برای منم به همین شکلهنقل قول:
منطقه ما از دیروز کابل برگردون شده و تا فردا هم قطعه
Printable View
برای منم به همین شکلهنقل قول:
منطقه ما از دیروز کابل برگردون شده و تا فردا هم قطعه
الان سایت مخابرات رو چک کردم دیدم درسته ممنون مال ما شهید کرمیهنقل قول:
عملیات کابل برگردان با هدف توسعه شبکه کابل در مراکز مخابراتی شهید حکمت شعار، شهید کرمی و شهید اکبری از تاریخ ششم مهر ماه آغاز می شود.به گزارش روابط عمومی مخابرات استان تهران با اجرای عملیات مذکور ارتباط تلفنی مشترکین در مرکز مخابرات شهید حکمت شعار با پیش شماره های ۷۷۱۳، ۷۷۱۸ الی ۷۷۲۲، ۷۷۲۴، ۷۷۲۷، ۷۷۴۴، ۷۷۴۵، ۷۷۴۹، ۷۷۸۰، ۷۷۸۹ در محدوده خیابانهای والائیان جنوبی، دلاوران، فرجام اول، دوم و سوم شرقی به مدت ۷۲ ساعت و در مراکز مخابراتی شهیدکرمی و شهید کبری از ساعت ۲ بامداد به مدت ۴ ساعت دچار اختلال می شود
اخه این چه نتی هستش که تا 1200 متر فقط میشه داد مثل همون adsl میمونه که! یکم خرج نمیکنن فیبرنوری بزنن ما که فاصلمون زیاده و خطمون هم جدیدا زدن ترکوندن بتونیم از همون adsl استفاده کنیم، vdsl2 پیشکششوننقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
من فکر کردم کف سرعت ۴ ، حداکثر ۱۶نقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
دوست عزیز تو سرویس vdsl فیبر تا کابینت مخابرات که معمولا سر خیابان های اصلی و کوچه ها هست میاد. Dslam رو هم میارن توهمون کابینت تنظیم میکنن. در نتیجه شما تا فاصله ۱۲۰۰ متری از کابینت سرعت ۱۰۰ مگ خواهی داشت.نقل قول:
خیلی جالبه سرعت 100 مگ با سرویس پاییزه 2 گیگ ماهی 10 هزار تو مان.
بقیشم برید حجم بخرید بسته 100 گیگ رو.
این سرویس ها رو برای خودشون استفاده کنند. بهتره.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
اگر اینطور که شما میگید خوبه همه میتونن استفاده کنن نه اینکه از خود مخابرات فاصله حساب کنن. اگر شانس منه کابینت هم فاصلش تا منزل زیاده! یعنی باید بریم مخابرات درخواست فیبر بدیم یا صبر کنیم خودشون فیبر بکشن بعد درخواست بدیم؟ اینطوری فکر کنم خیلی زمان میبره.نقل قول:
مخابرات خودش پروژه فیبر رو شروع کرده تو کل کشور. حالا کی کاملا سراسری بشه معلوم نیست.نقل قول:
سلام.
سرویس تلکام رو گرفتم . تا سرعت 16 مگابیت
دوستان نگاه بندازین ببینید درست سرعت رو بستن؟ الان روی حداکثر هست ؟
ضمنا ترافیک مصرفی رو هم نشون نمیده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سمت چپ statics بزنید مقادیر کامل معلومه اینجا هم قرار بدین نویز .... ببینیم.نقل قول:
آقا اين VDSL رو دارن ارائه ميدن الان..؟!! كسى خبر داره چى به چيه..؟!!
جالبه مال شما رو روى 20 مگ بستن، براى من روى 18 هست![emoji848] البته من آپلودم رو روى 2.5 مگ بستن در عوض كه مال شما روى 1 مگ هست، اينا جدى چجوريه هركى رو يه جور مى بندن..؟!! روند مشخصى نداره..؟!!:)))نقل قول:
من سرویس 1 مگ دارم به شدت افت کیفیت پیدا کرده چند وقته
سایتها باز نمیشن!
