خواهشا جواب بدیدنقل قول:
نوشته شده توسط gachsaran.karmandi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشا جواب بدیدنقل قول:
نوشته شده توسط gachsaran.karmandi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه ی دوستان . آقا من دیگه خسته شدم . فقط میخوام بشینم گریه کنم . :19::19::19:
یه مشکل دارم . یه جا میگه میشه . یه جا میگه نمیشه :41::41::41: مشکل :
سلام .
من متولد ۱۳۷۱/۱۰/۱۹ هستم
کنکور ۹۰ قبول شدم . و ورودی مهر ماه دانشگاه آزاد اسلامی – تهران جنوب هستم ( دانشجو هستم ) ( دیروز در پلیس+۱۰ گواهی معافیت تحصیلیم رو ثبت کردم )
در کنکور سال ۹۱ ثبت نام کردم .
نتایج کنکور ۱۵ شهریور ۹۱ میاد . و ۱ مهر دانشجو ها میرن دانشگاه . یعنی ۱۵ روز بلا تکلیف .
۱٫من اگه سال ۹۱ قبول شم . میتونم از دانشگاه الانم انصراف بدم و برم دانشگاه جدید ؟
۲٫ دوباره برای دانشگاه جدید به من معفیت تحصیلی تعلق میگیره ؟
۳٫ فرجه ی ۴ ماهه به من داده میشه تا او ۱۵ روز با تکلیفم رو توش بگزورنم ؟
در کل میتونم دوباره کنکور بدم یا نه ؟ کنکور دانشگاه آزاد چطور ؟
بعد جواب سایت نظام وظیفه هم این بود : ( که چیزی نفهمیدم )
1-اگر نظام وظیفه قبول بکنه موردی نداره.
۲-معمولا نظام وظیفه نامه رو بهتون میده.مگر اینکه گیر الکی بهت بدن.
۳-شما اگه انصراف بدی بی برو برگرد سرباز میشی.پس فرجه ای در کار نیست.فقط میتونی منتقل بشی به یه دانشگاه دیگه.
جون من یکی جواب بده دارم خول میشم . شرمنده اگه سرچ نکردم . دیگه به اینجام رسیده
1- بله
2- آره ولی فکر نکنم دو باره 5 سال بهتون تعلق بگیره ( برای کارشناسی) احتمالا میگن یه سالش رو مصرف کردین گرچه 4 سال هم بای گرفتن لیسانس کافیه
3- نمیدونم ولی وقتی 15 شهریور نتیجه قبولی تو دانشگاه بیاد طبیعتا دیگه از سربازی نباید خبری باشه چون قبولی دانشگاهتون قطعی شده
سراسری که میتونید دوباره بدین ولی آزاد رو باید از خود دانشگاه پرس و جو کنید
نقل قول:
این یعنی چی اونوقت؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 6 ماه؟؟؟ :13:
هر روز یه قانون جدید.:9::9::44::44::9::9: حالا این قانونای جدید شامل کسایی هست که از سال بعد وارد 18 سال میشن یا برای همه است؟
دوتا از برادرام خدمت کردن با این شرایط من معاف میشم!؟نقل قول:
يکي از فرزندان ذکور مادران فاقد شوهر تحت پوشش کميته امداد حضرت امام(ره) و سازمان بهزيستي از انجام خدمت دوره ضرورت معاف است.
سلام دوستان :11: . من متولد نیمه اول 70 هستم و الان دانشجوی ترم 3 مقطع کارشناسی هستم. میخوام دوباره کنکور بدم. مهر ماه رفتم نظام وظیفه پرسیدم که میتونم کنکور بدم یا نه ؟ اونا هم گفتن میتونی کنکور بدی و اگه قبول بشی 4 ترم از سنواتت کم میکنن. ولی دفترچه کنکور رو که گرفتم کدهای نظام وظیفه اش نسبت به پارسال خیلی تغییر کرده. میدونم الان مهم نیست کدوم کد رو بزنم و روز ثبت نام دانشگاه ها مهمه که چه وضعیتی داشته باشم ولی برام جای سوال شده که هیچ کدی نسبت به کنکور مجدد دانشجویان دارای معافیت تحصیلی نیست.
آیا این قانون که دانشجویان در حال تحصیل میتونن دوباره کنکور بدن و در صورت قبولی رشتشون رو عوض کنن حذف شده ؟؟؟ :41:
سلامنقل قول:
بله میتونید دوباره در کنکور سراسری دولتی و آزاد شرکت کنید و پس از قبولی دانشگاهتون رو عوض کنید. اگر دانشگاه جدیدتون آزاد باشه که معافیت تحصیلی فعلی رو ارسال میکنن اونجا . اگر دولتی باشه که لغو معافیت میشین دوباره دانشگاه جدید براتون در خواست معافیت تحصیلی میکنه.
این مطلب رو بخون:
موفق باشیکد:http://police.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=News&ID=543d9cde-9493-4357-bcde-d9293ece5296&LayoutID=5e903e9e-115d-4ee0-8370-95815f52a9d4&CategoryID=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55
سلام به همه من الان 20 سالمه متولد نیمه دوم 69 هستم وترم 5 پیام نورم امسال می تونم تو کنکور 91 شرکت کنم و بعد تغییر رشته بدم از نظر نظام وظیفه مشکلی نداره؟ممنون
سلام تو مدارک در خواستی نوشته یک قطعه عکس سیاه وسفید یعنی چه؟ حتما باید ساه سفید باشه؟
سلام
در حین تحصیل میشه برا معافیت پزشکی اقدام کرد ؟
برای صافی کف پا معاف دائم میکنند؟ سیستمش چه جوریه باید بریم دکترای خودشون معاف کنند؟
مرسی