امکان دیگه ای ما میتونیم با استفاده از این دستگاه داشته باشیم با نام لودبالانسینگ هست.
اگر چندین دستگاه مودم داشته باشیم که هر کدوم به نوع ها و شرکت های مختلف یا مثل هم متصل هستن ، ما میتونیم تمام اونها رو باهم جمع کنیم و بطور مشترک ازشون استفاده کنیم مثلا اگر چهارتا خط تلفن و اشتراک 16 مگ پارس آنلاین داشته باشیم میتونیم با جمع بستن اون دارای اینترنت با پهنای باند 64 مگ داشته باشیم
همچنین میتونیم تنظیم کنیم که اگر فلان اتصال ما قطع شد بیا از مودم دوم برای ارتباط به اینترنت استفاده کن تا زمانی که اولی قطع هست به این روش ادامه بده تا اولی وصل بشه و بعد از وصل شدن مجدد از همون مودم اول اینترنت بگیر.
بعضی از این مدل های داری یک درگاه USB هستن مثل همین مدلی که معرفی کردم خدمت شما .
حال با این پورت USB میشه مودم 3G-4G بهش متصل کرد و از اینترنت استفاده کرد ؛ یا مثلا برنامه ریزیش کرد که اگر فلان خط اینترنت قطع شد ؛ فلان کاربر در جلسه اتصال به اینترنتش از فلان حد بیشتر مصرف کرد یا مدت زمان خیلی طولانی به اینترنت وصل بود و یا فلان سایت رو باز کرد و خیلی چیزای دیگه برای شما SMS بفرسته و شما رو از این موضوع مطلع کنه .
به این پورت USB میشه یک فلش مموری و یا هارد دیسک هم وصل کرد و اون رو در شبکه به اشتراک گذاشت تا کاربرها بدون نیاز به روشن بودن کامپیوتر خاصی بتونن بطور دائم از این فضای به اشتراک گذاشته شده استفاده کنن ؛ و میشه برای ثبت لوگ و صورت برداری از کارهای مختلف انجام شده در شبکه ازش استفاده کرد.
یک سری از مدل ها مثل این مدل دارای دو یا چند کارت شبکه هوایی همزمان هستن
در این مدل دوکارت شبکه وجود داره که روی باند 2 و 5 گیگاهرتز کار میکنن ؛ درحال حاضر تقریبا تمام دستگاه ها از وای فای 2 گیگا هرتز استفاده میکنن اما خوب کارت شبکه جدید روی باند 5 گیگا هرتز کار میکنن و ممکنه شما دستگاهی بخرین که 5GHz باشه و اون وقت دیگه نمیتونه به باند 2 متصل بشه .
خوبی باند 5 پهنای باند بیشتر ؛ سرعت بالا و خلوت بودن اون هست ؛ علاوه بر اون سیستم وایرلس به نوعی کار میکنه که اگر هر تعداد دستگاه بیشتر به یک AP متصل بشه سرعت بین اونها تقسیم میشه مثلا اگه شما دستگاه 2GHz خودتون رو روی سری N تنظیم کرده باشید و 300Mbps سرعت داشته باشین اگر یک دستگاه متصل باشه سرعت همون 300 هست اما اگه 5 تا دستگاه متصل باشن اون وقت دیگه سرعت هر دستگاه فقط 60Mbps هستش و بدون هیچ استثنایی تقسیم انجام میگیره ؛ حالا وقتی دو یا چند کارت هوایی همزمان داشته باشین میشه به هر دستگاه تعداد کمتری دستگاه سرویس گیرنده مثل موبایل وصل کرد و سرعت رو اقزایش داد.
امکان دیگه راه اندازی سرویس Webproxy هست که میتونه با کش کردن وب سایت های پر بازدید در مصرف ترافیک شما صرفه جویی کنه ؛ مثلا تصاویر و فایل های یک سایت به هر تعداد بار که باز بشه از ترافیک شما کم نمیشه و اون رو از شرکت اینترنتی درخواست نمیکنه ، مثلا تنظیم میکنید سایت گوگل در بازه زمانی 5 ساعت ؛ به این صورت عمل میکنه که اگر تا 5 ساعت درخواست جدیدی برای ویزیت این سایت شد بجای اینکه سایت رو از اینترنت درخواست کنه از حافظه ذخیره شده خودش خیلی سریع و بدون مصرف داده بازکنه .
و البته اگه فکر میکنین که ممکنه وب سایت تو این مدت تغیر کرده باشه با تازه سازی اون یا همون زدن دکمه Ctrl+F5 میتونید سایت رو مجدد از منبع جهانی اون درخواست کنید.
همچنین عملیات مسدود سازی روی بعضی پسوند ها ؛ وب سایت ها و غیره رو هم میشه باهاش انجام داد.
که من این قسمت رو فعال نکردم بخاطر استفاده از فضای رم دستگاه - قسمت های قبلی ذکر شده به اندازه بسیار زیادی مصرف داده من رو بهینه کردن و شبکه پر مصرف خانگی من از ماهیانه 120GB مصرف با این دستگاه به ماهیانه 50 گیگ مصرف رسیده و من رضایت کامل دارم.
برای مسدود سازی وب سایت ها شما از بخش فایروال دستگاه هم میتونین استفاده کنید ؛ همون کاری که مخابرات با ما میکنه خخخ
مثلا میتونید تنظیم کنید وب سایت peyvandha.ir وقتی درخواست باز شدن داشت عملیات ریدایرکت انجام بشه روش و مثلا بجاش وب سایت شخصی شما در خونه که روی یکی از کامپیوترهای شما سرویس دهی میکنه به شبکه باز بشه و یا هیچی باز نشه و خطای tcp Rest بده تا از ترافیک شما بیخود مصرف نشه.
سیستم های امنیتی مختلف و محافظت از شبکه خودتون رو هم درصورت نیاز تا هر اونجا که بخواین میتونید اعمال کنید و امکانات بسیار زیاد دیگه ای وجود داره که به بحث ما در مورد استفاده خانگی و بهینه سازی مصرف اینترنت مربوط نمیشه.
امیداورم تونسته باشم کمی شما رو با روتربورد های شرکت میکروتیک و قابلیت هایی که دارن آشنا کنم.