی شما مشکل داره.ولی من با 7-8 تا بازی که دیسک هاشون نو بود و از جا های مختلف خریده بودم امتحان کردم و بازم همین مشکل داره.
حتی هارد xbox فرمت هم کردم ولی بازم درست نشد.
به نظرتون مشکل از کجاست؟
کسی نبود کمک کنه؟
من پریشبیا داشتم بازی میکردم خوابم برد وسط بازی ، بعد TV هم خود به خودی خاموش شده بود صبح که پاشدم رفتم بیرون بعد از ظهر برگشتم ، نزدیک 17-18 ساعت همین طوری کنسول روشن بود وسط بازی - آخ هم نگفت :27:نقل قول:
قیمت باندل چند ؟ از کجا بخرم ؟نقل قول:
راستی با سرعت اینترنت 512 می شه آنلاین بازی کرد مثلا فوتبال ؟ بعد چندتا xbox با هم می توانند شبکه شوند ؟
بعد اگر بخوام مانیتور بگیرم این مانیتورها جدید ال جی و سامسونگ به ایکس باکس وصل می شن با چه پورتی ؟
سلام. بله به راحتی میتونید بازی کنید.نقل قول:
راستی با سرعت اینترنت 512 می شه آنلاین بازی کرد مثلا فوتبال ؟ بعد چندتا xbox با هم می توانند شبکه شوند ؟
بعد اگر بخوام مانیتور بگیرم این مانیتورها جدید ال جی و سامسونگ به ایکس باکس وصل می شن با چه پورتی ؟
هم با VGA میتونید وصل کنید هم HDMI .
۳۲ نفر هم میتونن همزمان بازی کنن
اگر مانیتورت ورودی DVI داشته باشه با کیفیت تر از VGA هستنقل قول:
اگر هم ورودی HDMI داشته باشه که دیگه بهتر:27:
میگم این اینترنته مهم نیست چه قدر حجم دانلود داشته باشه یا مهمه؟1 گیگ 2 گیگ.اینارو میگمنقل قول:
نه مهم نیست!نقل قول:
ولی نه اینکه 20 مگ تهش مونده باشه و بخوای LIVE بزنی!:31:
کلا برای LIVE زدن شبا که ترافیک رایگانه توصیه میشه!
و ping هم در حد تیم ملی افتضاحه :31:نقل قول:
یعنی یک چیزی میگم یک چیزی میشنوی
برو تو رنج 800 یا 1000 میلی ثانیه
میگم جاش اینجا نیست ولی این داستان اینترنت حجمی دیگه چه کوفتیه ؟ مگه ADSL هم حجمی میشه ؟ اون زمان که ما در بلاد تهران به سر میبردیم حجمی نبود !نقل قول:
ping باید چند باشه راحت بشه بازی کرد؟نقل قول:
هرچی کمتر بهتر یا بیشتر؟
درسته شبا Ping زیاد میشد ولی مال من یه مقدار بیشتر از 300 میشد که خب کار راه بنداز بود!:31:نقل قول:
زیره 300 باید باشه!نقل قول:
داش میلاد !نقل قول:
اینجا ایرانه یعنی کشوری که هرچی که توش میبینی باعث ...:2:
اینجا همه چیش محدودیت داره که تازه ADSL یکی از هزاران موردش هست!
چرا نمیشه. مگه نمیدونین اینجا کجاس؟نقل قول:
الان وایمکس هامون هم حجمیه
یعنی اگه توی یک ماه حجمی که خریدی تموم بشه باید 6 - 7 تومن پول یک گیگ اضافه بخری. وگرنه گوگل هم نمی تونی باز کنی باهاش
سلام دوستان من اين Play and charge مدل Ni MH 4800mAH رو امتحان كردم.1 ساعت تو شارژ بود(ميثم جان كافيه؟!) و بعدش 6 ساعت باهاش بازي كردم.3 ساعت4 Gta و 3ساعت PES 2010 .
اما اين دوراسل هايي كه روش بود تا حالا 6-7 ساعت بازي كردم باهاشون 1 خطشم كم نشده.
ديگه قضاوت با خودتون.اما من ميگم بدم نيست
منم از این باتری ها دارم.نقل قول:
مثل شما روش نوشته 4800.
