اینجا رو میاره صفحه ای هم که پوزرنیم و پسورد رو میخواد رو هم میاره اگه درست وارد کنم ارور ظاهر میشه و جلوتر نمیره.نقل قول:
از اين ادرس وارد بشيد:
Printable View
اینجا رو میاره صفحه ای هم که پوزرنیم و پسورد رو میخواد رو هم میاره اگه درست وارد کنم ارور ظاهر میشه و جلوتر نمیره.نقل قول:
از اين ادرس وارد بشيد:
نه . من مهمان نمیخوام بگیرم ....... انتقالی منظورم بود ....... یعنی با یه نفر جا به جا بشم ....نقل قول:
این درسته داداش اما گفتن ظرفیت دوبرابر تقاضا هس!نقل قول:
آیا این نسبت واس تهرانم همینجوریه؟
من یکم میترسم از این فراگیر،حسابداریم زدم
باتوجه به وقت محدودم نمیتونم زیاد وقت بذارم رو درساش
با یکم خوندن میشه این فراگیر قبول شد
آخه میگن ورود آسونه،خروجش سخته:31:
دوستان كارتا اومدن بالاخره :دي
راست میگه کارت منم اومده
نیم ترم ها رو کجا میذارن ؟
مشاهده نتايج آزمون رو بزن از همونجا اگه نمره نيم ترمت اومده باشه مينويسه براتنقل قول:
نیم ترم ها رو کجا میذارن ؟
من خودم از همين ادرس وارد ميشم.شما يه بار هيستوري رو پاك كن بعد امتحان كن شايد درسيت بشه.نقل قول:
اینجا رو میاره صفحه ای هم که پوزرنیم و پسورد رو میخواد رو هم میاره اگه درست وارد کنم ارور ظاهر میشه و جلوتر نمیره.
انتقالي گرفتن دردسر زياد داره. لازم هم نيست شما جاتون رو با كسي تعويض كنيد.از طريق اموزش دانشگاهتون اقدام كنيد.اولويت با متاهل ها و خانم هاس :دينقل قول:
نه . من مهمان نمیخوام بگیرم ....... انتقالی منظورم بود ....... یعنی با یه نفر جا به جا بشم ....
در اون كه خارج شدن ازش سخته كه شكي نيست.. :دينقل قول:
این درسته داداش اما گفتن ظرفیت دوبرابر تقاضا هس!
آیا این نسبت واس تهرانم همینجوریه؟
من یکم میترسم از این فراگیر،حسابداریم زدم
باتوجه به وقت محدودم نمیتونم زیاد وقت بذارم رو درساش
با یکم خوندن میشه این فراگیر قبول شد
آخه میگن ورود آسونه،خروجش سخته
من از ظرفيت و درصد پذيرش الان اطلاع ندارم.قبلا بايد نمره مياوردي تا قبول محسوب بشي.
اگه برسي يه دور كامل بخوني كتابها رو احتمال قبولي هست.
سلام دوستان میخواستم بدونم این امتحان های تستی تشریحی مثل ریاضی 1 در یک روز و در یک زمان هم تستی و هم تشریحی گرفته میشه؟ و اینکه تستی ها کجا تصحیح میشه و تشریحیا کجا تصحیح میشه آیا دست استاد هست؟
اصلا به غیر از 6 نمره کلاسی چند نمره ریاضی 1 رشته کامپیوتر دست استاد هست؟
از الان باید اقدام کنم ؟ ترم یکم هنوز ....... معدل بالا باشه چی ؟ فاکتورهای لازم رو حالا میگید ؟نقل قول:
من هیچ کدوم از این دو موردی که شما گفتید نیستم :41:
منظور از تستي تشريحي اينه كه برگه ي سوالي كه بهتون ميدن شامل سوالهاي هم تستي و هم تشريحيه.شما اول به سوالهاي تستي جواب ميديد توي پاسخنامه اي كه بهتون ميدن، بعد از اتمام وقت تستي برگه براي جواب تشريحي ها بهتون ميدن.سوالهاي تستي براي درس رياضي1 رشته ي كامپيوتر 4 نمره دارن و سوالهاي تشريحي 10 نمره.(اگه با استاد در طول ترم دوست بوده باشي خيالت راحت ميشه :دي).پاسخنامه هاي تستي رو دستگاه تصحيح ميكنه و برگه هاي تشريحي رو استاد خودت.نقل قول:
سلام دوستان میخواستم بدونم این امتحان های تستی تشریحی مثل ریاضی 1 در یک روز و در یک زمان هم تستی و هم تشریحی گرفته میشه؟ و اینکه تستی ها کجا تصحیح میشه و تشریحیا کجا تصحیح میشه آیا دست استاد هست؟
اصلا به غیر از 6 نمره کلاسی چند نمره ریاضی 1 رشته کامپیوتر دست استاد هست؟
از الان پيگير باشيد.من شرايط رو دانشجوهاي متاهل اطلاع دارم.معدل بالا هم تاثير داره.بايد معدلتون از معدل دانشگاه مقصدتون كمتر نباشه.بند پ رو داشته باشيد سختي كمتري داره :دينقل قول:
از الان باید اقدام کنم ؟ ترم یکم هنوز ....... معدل بالا باشه چی ؟ فاکتورهای لازم رو حالا میگید ؟
من هیچ کدوم از این دو موردی که شما گفتید نیستم