میگم آرت 1 چطوره ؟؟
من اکانتم 28ام تموم میشه ! برم رو آرت 1 ؟؟
شبانه که هیج ولی میشه رو 5 شنبه حمعش سرمایه گذاری کرد :دی ؟؟
سرعتش 1 مگ هست :دی ؟؟
Printable View
میگم آرت 1 چطوره ؟؟
من اکانتم 28ام تموم میشه ! برم رو آرت 1 ؟؟
شبانه که هیج ولی میشه رو 5 شنبه حمعش سرمایه گذاری کرد :دی ؟؟
سرعتش 1 مگ هست :دی ؟؟
از چه لحاظ کار نمیده؟؟نقل قول:
ممکنه کانکت مجدد نشه؟؟
یا ممکنه سرعت بالا نره؟؟ (در این صورت کاری از دست ما ساخته نیست!)
برای خودم دیشب هر چی خواستم دانلود شد و موفقیت آمیز بود ، ولی چون تا الان فقط تجربه 1 روزو (با این روش) دارم ، نمیتونم با اطمینان بگم!
ولی چند ماه پیش که فن آوا داشتم ، تجربه موفقیت آمیز نبودنو داشتم که همه دانلود ها fail شده ، ولی فکر میکنم اون موقع تنظیمات idm رو مطمئن و کامل انجام ندادم
ضمنا این برنامه رو هم که دوستان پیشنهادشو توی تایپیک همسایه دادن هم میتونه برای کانکت و دیسکانکت مفید واقع بشه:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=333377
بله همین شاتل دزد شاتل دزد توی مشهد سرویس اکو 512 رو 2 مگ میده.نقل قول:
فقط باید از روشی که استاد روش کار کرده و اون رو تکمیل کرده استفاده کنید تا در شب هم بتونید از لطف شاتل بهرمند شوید و تا 1 مگ استفاده کنید.نقل قول:
مشکل 512 که خیلی وقته حل شده.نقل قول:
منظور من این بود کل سال شبانه سرعتش کمه اونوقت ایشون انتظارش با 13 روز نامحدود عید برآورده میشه
عوضیهارا فیلتر کردند!کد:http://www.4shared.com
" مشترک گرامي
دسترسي به اين سايت امکان پذير نمي باشد"
اینکه موضوع جدیدی نیست مال چند روز پیشه.نقل قول:
چند روزي هست كه پيلترهنقل قول:
ضمنا براي پيشگيري از سواستفاده احتمالي:
در شهر مقدس قم نيز پيلتر ميباشد
:31:
موفق باشي
من همیشه گفتم اینترنت نامحدود هم آرزوست :41:... حالا از 365 روز 15 روز به ارزومون برسیم بازم جای شکر داره :)نقل قول:
یعنی شما به همون 13 روز عید قانع هستید؟
عید قراره خبری باشه؟
نامحدود میشه دانلود؟
من الان دوره دوم آرت 1 هستم.. 5 شنبه از صبح تا تا دیروقت بیرون بودم.. چنتا فایل پر حجم گذاشتم...تا شب که اومدم.. 4.8 گیگ دانلود کرده بود..! فعلا" که رو 1 مگ مونده...نقل قول:
کسی میدونه بعد از عید هم قراره 5 شنبه ها هم علاوه بر جمعه ها رایگان باشه یا نه؟!
نه ، بچه ها گفتن پارسال خبری بوده ، شاید امسال هم خبری بشهنقل قول:
که البته تا الان نشده
بعد عید با این افتضاح ها میخوان جمع کنند برند دهات خودشون
باید دید لطف شاتل نصیبتون میشه یا نه . شاید سرعت بعضی شهرها رو از اینی که هست پایین تر آوردند و چندتا شهر رو نامحدود کردند .اینکه دزدی نمیشه که در اینصورت بشه به شاتل گفت دزد.نقل قول:
شما کدام شهر هستید و آیا از روش dc استفاده می کنید؟نقل قول:
آقا اگر سرعت شاتل تو دهاتشون خوبه بگو ما هم بیاییم اونجا.نقل قول:
کرج!نقل قول:
یه بار همون صبح مودم رو خاموش/روشن کردم و رفتم..!
پارسال برای شهرستانها یک هفته اول رایگان بود تهران دو هفته سال قبلش هم یه همچین چیزهایی بود:31:نقل قول:
پس نتیجه میگیریم ، اینترنت جیره بندی شدهنقل قول:
یا باید DC باشه یا جیره بندی!
نگران نباش ، تا چند روز دیگه سرعت یه جای دیگه رو میبرن بالا ، سرعت شما میاد پایین!
سوال:
از اون زمانی که سرعت آرت ها رفت روی 1 مگ ، شما سرعتت بالاست یا فقط همین هفته؟؟
از همون رمانی که رفت بالا و من سرویسمو عوض کردم!نقل قول:
نمیدونم امسال اگه بذارن ، احتمالا دیگه همون ترافیک خودمون رو هم نمیتونیم استفاده کنیم!:19:نقل قول:
انشاا.. که همه چیز درست میشه!
اهان یادم امد 2سال پش سرعت ها را افزایش داده بودن!نقل قول:
حالا یکی بخواد از تورنت دانلود کنه تکلیفش چیه؟نقل قول:
اینها چرا حق شهرستانی ها رو می خورند؟نقل قول:
به به ! ببین کی اینجاسنقل قول:
من الان دوره دوم آرت 1 هستم.. 5 شنبه از صبح تا تا دیروقت بیرون بودم.. چنتا فایل پر حجم گذاشتم...تا شب که اومدم.. 4.8 گیگ دانلود کرده بود..! فعلا" که رو 1 مگ مونده...
کسی میدونه بعد از عید هم قراره 5 شنبه ها هم علاوه بر جمعه ها رایگان باشه یا نه؟!
حاج یونس عزیز :دی
داداش خبر نداشتیم شاتلی هستی :دی ! وگرنه میومدیم در پروفایل :دی
سرعتت چنده یونس جان (دانلود) و اینکه شبا چطوره :دی ؟؟
هنوز تکلیف عید معلوم نیست شما دنبال بعدش میگیردی؟نقل قول:
من به شما قول میدم بعد از عید هم همین آش رو بخرید جریان ایرانسله هر سری تمدید میشه یکی بخر دوتا ببر.
در بعضی موارد جبران کردن ترافیک رایگان به شهرستانها دادن ولی به پایتخت نه!نقل قول:
پس هیچ حساب و کتابی نداره؟نقل قول:
اینجوری چند وقت دیگه که بخواد adsl ارزون بشه فکر کنم سر تعرفه ها هم همچین بازی دربیارند.
: دینقل قول:
سرعت همون حدود 85-115 میچرخه! شبانه هم همینطور! حدود 90-110!
شاد باشی:40:
رفیق با دسکانکت دیگه؟نقل قول:
هر چقدر من این پستو میخونم ، حرفی از دسکانکت توش نمیبینم!نقل قول:
مگه میشه نه دسکانکت کنی ، نه یه هفته در میون سرعتت زیاد باشه نه پهنای باند کم آورده باشی؟؟
بعد اونوقت همیشه سرعتت زیاد باشه!
روش دسکانکت رو هم اگه خواستی از استاد و حیئت المی بپرس ، اون کامل بلده!
بهش میگیم استاد و حیئت المی تا بهش بتازیم:31::8:
پ.ن:
این بخش انجمن بدلیل نبود نظارت مدیر ، به چه بدبختی افتاده که طرف با یه ماه سابقه میاد مدیر انجمن با 4 سال سابقه و حدود 14000 پست رو به دروغگویی متهم میکنه!
شاید قصد طرف عصبانی کردن دوستان باشه ، که در این صورت به همه توصیه میکنم زیاد جدی نگیرین!
(منظورم شخص خاصی نیست ، لطفا کسی به خودش نگیره !)
البته برای پیشگیری از سواستفاده:
من خودم از سال 2005 ، با یوزرای مختلف اینجا عضو بودم!
کسی در مورد تز استاد راجع به دسکانکت صحبت نکنه بهشون بر میخوره آخه از سال 2005 روش داره کار میکنه.
البته تا چند لحظه دیگه پست بالا ویرایش میشه.
Legend
شما حرف اون کاربر رو جدی نگیر به دو بهم زنی شهرت داره
البته طرف حتما خبر نداره کانکشن شما بریج نیست و باید حتما مودم رو خاموش روشن کنید تا دسکانکت بشه.
امروز من نمیتونستم بیام توی این سایت!!!!!!!!
سرعت دانلود هم خوبه...
والا جناب legend ميگه من فقط صبح مودمو خاموش روشن كردم (در جواب طرف ،هيچ اشاره به دسكانكت نميكنه ،ضمنا اگه بريدج نباشه كه ديگه بدتر)،رفتم تا ديروقت برگشتم ديدم فلان مقدار دانلود شده ،از اون اول هم (يعني موقعي كه روش dc توسط بروبچ فروم كشف نشده بوده) سرعتش بالا بوده ،بعد طرف اومده ميگه با دسكانكت ديگه؟
طرف جاييش ميخاره ،اونوقت بنده دوبهم زن ميشم!
به قول يه بنده خدا ،اين نوع حرفا رو آدم بايد به ... خودش حساب كنه (آخ آخ آخ، چقدر بددهنم، بميرم براي مودب بودن فلاني!)
گفتم كه همه اين چيزا به خاطر اينه كه نظارتي نيست!
وگرنه طرف 2 تا پست اسپم نميزد و پستشو ويرايش ميكرد!
ضمنا دوستان اگر لازم ديديد از دكمه ريپورت تخلف پستا (حتي براي پستاي خود بنده) استفاده كنيد تا بيش از اين تايپيك به بيراهه نره ،شايد فرجي شد!
من معذرت ميخوام!
در ضمن ،شاتل دزد ،شاتل دزد!
