از كي كردن 2 تا 7
لامصب ها يه اطلاع رساني هم نمي كنند :21:
Printable View
از كي كردن 2 تا 7
لامصب ها يه اطلاع رساني هم نمي كنند :21:
اصفهان که هنوز همون 3 شروع شد ببینم امروز هم صبح میشه 7 رو رد کرد یا نه
ساعت 3 شروع شد كه پس براي چي ميگين 2 ؟ :21:
صبانت قاطی کرده من امشب رفتم ببینم اینترنت شبانه چطوره دیدم سرعت روی 90 بود:18::18:
سلام
به سلامتي صبانت سرويس هاي نامحدود هم آورد
تعرفه هاش هم اينجا هست:
لازم هست يه نكته رو بگمکد:http://sabanet.ir/images/4.pdf
توي سرويس هاي نامحدود سرعت واقعي ارائه ميشه
يعني امكان نداره تو يه سرويس 128 سرعت از 128 بالاتر بره
حالا سرعت دانلود اينطور به دست مياد كه سرعت اينترنت تقسيم بر تعداد كاربراني كه اينترنت براشون تقسيم شده
يه عده كمي از شركتها شير4 هستند بيشترشون شير 8 هستند واسه همينه وقتي ميخوايم سرعت دانلود يه سرويس رو پيدا كنيم سرعت اينترنتش رو تقسيم بر 8 ميكنيم
اما من ديدم صبانت شير 10 رو انتخاب كرده واسه سرويس هاي نامحدودش
يعني سرعت دانلود در بهترين شرايط براي يه سرويس 128 بيشتر از 12.8 امكان نداره بره
حالا اوايل شايد تا 10 نفر پر شه سرعت يه مقدار بالا باشه ولي بعدش مطمئنا كاهش پيدا ميكنه
به نظر من براي دوستايي كه مشكل مديريت حجم دارن و كارشون بيشتر وب گردي و آپديت آنتي ويروس و ايناست اين سرويس مناسبه
براي بقيه چيز زياد جالبي نيست
1- تو سرویس نا محدود اگه مثلاً شب وصل شی که همه خوابن معمولاً سرعت ممکنه تا 256 هم بالا بره ؟(به جای شیر به 10 نفر کل سرعت برسه به تو وقتی که دیگران قطع باشن)
2- شبانه از ساعت چند شروع میشه ؟؟؟ من همیشه از 3 میزاشتم ولی یکی از بچه ها گفته که از 2 !!!درسته ؟؟؟ اگه از 2 باشه که شبی میشه 2گیگ دانلود کرد !!!!
همون 3 منم فكر كردم 2 زدم ديدم از 3 شروع شد :21:نقل قول:
حالا كسي اين نامحدود صبانت رو گرفته ببينيم چه جوريه؟ :21:
سرویس های تهران هم از 2 شده یا همون از 3 هستش ؟
3 است چرت و پرت مي گن 2 شروع ميشه :21:نقل قول:
اصفهان هم هنوز همون 3 البته تا 7 دیگه تا 8 کار نمیکنه؟ تهران چه طور؟ من شبا خیلی دان کنم 3.2 نه بیشتر خیلی زد حاله!!!!