برای بار اولم حدود 12 - 16 ساعت باید توی شارژ باشه (مثل باتری موبایل)
تا 18 - 20 ساعتم دوام داره
ولی خب شارژشم حدودای 1.5 ساعت بیشتر نیست
منم دارم ، اتفاقا از خود سایت Xbox.com سفارش دادم و خریدم یعنی اوریج اوریجه ولی همش یک هفته کار کرد و الانم خراب شده . 25 یورو پولش رو دادم + هزینه شیپینگ اش ، یعنی ارزش هم نداره پس بفرستم برای گارانتی . در کل آشغالیه .نقل قول:
شما مگه چی داشتید بازی میکردید که یهو وسط بازی خوابتون برد ؟؟؟:18:نقل قول:
من پریشبیا داشتم بازی میکردم خوابم برد وسط بازی ، بعد TV هم خود به خودی خاموش شده بود صبح که پاشدم رفتم بیرون بعد از ظهر برگشتم ، نزدیک 17-18 ساعت همین طوری کنسول روشن بود وسط بازی - آخ هم نگفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Forza دور و بر 5 بود و بعد از حدود 24 ساعت بی خوابی دیگه خوابم برد - یعنی بیهوش شدم :31:نقل قول:
خدایی راست میگی !!! این بازی فورزا خیلی خواب آوره ... منم هر وقت بازی میکنم خوابم میگیره !!!:31:نقل قول:
بازیش نه آهنگ داره نه هیجان و هر مسابقه 6-7 دوره که کاملا حوصلتو سر میبره !!!
من وقتی بی خواب میشم میشینم توی تاریکی با PSP بازی میکنم . منتها اون شب چون بازی مالی روی PSP نداشتم دست به دامن 360 شدم . گفتم چی بازی کنم ؟ رفتم سراغ Forza که این همه هم ازش تعریف میکنند . یه نیم ساعتی بازی کردم از حال رفتم :31:نقل قول:
یعنی چی خراب شده؟ مگه چش شده الان؟نقل قول:
یا سوال اصلی : چه کاریش کردی که خراب شده؟ :31: اونم باتری اصل رو.
الان دیگه شارژ نمیشه ، کاریش هم نکردم فقط یه هفته ازش استفاده نکردم چون رفته بودم مسافرت .نقل قول:
سلام دوستان.
اگر بخت با ما یار باشه منم فردا به احتمال زیاد به جمع 360 دار ها میپیوندم اما از نوع Arcade :13:
چنتا سوال داشتم با وجود اینکه بار ها توی تاپیک در موردش بحث شده اما من هنوز به نتیجه نرسیدم.
1- من برای خرید باتری باید چی کار کنم ؟؟ بهترین و به صرفه ترین روش چیه ؟
2- برای مانیتور های معمولی(ال جی لبخندی) باید کابل اضافی بخرم یا داخل جعبه ی ایکس باکس هست ؟؟
3- هارد اکسترنال میخوره به ایکس باکس ؟ :31:
قیمت روز Arcade هم میخواستم.
مرسی:40:
خوب پیشاپیش تبریکنقل قول:
1 - من خودم 27 ماه از باتری های duracell استفاده میکنم جفتی 1200 میگیرم روزی 7 تا 8 ساعت حدودا 15 روز کار میکنه
2 - بله باید کابل جدا بخری اگه dvi داره مونیتورت کابل HDMI To DVI که 10 تومانه
اگه هم VGA که کابلش حدودا 15 تومانه
3 - مدل USB اش اره میخوره که تا 16 تاش قابل استفادست برای نصب بازی
قیمت هم 245 هست
پس داخل جعبش چی داره پس ؟نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدی که یعنی چی تا 16 تا قابل استفادست ؟؟ یعنی اگه هارد 1 ترا بزنم بهش فقط 16 گیگش قابل استفادست ؟
ممنون پدرام جان :40:
الان براي بار دومه که کنسولم freeze مي کنه.
يه بار توي بازي، و بار دومم توي داشبورد و هيچ کاري هم نميشه کرد جز اينکه از روي کنسول دکمه خاموش رو بزني.
هر دوبار بعد از 4-5 ساعت بازي اتفاق افتاده البته
چی کار کنم؟
برای شما هم اتفاق افتاده؟