[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
استاد عزيز بعداز آماده شدن لينك براي گذاشتن عكس در اينجا رو دقيقتر راهنمايي كنيد لطفا :41:
چونكه بالايي رو نتونستم خيلي خيلي زياد دوست دارم فعال باشم وتا جاييكه در توان دارم كمك كنم
سرافرازوسر بلند باشيد:11::11::11:
سلام ::: با توجه به توضیحات قبلی ، امروز اومدم نرم افزار HD Tune Pro رو نصب کردم و وقتی خواستم اجراش کنم پیغام داد " the disk not found " یه ورژن دیگه رو نصب کردم باز هم موقع اجرای نرم افزار همین ارور رو داد !!!! لطفا دوستان اهل فن راهنمایی کنن ، چه بلایی سر هاردم اومده ؟؟؟؟
windows media player cannot play the file . the player might not support the file type or might . not support the codec that was used to compress the file .
close web help
اين يه پنجره اروره و يه اروره ديگه هم قبل از اين داده
اما اگه يه توضييح شفافتر بعد از آپلود اينجا چطوري بيارم عكسها رو براي دفعات بعد خوب ميشد
بازم كمال تشكر رودارم
یکی از درایو هام در حال پر شدن هست که ویندوز پیام داده اگر بخوای میتونی یک حجمی از فایل ها رو compress کنم. این کار روی کیفیت یا چیز دیگه تاثیر منفی داره یا نه. یعنی بهتره خودم تعدادی فایل رو پاک کنم یا بگم این کار رو بکنه ؟
عکسهاتون رو توی یه سایت مخصوص اپلود عکس مثل tinypic آپ کنید.:11:نقل قول:
این ارور واسه اینه که کدک ویدئویی که میخاهید تماشا کنید روی سیستم نصب نیست.
سلامنقل قول:
اینجا رو ببین :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=362103
نرم افزار زیر رو نصب کن و دوباره امتحان کن :نقل قول:
K-Lite Codec Pack Full 5.6
کد:http://rapidshare.com/files/330809271/K_Lite_Codec_Pack_561_Full.exe
اگه فایل ها رو کمپرس کنه ، اونارو به رنگ آبی درمیاره.نقل قول:
البته میشه خودت دوباره رنگشون رو دوباره درست کنی.
خودت دستی کمشون کن بهتره.
موفق باشید :40:
با سلام خدمت اساتيد عزيز
سيستم من گزينه standby در داخل منوي استارت وجود دارد اما به صورت كمرنگ است و غيرفعال شده
دوستان لطفا من رو راهنمايي كنيد
ممنون
سلامنقل قول:
کارت گرافیک شما یا نصب نشده یا ناقصه.
موفق باشید :40:
خواهشا منو راهنمایی کنین
ویندوز رو هم عوض کردم ولی همش برای نصب بعضی برنامه ها یا بازیها میگه :
invalid win32 application
کلافم کرده
چاره ش چیه؟