نقل قول:
در مورد خط اولتون بگم شاید مردمی مثل من سادهلوح و زودباور بودن. :n28: من خودم با هزار امید و هیجان اومدم شاتل اما بعد از دو هفته مصرف تنها این نصیبم شد... :n24: البته چیزهای دیگهای هم میتونه توی وسعت شاتل دخیل باشه که براش دلیل اظهرالشمس ندارم و بحث رو از حالت عادی خارج میکنه و بیخیالش میشم.
با این حساب که گفتین بهتره شبها به مبیننت سلام کنم و کلاً همین بخش کم رو هم از اونجا مصرف کنم؟
باور کنید پیشنهادم رو چند بار به پشتیبانی و شکایتشون دادم. گفتم اگه واقعاً به فکر کنترل مصرف و رفاه مشتریها هستین، سقف و محدودیت رو اعلام کنید. اگه اون رو هم نمیگید حداقل قبلش یه اخطار بدید و بعد طرف رو خونهخراب کنید. اونها هم فقط گفتن چشم. چون واقعیتش اونها هم یه کارمند ساده هستن و اصل کاریهایی که تصمیم میگیرن شک دارم به اینجور پیشنهادها گوش بدن. اگه داده بودن که حداقل توی بخش اینترنت، ایران هم شده بود کره جنوبی و نه مشابه افغانستان.
ببین دوست من تا 1.5 سال پیش،نگرانی من و خیلی های دیگه این بود که اگه دولت احمدی نژاد و سیاست های قبلی کشور باقی بمونه فردا می تونم از اینترنت(حتی مدل دایال آپیش)استفاده کنیم یا نه...ولی الان شرایط خیلی بهتره شده...یه رشد سریع توی سرعت ها داشتیم و ظرف یکسال از سرعت ماکسیموم 2 مگابیت سرعت های 8-9-10 مگابیتی درخواست می کنیم و بعضا دریافت هم کردیم
من نمیگم این طرح شاتل بی عیب هست مطمئنا زیاد هم عیب داره ولی کل طرح چیز خوبی هست یه سری عیب هایی داره که فکر کنم آسه آسه برداشته بشه
اینکه محدودیت را اعلام نمی کنند کار بدی می کنند.اینکه قبل محدودیت اخطار بدن هم خیلی خوبه و همینطور اینکه بعد از محدودیت بتونید از سرویس محدود روزانتون در شب استفاده کنید هم خوبه ولی من فکر می کنم این درخواست ها در سیستمشون پیشبینی و اجرا نشده و نیاز به وقت دارن برای پیاده سازیش
دلیل اینکه اعلام دقیقی هم نمی کنند یا خودشون هم اطلاع ندارن یا گنده کاری خودمون هست...یک سری از کاربران همین سایت و یه سایت همسایه اومدند متن چت هاشون با پیشتیبان هارو فرستادن برای سازمان نظارت...بعد از اون فکر کنم شاتل به پشتیبان ها دستور داده اطلاعات اضافی به کاربر ندن(اگه دقت کنید اول چت هم نوشته که متن چت کاملا محرمانه بین شما و پشتیبان هاست...)
در مورد اینکه به پیشنهادتون رسیدگی نشده هم کلا بروکراسی اداری و نظام طبقاتی این مشکلاتو داره که خیلی کند با تغییر ها سازگار میشه..شما هم چند روز دیگه میل بزن به شاتل و بگو این پیشنهادات و درخواست هایی که داشتم نتیجه اش چی شد؟
بازم میگم در ساعات رایگان مودمت را خاموش کن که زودتر از محدودیت دربیای(تجربه ای هست که بچه های همین فروم گفتند و من خودم امتحانش نکردم ولی برای اونا که جواب داده بود)
نقل قول:
ولی فک نکنم دو سال باشه ها بیش از 5ساله یادمه یک زمانی با شاتل میگفتن قاطر خیلیا شاکی بودن و خیلیا هم از شاتل رفتن ولی یادم نیست درست سر چی بود ولی یکیش ک یادمه همین محدودیت ها بود اون زمان داخلیو خارجی مطرح نبودش که اینترنت مطرح بود ! که یادمه اون زمان خیلیا به مخابرات اومدن به خاطر محدود نبودن و....
