من دموی 890 mb رو دانلود کردم رو ویندوز 7 نصب کردم . همه چیش ردیفه فقط صدای گزارشگر نمی یاد ؟ اصلا این دمو گزارشگر داره یا مشکل از ویندوز منه؟
Printable View
من دموی 890 mb رو دانلود کردم رو ویندوز 7 نصب کردم . همه چیش ردیفه فقط صدای گزارشگر نمی یاد ؟ اصلا این دمو گزارشگر داره یا مشکل از ویندوز منه؟
نه عزیز این دمو گزارشگر ندارهنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز دمو گزارشگر نداره
توی قسمت Playing Option که انتخاب می کنی کدوم تیم باشی، دکمه شوت (مربع یا X در Xbox) رو بزنی منوش میاد. 3 تا گزینه است که سمت چپی مال اینه.نقل قول:
شما رشته تحصیلیت چیه ؟نقل قول:
در ضمن شما توی نمایشگاه GC آلمان حضور داشتی ؟ اگه رشتت هوش مصنوعیه میشه مقداری در مورد TEAMVISION 2 که توی این نسخه بهینه شده توضیحاتی بدی ؟
4039 جان فکر میکنی چه تغیراتی بین دموی بازی با اصل بازی شده باشه ؟ اصلا اصل بازی با دموی که ما داریم الان بازی میکنیم تغییر کرده یا نه ؟نقل قول:
اگه توپهای نسخه 2009 رو تو این 2010 ایمپورت کنیم مشکل پیش نمیاد؟چون فایلهاش که مثل همه.
ما بايد تشکر کنيم که اينهمه داری زحمت ميکشی ، حسين جان اون که support range هستشنقل قول:
حق با شماست دوست عزیز . من الان دارم میرم جایی شب که اومدم شرح تاکتیکها رو بصورت کامل و گویا توی تاپیک میزارم , شرح دقیق اونها خیلی بکارمون میاد چون من تصمیم دارم به امید خدا سبک و روش تیمهای مختلفو به مرور توی تاپیک بزارم .نقل قول:
ایشالا بعد از این جریان میریم سراغ سبک و سیستم تیم ملی فوتبال فرانسه و انطباق برنامه ها و روش بازی این تیم در این بازی که امشب یا فردا توی تاپیک میزارم .
این شرکت کونامی هم خیلی زرنگ هستش.
تا حالا شده به زمان عرضه بازی دقت کرده باشین.
22 اکتبر زمان عرضه رسمی ویندوز 7 هستش!!!! این یعنی چی؟