نقل قول:
نیزه دار :
یک یونیت تدافعی نه چندان خوب که در اوایل بازی برای فارم ( غارت ) روستا های نزدیک استفاده میشه
حاجی که گفته که این یونیت دفاعی نه چندان خوب هست؟
اتفاقا بخش اصلی هر دفاع را اسپیر ها تشکیل می دن. سورد ها به همون اندازه مهم هستن که اسپیر ها مهم هستند.
نه بیشتر نه کمتر. نیروی ضد ال سی هست
2 .
نقل قول:
در صورتی که در اوایل بازی قرار دارید توصیه میشه در فارم هایی که با نیزه دار انجام میدهید تعدادی شمشیر زن قرار دهید تا در صورت درگیری با دشمن از تعداد کشته هاتون کم بشه .
یه سوتی دیگه دی :
کی گفته تز سورد به عنوان حمله و فارم استفاده کنیم؟ اینجوری فقط و فقط به ضرر خودت تموم میشه. چون نیروی تهاجمی سورد تقریبا به ضعیفی نیروی تهاجمی اسپیر هست.
در ضمن سرعت نیرو هاتو میاره پایین. بنابراین اصلا نباید تو فارم استفاده شه. ( اگه می خواین استفاده ی مفید بکنین. اول بازی باربارین ها رو 20 تا 20 تا با سورد و اسپیر ساپورت کنین. نیرو های فارم کننده به باد فنا میره و به نفع شما میشه . چون دیرتر رشد می کنن. البته من خودم اصلا بهش اعتقادی ندارم دی: )
4 .
نقل قول:
کمان دار
یک یونیت تدافعی بسیار عالی و کار آمد که در بعضی ورد ها وجود دارد و توصیه میشود در ورد هایی که وجود دارد حتما ساخته شود زیر نقش عمده ای در دفاع های شما دارد .
در هر فارم تنها 3.2 عدد ریسورس حمل میکنه .
یک نکته رو ننوشتی. این نیرو خیلی کارامد هست. برای مقابله با کسانی هست که به ورلد کلاسیک عادت کردن (مثله من :31:). و سوارکار کمان دار نمی سازند. کلا اگه سوارکار کمان دار نداشته باشی در مقابل سورد خسارت خیلی بیشتری می بینی
نقل قول:
دژ کوب
یک واحد بسیار مفید که توصیه میشود حتما در حمله هایتان از این نیرو استفاده کنید .
دژکوب قابلیت خراب کرد و خرد کردن دیوار رو داره و توصیه میشود که حتما در حمله هایتان 200 تا 250 عدد از این واحد به کار برید .
حمله کردن به روستایی با دیوار در سطح 20 و بدون دژکوب خودکشی هست زیرا دیوار قدرت نیروهای تدافعی رو به صورت چشم گیری افزایش میده به همین منظور از دژکوب استفاده میکنند تا قدرت نیروهای حریف رو کم کنن و از تلفات زیاد جلوگیری کنن .
اتفاقا من 4 5 تا روستامو (از 17 تا) بدون فرستادن رم گرفتم. (اینجوری 3 4 روز تو ساخمون سازیش جلو افتادم :10::10::10:. کلا باید خودت بسنجیش. طرف اگه زیاد نیرو دفاعی نداره پایین اوردنش اصلا ارزش نداره
چون فرق بودن و نبودنش از داست دادن 400 500 تا اکسه میشه که در مقابل ساختنش خیلی جزئیه
اینم خیلی مهمه که بدونین فرق رم با منجنیف اینه که رم قبل از درگیری دیوارو میاره پایین ولی منجنیق بعد از درگیری. بنابراین اگه فقط می خواین دیوار بیارین پایین فقط و فقط رم بسازین.
چون اگه با منجنیق حمله کنین بود و نبودش فرقی بر کشته هاتون نمی ذاره
نقل قول:
منجنیق
یکی از نیروهای بی مصرف بازی جنگ های قبیله ای !
توصیه میشه در روستاهایتان فقط 10 عدد از این نیرو بسازید و در حمله هایتان Rally Point طرف رو هدف بگیرین تا حریفتون نتونه پس از حمله ی شما به شما حمله کنه . ( حتما این کار رو بکنید )
خود من از کسانی هستم که بیشتر از 10 تا از این یونیت توی روستا های حجومیم نمیسازم .
از نظر فارم نمیتونه هیچ ریسورسی رو حمل کنه و ظرفیت زیادی رو در فارمتون اشغال میکنه .
کی گفته بی مصرف هست؟ منجنیق قدرت فوق العاده ای در دفاع داره ( البته فقط تو ورلد هایی که پالی با ایتم دارن) در ضمن مهمترین استفاده منجنیق پایین اوردن فارم طرفه که عملا طرفو فلج می کنه. و هیچ کاری نمی تونه بکنه
بنابرایم منجنیق هم اهمیت خیلی زیادی داره
کلا نریبال خیلی پیچ و خم داره. مقدار زیادی هم به شانس بستگی داره
من خودم دیدم که طرف نوب کامل بوده ولی رنکش تک رقمی بوده در حالی که طرف از نظر دانش تریبالی خیلی مطرح بوده ولی رنکش سه رقمی بوده.
خب اینم از ایرادات
ما الان داریم میریم بع قصد روستای 18 ام. امیدوارم که تا اخر هفته به 25 تا برسونمش