سلامنقل قول:
مشکل از نسخه نرو شما هست.
آخرین ورژن نرو را نصب کنید....
Printable View
سلامنقل قول:
مشکل از نسخه نرو شما هست.
آخرین ورژن نرو را نصب کنید....
دوست عزیز به جای نرو که خیلی سنگین هم هست بهتر نیست از اشامپو برنینگ استفاده کنین؟؟ سبک و دارای خیلی از قابلیت های رایت نرو . من از موقعی که اینو دیدم دیگه 2 سالی میسه که نرو نصب نمیکنم و همه کار هامم انجام میده .
با سلام
با سلام
سيستم من چند روز پيش به هم ريخت يعني چون چند سيستم عامل با هم روش داشتم ( xp . win7.ubuntu ) از برنامه بوت گراب به بعد هيچ چيز بالا نميومد كه مجبور شدم يه ويندوز 7 ديگه نصب كنم . اما در هنگام نصب فكر كنم درايو رو فرمت نكردم بعد از نصب متوجه شدم كه ويندوز 7 قبلي هنوز درسته و توي منو براي انتخاب وجود داره . وحالا مشكلي كه هست اينه كه هر دو ويندوز در يك درايو هستن و همچنين من درايو d رو نمي تونم فرمت كنم .
در دستور %windir% هر دو ويندوز در درايو c هستن
يه مشكل كوچولو داره Esterio Mix كه هرچي گشتم پيدا نكردم
سلام دوستان
من دیشب واسه ویندوز سونم یه سری از آپدیت هاش رو دانلود کردم و بعد هم نصب کردم . دیشب مشکلی نبود ولی امروز صبح دیگه نتونستم به اینترنت وصل شم . وقتی مودم رو روشن می کنم (ADSL) اون آیکون پایین کنار ساعت بعد از چند ثانیه علامت مثلث زرد روش ظاهر میشه و وقتی هم به اینترنت کانکت می کنم توی هیچ سایتی نمی تونم برم و هیچ دانلودی نمی تونم بکنم . قبل از اینکه آپدیت ها رو نصب کنم همچین مشکلی نداشتم !
دوستان لطفا راهنمایی کنن . الان هم از دانشگاه دارم این پست رو میدم .
یه جند وقته وین 7 مشکل بالا نیاد،کند شده نمی دونم از آنتی ویروسه یا کرکش؟قبلا nod داشتم الان kasper زدم
روی همون نمایه که مثلث زرد داره کلیک کن. شما روی Open Network and Sharing Center کلیک کن؛ سپس در پنجره باز شده روی Troubleshoot Problems کلیک کن. سپس Internet Connections رو گزینش کن. اکنون ویندوز به طور خودکار مشکلتون رو برطرف می کنه. :دینقل قول:
سلام دوستان روز بخیر
تو انجمن سخت افزار گذاشتم کسی جواب نداد گفتم اینجا هم بگم :31:
من یه مشکل عجیب با پرینترم تو ویندوز 7 دارم
امروز که می خواستم پرینت بگیرم دستور پرینت دادم ولی اجرا نشد در واقع رفت کنار ساعت
وقتی روش کلیک کردم گزینه connect خاموش بود در صورتی که کابل به درستی وصل بود ، اخرین نسخه درایور هم نصب کرده بودم و تمام اپدیت هایی که برنامه تشخیص داده بود هم نصب کردم اما مشکل بر طرف نشد
البته روز اول نصب ویندوز این طور نبود و خیلی عادی پرینت می داد و لی الان این طور شده
کاتریج هام هم جوهر دارن
مدل پرینتر : Hp photosmart 4283
لطفا اگه کسی میدونه علت چیه و چی جور می شه برطرف کرد راهنمایی کنه
آقا نمیتونم 3dmax 2010 رو نصب کنم،همش موقع setup intilaizing یه پیغام میده که نمیتونه یه فایل رو کپی کنه توی temp
faild to copy
......
هرکاریم میکنم کپی نمیشه
ملزوماتشم vc++ ، java runtime رو ریختم
اما .net framework واسه ویندوز 7 پیدا نمیکنم،بخاطر اون نیست؟؟
اگه هست،میشه لینک دانلودشُ بدین؟؟چون توو گوگل هرچی سرچ میکنم و می نصبم بازم نصب نمیشه!
اصلا کلا ملزوماتش چیه؟؟
کلا یه کمکی کنین من بتونم نصب کنم،چون نیاز مبرم دارم!
ممنون از لطفتون
میشه بگید که گزینه Hibernate رو کجا باید پیدا کنم ؟نقل قول:
من وارد منوی Shut down که میشم فقط یه گزینه Sleep دارم که همون Stand by هست ولی اثری از Hibernate نیست ؟
کمک :19::19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]