پینگ 3000
پشتیبانی میگه مشکلی نداره به دروغ!
من به CRA.ir نامه زدم
:| واقعا مسخرست
دوستان کسی طرح تلکام پیش پرداخت یا تابستانه پیش پرداخت ثبت نام کرده؟
من امروز صبح ثبت نام کردم ولی هیچ username و password برای کانکشن PPPOE بهم نداد. حتی بهم گفت که همون حجم 48 گیگ خود سرویس رو هم باید از سایت بخری و مبلغی نگرفت بابت برقراری سرویس.
الان چراغ DSL مودم روشن شده یعنی خط رانژه هست. داخل سایت ecare خرید ترافیک رو هم که میزنم میگه شماره تلفن صحیح نمیباشد.
الان روال کار چجوریه؟ به 2020 هم زنگ میزنم میگه باید صبر کنی تا از طرف خود مخابرات باهات تماس بگیرن.
من دیروز حجم خریدم ( 100 گیگ ) شماره موبایلم رو وارد کردم ولی الان که 24 ساعت
گذشته هیچ پیامکی نفرستادن. تو قسمت ترافیک باقیمانده هم هیچی نزده؟!
مخابرات محل ما تجهیزاتش جدید هست ضمن اینکه فاصله ای هم تا مخابرات نداریم.شاید به این علت باشه!
این هم استاتیک مودم :
البته مودمتون 2730 جدیده تو اون قسمت مشخصات خط نزده قسمت دیگری هستش ، اگر خواستین میتونین زنگ بزنید اپلود کمی بالاتر ببندن اگر احتیاج به اپلود دارین .اما به هر حال خطتون عالیه و لذتشو ببرید.نقل قول:
آقا این down stream باید ثابت باشه ؟
البته دو ساعت پیش زنگ زدم گفتم سرعت رو تا حداکثر ببرن .الان میبینم رو 23 مگ آوردن انگار
اگر یکی دو مگ بالا پایین بشه موردی نداره و ثابت نیست معمولا ، میتونید مودالاسیون عوض کنید ببنید رو کدوم بهتر اپ میشه مثلا adsl+ یا gdm.t.......نقل قول:
دوستانی که حجم خریدن واسه شما چند روزه اومد تو حسابتون؟نقل قول:
شما ترافیک باقیمانده و گزارش مصرف رو می بینین؟!
عزیز خیلی ها این مشکل رو دارن. حجم خریداری شده رو نشون نمیده و باقیمانده حجم هم مشخص نیست. شما زنگ بزن ۲۰۲۰ واحد فروش و بگو چک کنن بسته به حسابت اضافه شده باشه. بعد بگو اطمینان بدن که حجم استفادت از این بسته کم میشه. چون صداشون ضبط میشه بعدا میطونی اگه مشکلی پیش اومد پیگیری کنی. این بسته ۱۰۰ گیگ هم خودت باید کنترل کنی بسته به استفادت که کی تموم میشه. خیلی سیستم اکانتینگ مخابرات عقبه. منم بسته ۱۰۰ گیگ خریدم.نقل قول:
امروز جشنواره تلکام سفارش دادم. سرویس 2 تا 16
سرویس رو طبق عکس زیر روی 5 مگ بستن برام . با اینکه طبق عکس تا 23 هم جواب میده.
پست تکراری.
لطفا پاک شود.
تماس گرفتم 2020 داخلی 1 (خرابی سرویس) یه مشت چرت و پرت تحویلم داد.نقل قول:
دوستانی که سرعت خطشون کم بوده از چه طریقی پیگیری کردن که سرعت خط رو بالاتر بستن؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
از طریق اصرار.متاسفانه همیشه اون حداقل سرعت اعمال میشه.اما سخت پیگیر باش مشکلت رفع میشه
تو ecare سرویس شمارو چی زده؟ احیانا ۲تا ۴نزده؟نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
پست تکراری.
لطفا پاک شود.
