نقل قول:
وایییییییییییییییییییی
چند تا گزینه دارم نمی دونم کودومو انتخاب کنم....
Printable View
نقل قول:
وایییییییییییییییییییی
چند تا گزینه دارم نمی دونم کودومو انتخاب کنم....
احتمالا زننده تاپیک فکر کرده ایده جالبیه.........نقل قول:
احتمالا زننده تاپیک فکر کرده ایده جالبیه.........نقل قول:
سلام مژگان جون
کسالتت برطرف شد؟
ببخشید که این چند روزه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیدی گفتم مونیکا نمیاد؟ بابا تو که باید بهتر هم قبیله ایت رو بشناسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اگه یه آدم خیلی با ارزش، ناخواسته با احساسات تو بازی کنه چی؟ (اگه ممکنه کامل جواب بده)نقل قول:
- اگه بفهمی کسی با احساساتت باز ی کرده چه حسی میشی و چیکار میکنی؟
بسیار بسیار ملول می شم و از خودم شاکی می شم که چرا احساسات با ارزشمو را خرج ادم بی ارزش کردم....
ببخشید، دیگه فکرم کار نمیکنه و نمیتونم چیزی بپرسم
شاید این آخرین پست من در p30 باشه(امیدوارم که اینطور نباشه)
همینجا از تمام کسانی که خواسته یا ناخواسته ناراحتشون کردم، غذرخواهی میکنم و امیدوارم منو ببخشن
مژگان جون منتظر جوابت هستم
موفق باشی
بای بای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
من وقتي داشتم پستهاي بقيه بچه ها رو مطالعه ميكردم متوجه شدم كه شما مادرت رو از دست دادي. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواستم به اين وسيله هم تسليت بگم و بخوام منو در غم خودت شريك بدوني(آخه چون من از بچگي خيلي مامانيم خيلي از ديدن اين خبر ناراحت شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )و هم اگه از سوالاتي كه در مورد مادر ازت پرسيدم ناراحت شدي عذر بخوام. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
BYe
مژگان خانوم! سلام، خسته نباشی.
تو زندگیت بیشتر به کدوم کارت افتخار می کنی؟
بیشتر از همه کیو قبول داری؟ (از جنس بنی آدم)
تا حالا کارهایی رو انجام دادی در حالی که می دونستی نباید انجام بدی؟ (اگه مشکلی نیست یه چندتا از اون گنده هاشو بگو)
سرمایی هستی یا گرمایی؟
ورزش چی دوست داری؟
آیا انسان یک حیوان تکامل یافتست یا اساسا متفاوته؟
بدون درنظر گرفتن خدا، ارزشی وجود داره؟
برسر نیزه کردن ارزشها (از هر نوع) متداولتره یا عمل به اونا؟
فراموشی؟
ترس؟
آهن گداخته؟
فلسفه؟
خورشت فسنجون؟
لذت خوردن؟
نظرت درمورد رژیم لاغری چیه؟
غیر از انگلیسی زبان خارجی دیگه ای بلدی؟ می خوای زبون جدیدی یاد بگیری؟
یه دستی به سر ما بکش بلکه زبانمون خوب بشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون!
در جواب اون دوستمون که سوال کرده بودن که ایا خدا می تونه سنگی درست کنه که خودش نتونه بلند کنه؟
باید بگم که نمی دونم چه اسراریه که بعضی از دوستان میل دارند عقاید خودشون رو که ناشی از تحقیق نکردن هست به زور و در جاهایی که اصلا جاش نیست به خورد ما بدن؟امیدوارم که دیگه شاهد اینجور مسائل نباشیم
با تشکر از مژگان خانم که لطف کردند و جواب زیرکانه ای به اون دوستمون دادند و از منحرف شدن بحث جلوگیری کردند ولی من خودم چون این جواب رو پیدا کردم و قانعم کرد لازم دونستم(البته با اجازه شما و مدیران) که جوابش رو مستقیما از کتاب اندیشه اسلامی 1 (البته ویژه دانشگاه نه دبیرستان) در اینجا براتون نقل کنم
این سنگی هم که اون دوستمون گفته دقیقا همین طوره و قابلیت ایجاد ندارهنقل قول:
در روایت است که مردی از امام علی(ع) پرسید:
ایا پروردگار تو می تواند دنیا را در تخم مرغی جا دهدبدون انکه دنیا کوچک و تخم مرغ بزرگ شود؟
امام در پاسخ فرمود:
ان الله تبارک و تعالی لا ینسب الی العجز و الذی سالتنی لا یکون.
((خداوند به عجز و ناتوانی متصف نمی گردد بلکه انچه تو گفتی موجود نمی شود.))
امام در این روایت اشاره می فرماید که امور ناشدنب و یا محال قابلیت ایجاد ندارند و این به معنای ناتوانی خداوند نیست.
امید وارم که دیگه این بحث رو ادامه ندید و قبل از پرسیدن سوالهای بسیار حداقل برای خودتون هم که شده یکم به خوتون زحمت بدید برید تحقیق کنید:rolleye:
من که رفتم سراغ بخش فلش موفق باشید ;)
اخرين سوال از صندلي نشين محترم
ايا به انچه تا حالا در ذهنت مي پروراني رسيدي ؟
نظرت درباره كشورهاي عربي همسايه ايران چيه؟
سلام مژگان خانوم این لینکی که آقا سعید گفته بودن چی بود؟؟ (من که خواستم بازش کنم ظاهرا رفته بود ترش!!)نقل قول:
چون ظاهرا غیرقانونی هستش اگه فکر میکنید از طریق خصوصی جواب بدین!! یا اصلا همین جا بگین!!
نقل قول:
لابد اذیت کردید دخترمو......:angry: