رمز دوم رو چند بار اشنباه زدی و غیرفعال شده . باید بری دوباره از خودپرداز بانک اقتصاد نوین رمز دوم بگیرینقل قول:
Printable View
رمز دوم رو چند بار اشنباه زدی و غیرفعال شده . باید بری دوباره از خودپرداز بانک اقتصاد نوین رمز دوم بگیرینقل قول:
سلام
طبق خبر IRINN:
از امروز بانکها حقِ خرید و فروش ارز آزاد رو دارند
یعنی صادرکنندگانِ خصوصی و هر کسی که ارز داره میتونه به نرخ آزاد به بانکها بفروشه و یا بخره
این موضوع رو همیشه به یاد داشته باشید:
بانکها همیشه ارز رو ارزانتر از همه میخرند و گرانتر از همه میفروشند
بنده همیشه ارزانترین ارز رو از صرافیها خریدم (با پرس و جو در صرافیهای مختلف) و برای فروش ارز هم قیمتی بالاتر قیمت صرافیها ندیدم (با پرس و جو از صرافیهای مختلف)
دیگه خود دانید
دوست من رفته بانک سامان که تو صندوق نوین سامان سرمایه گزاری بکنه. گفتن فعلا بستن و خبری نیست. سودش هم واسه تیرماه 23 درصد بود. نمیدونم چرا باز نکردن براش. حدود 100 تومن هم پول داشت.
من یه خط گرفتم ولی مثل اینکه قبلا از کس دیگه ای بوده. اس ام اس های مربوط به بانک به نام شخص قبلی هنوز به خطم میاد. چجوری میشه فهمید تو کدوم بانک ها این شماره جدید من موقع ثبت نام داده شده تا تماس بگیرم واسه درست کردنش؟
احتمالا خود شخص یا اپراتور بانک شماره رو اشتباه وارد کردن.نقل قول:
شماره ای که ازش پیام میگیرید رو بزارید اینجا
سلام
چطور باید سرویس پیامک اطلاع رسانی تراکنش بانک سپه رو لغو کنیم ؟؟؟؟؟؟؟
منظورم همینو که 10 هزارتومان سالیانه برداشت میشه ؟
وقتی پولی را کارت به کارت میکنیم ایا اسم و فامیل ما برای شخص مقابل ارسال میشود؟
هم از طریق خودپرداز ؟
هم از طریق اینترنت(پرداخت انلاین)؟
یا از طریق پیامک؟
خیر دوست عزیز هیچ کدوم از اینها اسم یا فامیل یا حتی شماره کارت رو برای طرف مقابل ارسال نمیکندنقل قول:
شماره کارت 16رقم میباشد که فقط 4رقم آخر قابل مشاهده هست برای طرف با شماره پیگیری و تاریخ و زمان واریز
باید به یکی از شعبات بانک سپه مراجعه کنی و درخواست لغو بدینقل قول:
فک نکنم برداشت بشه:n23: هر اس ام اسی که میاد از طرف بانک هزینش از حساب سیم کارت شما کسر میگردد
توی خدمات اینترنتی شماره کارت واریز کننده کاملا برای من نمایش داده میشه