نقل قول:آقا شما کدوم قسمت زنگ زدین سرعتتون رو زیاد کردن..؟!؟:n04:مال من الان رو ۱۸ بستن البته خوبه دیگه اینجوری تا نهایتش بالا ببندن ممکنه قطعی پیدا کنه ولی حالا امتحانش ضرر نداره:n02:ممنون میشم بگین کدوم قسمت تماس گرفتین
آقا من چند بار زنگ زدم زیر بار نرفتن گفتن نمیشه اصلا خیلی باحالن اینا! یکیشون می گفت شماره ش رو بده ببینیم چیه سرویسش:n02: شما کدوم سرویس رو گرفتین..؟!؟ من که هرچی زنگ زدم گفتن زیادتر نمی کنیمنقل قول:
نه دیگه برادر نباید مثال میزدین.شما اول یه تیکت از تو سایت بفرست به پشتیبان.بعد خودشون تماس میگیرن.شرح واقعی سرعتت رو بده
بعد اینکه الان واسه من روی 23 مگ هست اما نمیدونم چرا سرعتم روی حداقل فیکس شده و 2 مگابیت دریافت دارم! یعنی حدود 250k . شما حداکثر سرعت دانلودت چقدر هست ؟
آخه من سرويسم همين up to 16 هستش بهم گفتن از اين بالاتر نمى تونيم ببنديم، سرويس شما هم همين اينترنت خوب با طعم تابستان هستش..؟!!نقل قول:
جدی..؟!؟ نه من روی ۱۸ مگ بسته شده سرعت دانلودم هم ۲ مگابایت فیکس هستش
شما احیانا مرکز حافظ نیستین؟نقل قول:
ایولا . خب همینم خوبه آقا رضایت بده. نه من تازه گرفتم. تلکامنقل قول:
- - - Updated - - -
نه عزیز
...
شما خطتون فیبر نوریه؟!نقل قول:
امروز بالاخره بسته ای که خریده بودم تو سیستم ثبت شد!
بعد کلی تماس و دلیل و مدرک و ...
وقتی یاد اکانتینگ ایرانسل میوفتم چقدر حسرت میخورم.
بسته خریداری شده به محض خرید تو برنامه ایرانسل من ثبت میشه و میشه دید چقدرش
مصرف شده چقدرش مونده.
اما اینجا تو مخابرات ما مجبوریم چشم بسته استفاده کنیم! و کورمال کورمال جلو بریم!
اصلا نمیدونیم چقدر از ترافیکمون مونده؟
نمیشه برنامه ریخت که چطوری مصرف کنیم. کم باشه یا زیاد
یعنی سیستم اکانتینگ اینقدر پیچیده و مشکله که مجموعه عریض و طویلی بنام مخابرات
از راه اندازی اون عاجزه؟!!!!!!!
چون براشون مهم نیست مشتری.
و به کسی نباید جواب پس بدن.
هرجور دلشون بخواهد رفتار میکنن.
از سال ها قبل همین بوده و حالا حالا ها هم خواهد بود.
نظارتی یا باز خواستی هم وجود نداره برای اینها.....
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
آره والله هنوز که هنوز من نتونستم سرویس رو فعال کنم . نمی شه
در جریان نیستم.فکر میکنم باشه
احتمال زیاد خط شما ONU هست، دایی منم مرکز حافظ سرویس ۲مگ ۳گیگ داره خطش رو روی 20مگ بستن ولی سرعتش بیشتر از ۲مگابیت نمیشه. درخواست کمپین تابستانه هم دادم رد کردن گفتن بیشتر از ۲مگ نمیدیم باز خوبه به شما دادن! من فقط خواستم تعرفش ارزون تر بشه ولی زیر بار نرفتن. مخابرات هرجا یه داستانی داره.نقل قول:
نه منم همون مرکز هستم خط های منم ONU هست الان هر سه خطم ۱۸ مگ بسته شده و ۲ مگابایت دانلود میده هر کدوم، همین طرح تابستان هم گرفتمنقل قول: