نقل قول:
دقیقا منم همین کار رو کردم با مسولیت خودم گفتم وصل کنید وصل کردن:31:
Printable View
نقل قول:
دقیقا منم همین کار رو کردم با مسولیت خودم گفتم وصل کنید وصل کردن:31:
شاتل توی نوروز برای کاربران فعلیش هدیه و سرویس خاصی نداره ؟
اي مارمولك تو كه به من گفتي ميخواي به %30 تخفيف برسي بري art 2 :31::31::31:نقل قول:
:10:
من 4 شنبه آرت 2 میشم ولی تاحالا به 3 نفر کارت دادم ... پس خیلی به هم ربط ندارن ... کارت دادن یه سود کاملاً 2 جانبه داره ... هر کی مسیرش به من نزدیک بود من کارت میدم ... هر کی به تو بود تو بده ... هر کی به zexin نزدیک بود اون بده ... اوکی ؟؟ :46::8:
:10: مخلص همگی
والا من یه هفته پیش زنگ زدم همینو بهشون گفتم...نقل قول:
اوناهم گفتن بچهای که بدنیا میاد براش کادو میخرن ولی برای بچه 5 ساله که کادو نمیخرن:18::18::18::18::18:
پس من چی؟:31:نقل قول:
(یه چیزی شما که تهرونید چطوری درخواست کارت میدین؟ منظورم اینه که پا میشین میرین دم شرکت کارت میگیرین؟؟:18: اگه اینطوریه که برای من اصلا صرف نمیکنه چون تا اونجا باید 2-3 تومن + 3 ساعت الاف بشم...تا چی؟ مثلا 2000 تومن تو دوره بعدی بهم تخفیف بدن):18::18:
مهدی تو هم تهرانی ؟؟ .... باشه تو هم بازی :31:نقل قول:
آره من که میرم دم شرکت تو شریعتی میگیرم ... البته من مسیرم می خوره ... نزدیکم ...
پس من چی منم بازی!:31::27::19:نقل قول:
دوستان چرا توی شهرستان کسی که ثبت نام میکنه بهش اول کار یوزر نیم نمیدن که پیگیری کنه!
دوست عزيز من با تورنت كار ندارم. ولي دانلودم با لينك مستقيم 29 KB/s هستش. :20:نقل قول:
اینم وضعیت 512 اکو شاتل در نزدیکی سال جدید (سرعتها رو زیاد کردن و عیدی دادن:13::21:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یواش یواش بوش میاد که ازش شاتل هم باید کوچ کرد ...
این تست رو ساعت 4 بعد از ظهر گرفتم شبها که اونقدر افتضاح شده که پینگ بالاتر از 900 و موفق به کامل کردن تست سرعت هم نمیشه :21::13:
8 فروردین دورم تموم میشه اگر اوضاع به همین منوال باشه میرم صبانت یا آسیاتک یا ....
من پس چی:10:نقل قول:
خط بازار-ونک مال من:27: