منم دقیقا مشکل شما رو دارمنقل قول:
راه حلی پیدا کردین ؟
منم دانلود شبانه برام خیلی مهمه و حتما شبی 500 مگ رو باید دانلود کنم
اما الان لیمتم کردن
Printable View
منم دقیقا مشکل شما رو دارمنقل قول:
راه حلی پیدا کردین ؟
منم دانلود شبانه برام خیلی مهمه و حتما شبی 500 مگ رو باید دانلود کنم
اما الان لیمتم کردن
نه اسیاتک مثل شاتل مذخرف نیست که محدود کنه!نقل قول:
برو یه شرکت دیگه شاتل فایده نداره همش محدود میکنن!
راه حلی جز تغییر شرکت نداره من همه جا رفتم شکایت کردم فاییده نداشت امدم اسیاتک!نقل قول:
برو یه شرکت دیگه شاتل فایده نداره همش محدود میکنن!
سلامنقل قول:
پارس آنلاین سرویس 128 ساعت 5 تا 7 حداقل 500 مگابایت دانلود داری
من الان مشکلم شبانه هست اسیاتک شبانش چطوریه ؟نقل قول:
در طول روز از شاتل خیلی راضی هستم چون همیشه وصله و قطع نمیشه
شبانه آسیاتک چرته.اولا که باید یوزر نیم پسورد جدا بزنی.میانگین سرعت شبانشم کلا 45 هست.از ساعت 2 شب تا 7 صبح هست.یهنی کلا شاید بتونی 500 600 مگ شبی دانلود کنی.شبانه پارس آنلان به نظر خیلی بهتره.نقل قول:
من مییخوام هر جور شده برم ماتریکس
قیمت بالاتر میدی اما کیفیتش خیلی بهتر از شاتله ... حالا با اسیا تک مقایسش نکردم چون اسیا تک نداشتم ..
512 هم میخوام بگیرم ...
512 - یک ماهه - 23 تومن - 4 گیگ میصرفه نه ؟
چرا اطلاعات دقیق نمیدین؟
آسیاتک سرویس 128
سرعت دانلود شبانه گفتین 45 هست از 2 تا 7
سرعت دانلود روزانه چقدر هست؟؟؟؟؟
قیمت 128 سه ماهه چقدره؟؟؟
=======
پارس آنلاین 128 چجوره؟؟
سرعت دانلود روزانه و دانلود شبانه
ترافیک رایگان شبانه از ساعت چند تا چند هست؟؟
قیمت 128 سه ماهه چقدره؟؟
=======
لطفا اینو هم بگید که شبانه رو تا حالا محدود کردن در این شرکت ها یا نه چون اگر حتی یه بار این کارو کرده باشن در آینده باز هم این کارو میکنن
مثل شاتل که الان داره این کارو میکنه و همه مشتری های خودش رو داره میپرونه
بستگی داره چی واست مهم باشه.بعضی ها وب گردن.اصلا واسشون دانلود مهم نیست.این جور افراد 128 شرکتی باید بگیرن که پینگش خیلی خوب باشه.چوت پینگ ربطی به سرعت دالود نداره.یعنی پینگ 128 512 یکی هست.بعضی ها دانلود واسشون مهمه.اونم دانلود مجانی.این جور افراد باید برن دونبال شرکتی که شبانه با سرعت دانلود خوب و زمان بیشتر داشته باشه.بعضی پولشون از پارو بالا میره.دانلود روزانه زیاد انجام میدن.این جور افراد باید برن دنبال شرکتی که دانلود روزانه خوبی دارد.ترافیک ماهیانشون هم زیاد بگیرن.توو ایم مورد باید جای 128 512 بگیرن که دانلود روزانشون بالا باشه.حالا شما جزو کدوم دسته ای؟نقل قول:
---------- Post added at 12:46 PM ---------- Previous post was at 12:43 PM ----------
پینگ افتضاح.شرکت آسیاتک.ساعت 11:41
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درودنقل قول:
من روزانه وبگردی برایم سرعت 25 تا 40 بده بسه ..
دانلود روزانه هم نمیخوام چون کل اون پهنای گیگ رو فقط گذاشتم وبگردی ( مگر اینکه یه ویدئو مثلا یوتیوب باشه یا ورزن جدید نرم افزاری اهنگی بخوام روزانه بگیرم )
دانلود و سرعت شبانه برای من مهم است ..
بودجه در حد 23 تومن بیشتر نشه
چون 512 یک سال بیشتره که از شاتل دارم...بد عادت شدم...دیگه 128 که هیچ... حالا شاید بشه با 256 کنار بیایم ولی اونم شبا کیفیتش خراب میشه .. لا اقل 512 بگیرم که باز شب سرعت کم شد..دیگه خیلی پایین نیاد
نمیدونم حالا منظورم فهمیدین من چه جور دستیم یا نه:10:
شهرک گلستــان
خب ماتریکس شرکت خوبیه.ولی باید ببینی تووی منطقه شما چه جوریه؟ مثلا یکی از بچه ها ماتریکس داشت پیش شماره 824 خیلی راضی بود.نقل قول: