مرسی[emoji1]نقل قول:
راستی انگار در مشخصات مودم از طریق سریال نامبر نشون میده که ال تی ئی ثابت رو هم در چند فرکانس ساپورت میکنه؟
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
Printable View
مرسی[emoji1]نقل قول:
راستی انگار در مشخصات مودم از طریق سریال نامبر نشون میده که ال تی ئی ثابت رو هم در چند فرکانس ساپورت میکنه؟
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
سرعت دانلود بسته 3 ساعتی 2 تومنیش چقدره
یکی یه تست میذاره ؟
چقدر میشه دانلود کرد تو این 3 ساعت ؟
من که هر شب از 2-6 صبح با 3G ایرانسل 20 گیگ رو دانلود میکنم و مشکلی هم ندارم . به نظرم با وجود اینکه نت با کیفین ایرانسل فقط به دست 20 درصد میرسه اما بازم با توجه به قیمت هاش و دیدن مصیبت های شرکت های ارایه کننده ADSL بهترین شرکت در زمینه نت هستش و اگه کیفیتش رو بالا ببره عمرا کسی به گردش برسه .
تو پست قبل هم گفتم اینکه ایرانسل بهترین هستش هم یه علت اصلی داره اونم اینکه دست یه شرکت خارجی تو کاره این شرکت هستش اگرنه ایرانسل هم یکی بود مثل دزد اول یا رایتل !!! درود بر صداقت و شرف و انسانیت و از همه مهمتر دزد نبودن خارجی ها .:n01:
شما از سرورو داخلی دانلود میکنید این مقدار رو یا خارجی ؟نقل قول:
بعد این مقدار دانلود تو بازه 3 ساعت بسته 2 تومنی هست ؟
سلام
دوستان این Model: E3372 (3G, 4G) میخوام بگیرم انتن دهیش از گوشی بهترع؟
میخوام وصل کنم به مودم تی پی لیتک Archer d7 میخوره؟
به زودی توافق نامه ایرانیان نت و ایرانسل امضا خواهد شد. هدف رساندن فیبر نوری به سایتهای مراکز استان و ارایه اینترنت از طریق فیبر نوری برای منازل خواهد بود. فعلا در 10 استان در حال تدوین برنامه هستیم. اجرای برنامه از طریق FTTXخواهد بود.
از کی راه اندازی میشه ؟ چه سرعتایی میدن کجاها سرویس میدن
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام. بعد از برداشتن تحریم سند همکاری امضا میشود . فاز اولیه 6 ماهه تا اخر شهریور 95 است. فاز اول سرمایه گذاری 2.5 میلیارد دلار برای مراکز جهت تجهیزات پسیو و اکتیو است. پهنای باند سایتها به 2 گیگا بیت خواهد رسید. و برای مصارف خانگی سرویس های با ضریب 1به 1 تعریف خواهد شد. برای مصارف خانگی 20 مگا بیت وبرای افراد حقوقی و تجاری تا 1 گیگا بیت بر ثانیه خواهد بود.نقل قول:
در استان خوزستان
شهر ایذه وارد مدار تری جی شد.
در استان اذر بایجان شرقی
شهر گوگان وارد مدار تری جی شد.
در استان خوزستان
شهر بستان وارد مدار تری جی شد.
سلام اقا رضا. خمینی شهر سرعت افتضاحه. در حد 200 300 کیلو بایت. کی درست میشه?
سلام. فعلا قول داده اند در اولین مرحله که پهنای باند اضافه بشود. پوشش و سرعت استان اصفهان افزایش یابد. از اواخردی ماه امیدواریم حل بشود.نقل قول:
سلام
آقا رضا چرا سرعت سرور های تلگرام با ایرانسل از 30 کیلوبایت بیشتر نمیشه؟
با لاین و ... مشکلی نیست فقط با تلگرام سرعت محدوده.
TDD LTE BAND (ال تی ای ثابت) ایرانسل و مبین نت باند 42 (3.5GHZ) هست که این مودم (LH92) ظاهرا" تا باند 40 رو بیشتر پشتیبانی نمیکنه.نقل قول:
عالیهنقل قول:
اگر ایرانسل در زمینه ی فیبر نوری مثل تری جی و فورجی عمل کنه واقعا عالیه
نقل قول:محتوای مخفی: سوال
بعد از مدت ها یک خبر خوب اومدنقل قول:
با ورود ایرانسل به فیبر تقریبا تمام این شرکت هایی ضعیف که الان هست بعد چند سال جمع میشند
فقط یک سوال نحوه قرارداد به چه صورت هست یعنی چقدر از سهام ایرانیان نت قرار به ایرانسل فروخته بشه آیا قرار مدیریت ایرانیان نت هم به ایرانسل واگذار بشه یا ایرانسل فقط سرمایه گذاری میکنه
تهران اصفهان قم خراسان رضوی یزد تبریز خوزستان قزوین البرز همداننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهندس اینطور که شما میگی پهنای باند تا یک گیگ برای یک شرکت پس اگه تعداد شرکت ها زیاد بشه عملا کل پهنای باند به اونا داده میشه . و آیا اصلا چنین مجوزی داده میشه پهنای باند یک گیگ؟؟ منظور شما اینه که ایرانسل پهنای باند سایت های bts رو زیاد میکنه یا اینکه روی فیبر نت میده ؟؟نقل قول:
هنوز شرکت گوگل هم نتونسته یک گیگ اینترنت بده . بعدم تا برسه شهرستان ها که سه سال طول میکشه.
ایرانسل اینقد راست میگه این lte ثابت راه اندازی کنه .داره با وایمکس سرعت افتضاح پول در میاره خرج میکنه واسه جای دیگه!
بله از گوشی بهتره ولی نه خیلی زیاد.نقل قول:
Archer d7 مودم ADSL هست و دانگل 3G/4G ساپورت نمیکنه.
سلام مهندس رضا عزیزنقل قول:
می خواستم بدونم نایین استان اصفهان چه موقع تعداد انتن های نسل سوم ایرانسل افزایش پیدا میکنه؟
الان فقط یک انتن تجهیز شده
الان توی این سایت ایرانیان پیش ثبت نام هم داره اما من نتونستم ثبت نام کنم. آیا واقعا دارن این سرویس رو میدن؟نقل قول:
خوب اگر قضیه جدی هست براش یه تاپیک بزنید. ( مدیران انجمن)
طبق تماس تلفنی با ایرانیان نت برای قم سال اینده برنامه ریزی کردن که ارائه بدن.نقل قول:
پیش ثبت نام برای منم مشکل داره.
سلامنقل قول:
تاپیک داره
فکر نکنم هنوز سرویس بدننقل قول:
فعلا فقط تو تهران و کرج کار رو شروع کردند بعد هم اول برای تجاری واگدار میشه بعد نوبت خانگی هست
توی این 4 سال ایرانیان نت هیچ کاری نکرده حالا با اومدن ایرانسل احتمالا کلا تغییر بکنه و بتونه تا سال آینده یا 2 سال دیگه سرویس بده فعلا که تا سال 99 فیبر در انحصار این شرکت هست
این پیش ثبت نام هم فقط یک چیز دکوری تا نشون بدن دارند کار میکنند
برای منم ثبت نام کار نکرد!نقل قول:
نقل قول:
ببخشید پیش ثبت نام به چه درد میخوره؟ الان تو نقشه مشهئ تحت پوشش هست یعنی مشهد فیبر نوری شده الان؟
الان که فیبر نیست ولی قرار اول تو این 10 استان کارکنند بعد استانهای دیگه رو شروع کنندنقل قول:
پیش ثبت نام هم میگم الکی چونکه هنوز خیلی مونده تا افتتحاح بشه
دوستان
همه سیم کارت های دائمی ایرانسل همون ای سیم حساب میشه دیگه یعنی به دائمیاش کلا ای سیم میگن حتی اگه اعتباری به دائمی تبدیل بشه
حالا این تبلیغی که همه جا هست
شوکه نشوید قبض های شفاف و تفضیلی و سریعترین اینترنت همراه کشور
سوال اینه برای همه ی سیم کارت های دائمیه دیگه درسته؟حتی اگه اعتباری به دائمی تبدیل بشه بازم قبض شفاف و تفضیلی داره دیگه درسته؟
لطفا کسایی که اطلاع دارن یا سیم کارت دائمیه ایرانسلو دارن پاسخ بدن
ممنون
سلام ;نقل قول:
لطفا یه فکری هم برای پهنای باند مازندران کنین ! توی شهرستان آمل و بابل اینترنت 4G ایرانسل میشه گفت غیر قابل استفاده شده
با تشکر
اینترنت ایرانسل رو چطوری میشه به کامپیوتر وصل کرد؟ میخوام با idm دانلود کنم
عزیز راه زیاد هست , خرید روتر , دانگل 4G , دانگل وایرلس و ... ولی شما ببینین با کدوم راه راحت تری میتونی یه دانگل وایرلس بخری بعدش با هات اسپات گوشیت اینترنت رو روی سیستم هم شیر کنی یا اینکه یه دانگل 4G بخری وصلش کنی به سیستمنقل قول:
یکی یه تست سرعت یذاره لطفا
با بسته 3 ساعتش چقدر میشه دانلود کرد ؟
سرعت سرور داخل با خارج یکی هست ؟
خدمت شما :نقل قول:
سرور خارج ازبس وضعیت خراب بود تست حتی کامل هم نشد ! البته بستگی به منطقه شما هم داره
به صورت نرم افزاری نمیشه؟ حتما باید یک چیزی خرید؟نقل قول:
نقل قول:
توی شبکه موبایل تست هیچ کس به درد هیچ کس نمی خوره.
پس جواب سوال شما هم عدد مشخصی نیست من توی بعضی ساعات توی نیم ساعت 5 گیگ هم دانلود کردم اما بعضی ها 500 مگ هم شاید نتونن بگیرن چون به عوامل زیادی بستگی داره.
3- خیر قطعا در ساعات شلوغی داخل با خارجی کلی تفاوت داره.
نتیجه اخلاقی 500 تا تک تومن از جیب مبارک خرج کنه یه بسته نامحدود نیم ساعته بگیر تا سرعت دستت بیاد. اگر می خواهی حداکثر کشش رو ببینی توی یه تایم خلوت تست کن مثلا یک شب یا 3 بعد از ظهر
شما اول بگید اینترنتشو چه جوری گیر اوردید تا ما بفرماییم چه جوری روی idm بفرستی:n03:نقل قول:
قضیه نامحدود های ساعتی چه طور؟
فقط از ساعت 2 تا 8 میشه ازش استفاد کرد؟