سر همین اینترنت نامحدود بود و همون برنامه صرفا جهت اطلاع ِ معروف...!
بعدشم محدود کردن اینترنت شبانه دومین اقدام جدی شاتل بود که خیلی از بچه های فروم علیه اش جبهه گرفتنو نامه نوشتنو شکایت کردن و گروپ زدن :D
بعضی از همونایی که با کلی سر و صدا از شاتل رفتن بعدش به صورت نامحسوس برگشتن شاتل و من بعضی اوقات فعالیتشون رو توی این تاپیک میبینم:n02:
نقل قول:
یه چیزی رو میخوام اینجا دوباره بگم اونم اینکه من با این شکل محدودیت که شاتل اعمال میکنه اصلاً موافق نیستم! هر چند که به نظر من ISP باید مصرف مشترکین رو به نوعی (که در مورد اون هم توضیح دادم) کنترل کنه ولی این روشی که شاتل اعمال میکنه بیشتر به درد اینترنت روزانه میخوره اون هم فقط در صورتی که حجم مجاز اونقدر زیاد باشه که اکثریت کاربرها هیچوقت با محدودیت مواجه نشن... برای اینترنت شبانه به نظر من روش حجمی بهتره... مثلاً اگر هر گیگ شبانه 200 یا 300 تومن داده بشه خیلی بهتره(البته در این صورت ترافیک روزانه هم میتونه ارزونتر بشه)... واقعاً فکر میکنم دانلود شبانه ی شما هم بیشتر بشه....
آخه بعضی این طرح ها پیاده شدن و شکست خوردن
مثلا طرح شبانه نیم بها توسط آسیانت(اگه اشتباه نکنم)به وجود اومد که حجم ترافیک شبانه برای سرویس هایی که زیر 10 گیگ در ماه بودند رایگان بود و برای سرویس های کمتر نیم بها بود...که بازم فرقی نکرد...کاربران پرمصرف سرویس های 10 گیگ به بالا انتخاب می کردن شبا هم میوفتادن به جون اینترنت...افرادی که مصرف زیر 10 گیگ داشتند و داشتند برای سرویس شبانه پول پرداخت می کردن با کیفیت پایین نت مواجه بودند و یه جورایی بیشتر ظلم در حقشون شد
نقل قول:
در ضمن شرایط شما رو که الان توی محدودیت هستید من کاملاً درک میکنم :n02: پارس آنلاین هم همین کار رو به نوعی با سرویس های نامحدودش میکنه... البته حجم محدودیت بر خلاف شاتل به طور دقیق مشخص هستش... ولی وقتی محدود میشید هیچ راهی به جز صبر کردن برای رفع محدودیت ندارید... شده من خودم محدود شدم و بعد یه کاری برام پیش اومده و حاضر بودم 50 هزار تومن بدم که فقط 2 روز سرعت عادی رو داشته باشم!!!!
در سرویس های نامحدود چه شاتل و چه پارس آنلاین با پرداخت زودتر قراردادتون(=بیخیال شدن قرارداد قبلی)می تونید سرعت روز اول را بگیرین:n02:مثلا بعد از 28 روز محدود میشید حالا به جای اینکه 2 روز محدود بمونید میگید ماه بعدی را می خوام شروع کنم
این سیستم در آرت شاتل به صورت هوشمنده تری هم هست...سرعت شما آهسته آهسته کم میشه...یعنی اول 100 کیلوبایت هست بعد میشه 80 بعد 60 بعد 30 و.....
برای همین کسی که با سرویس آرت محدود میشه نمی تونه بگه نمی دونستم دارم محدود میشم:n02:ولی در شبانه اکو این امکان هنوز وجود نداره و اگه اعتراض کنید شاید بعد از یک مدتی این را هم اضافه کنند
پ.ن:من یک دفعه براشون درخواست نوشتم که چرا سرعت های آرت را در زمان شبانه به سرعت قراردادی تغییر میدید...بعد از 2-3 ماه اومدن درستش کردن...حالا نمی دونم پیشنهاد من بوده...خیلیا بهش اعتراض کردن ...یا برنامه خودشون هم این بوده ولی به هر حال من به خواستم رسیدم