امیر حسین صادقی در گفتگو با ایسکانیوز:
بعد از مس، اول استقلال بعد پرسپولیس !
تهران –خبرگزاری ایسکانیوز : مدافع تیم مس کرمان در خصوص خبر پیوستنش به تیم پرسپولیس تهران گفت : فعلا که در حال حاضر با تیم مس قرارداد دارم و اگر مدیر عامل جدید هیچ تمایلی برای حضورم در این تیم نداشته باشد ،مطمئن باشید اولویت اول من استقلال خواهد بود بعد تیم های رقیب.
امیر حسین صادقی در گفتگوی روز سه شنبه با خبرنگار گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز "،با وجود تغییراتی که در مدیریت تیم مس اتفاق افتاده اگر تا روز پنچ شنبه با ایشان به تفاهم نرسیم مطمئن باشید که صد در صد به تهران باز خواهم گشت .
وی اضافه کرد : من سال های در خشش و پلهای ترقی ام را در استقلال گذرانده ام و اگر زمانی بخواهم به تهران بازگردم ،هوادارن تردید نکنند که اولیت اول من استقلال خواهد بود .
بازیکن سابق تیم استقلال تهران تصریح کرد : اما اگر برخی اقایان هنوز برای حضورم د رتیم تمایلی نداشته باشند نمی توانم آینده ام را بخاطر یک ندانم کاری خراب کنیم ولی اگر بعد ازتیم مس با استقلالی ها به توافق نرسم به یکی از تیم های تهرانی خواهم رفت که فعلا در این برهه از زمان صلاح نمی بینم که صحبت کنم.
وی در خصوص خبرهای منتشر شده مبنی براینکه با مسئولان پرسپولیس برای پیوستن به این تیم مذاکراتی داشته است به ایسکانیوز گفت : من فقط با این تیم یک جلسه به صورت اتفاقی تمرین کردم و در مورد پیوستنم به تیم پرسپولیس نیز با هیچ کسی صحبتی نکرده ام چون در حال حاضر بازیکن تیم مس کرمان هستم و اگر روزی قرار شد از این تیم جدا شوم آنوقت در این مورد بیشتر صحبت خواهم کرد.
صادقی با اشاره به وضعیتش در تیم مس افزود: با توجه به اینکه تازه به تیم مس ملحق شده ام ولی شرایط خوبی در این تیم حکم فرماست و در حال حاضر نیز در هتل همای تهران اردوی تدارکاتی ،جهت آمادگی بیشتر برپا شده است.