خوب استاد شما از این چیزها خبر نداری یک تز هم باید در مورد دسکانکت کردن در مواقعی که مودم در حالت بریج نیست بنویسی .نقل قول:
اوصافی که به خانوادتون نسبت می دهید به کاربرهای اینجا نسبت ندهید.
چشمهای شما از فرط بیداری ساعت ویرایش پست دوم رو نمیبینه. پستی که اشتباه زده میشه باید ویرایش بشه
خوب شما فعالیت جناب legend رو هم زیر سوال میبرید یعنی با این همه پست هیچ نظری روی پستهای کاربرا نداده به عبارتی نظارت نکرده.
البته باز هم ممکنه پست بالا ویرایش بشه ولی در پست من نقل قول اصلی پست هست.
به مدت سه روز قفل شد .
شايد برخي دوستان آداب صحبت كردن و مراودات اينترنتي را در اين سه روز ياد بگيرن
ايجاد تاپيك جديد براي شاتل در اين سه روز هم ممنوع هست
به احترام تمام كاربران فهيم
تاپيك باز شد
محسن خان عزیز مرسی.نقل قول:
لطفا صحبتهای من جسارت تلقی نشه.
متاسفانه چند روز اخیر که این بحث ها بین تعداد محدودی از کاربرا راه افتاده بود. جز خودشون بقیه کاربرا از این بحث و توهینا ناراضی بودن چون این تاپیک رو ایجاد کردید واسه اینکه درباره سرویس اینترنتمون باهم تبادل نظر کنیم نه اختلافای شخصیمون رو تسویه حساب کنیم.
متاسفانه عده ای این کارو کردن و به جای گرفتن اخطار و تعلیق شدن حساب کاربریشون به مدت سه روز ,
تاپیک رو به مدت سه روز تعلیق کردید. این احترام به بقیه کاربراست ؟
آیا به نظر شما این کار عادلانه بود؟
یعنی اگه مثلا گروهی با این فروم محبوب ایرانی که تقریبا اکثر کاربرای اینترنت حداقل اسمشو شنیدن دشمن باشن.
و بیان توی همه تاپیکا پستای بیخود بدن شما بازم میآید کل تاپیکا رو قفل میکنید؟ تا اون اقلیت رو متوجه کار اشتباهشون بشن؟
بازم معذرت میخوام و خواهش میکنم صحبتای من جسارت تلقی نشه.
فقط مسئله اين چند كاربر نيست
بعضي وقت ها از اقليت هم مي گذره و ...
شما برخي از پست هاي چند صفحه اخير يا كل تاپيك را بررسي كنيد
كاربر كانكت مي شه : مي ياد پست مي زنه كانكت شدم
شب فلان مقدار دانلود كرده : مي ياد اطلاع رساني مي كني
ديسكانكت بوده و ارور دريافت مي كرده : مي ياد اطلاع رساني مي كنه
با پشتيبان بحث كرده : مي ياد اطلاع رساني مي كنه
مشخص نيست تاپيك محل بحث و بررسي در مورد سرويس دهنده شاتل هست
يا ثبت روزانه و ساعتي خاطرات با سرويس دهنده شاتل !!
اون چند كاربر هم الان دسترسي شون به اين بخش گرفته شده
ولي كلا براي اينكه همگي مون متوجه بشيم هدف اين تاپيك چي هست
و هر موضوعي را نيايم مطرح كنيم
تاپيك بسته شده بود
موفق باشيد
محسن
خداییش حرف من هم همین هست (اما خوب دلیلی بر بستن تاپیک نمیشه چون اونا باز هم ادامه میدن).نقل قول:
طرف نفس میکشه میاد این جا مینویسه: من نفس کشیدم, حالا نفس رو دادم بیرون, حالا دوباره دارم میدم داخل, حالا... البته هر کدومشون رو تو یه پست کاملا جدا م مجزا ارسال میکنه. حالا کاش سئوالات بهتری پرسیده بشه: قیمت سرویس ها چطوره, یه ساله بگیرم چی, آیا میشه چند کاربر با هم از یه اکانت شاتل استفاده کنن؟ این کارت طلایی چیه؟ سئوالات در مورد مودم سازگار با شاتل و...
چندین بار هم تذکر دادم ولی هیچ کس گوشش بدهکار نیست. مثل تاپیک بازیها شده که هر کس میومد مینوشت: رفتم دانلود, گذاشتم دانلود شه, رفتم بخرم, رفتم بخرم بسته بود فردا میخرم, امروز هوا خرابه باشه میرم فردا میخرم, خریدم, نصب کردم, الان میام, نصب نشد, بازی کردم, بازی نکردم, اینطور کردم اون طور کردم... حالا سئوالهایی مثل: بخرم یا نخرم, بازی چطوره, کرکش سالم هست و این قبیل سئوالات که دیگه اینها بهترین سئوالات این تاپیک ها محسوب میشد.
ولی اگر دست من بود, یه چارتا اخطار جون دار به بعضیها میدادم که اسپم بازار نکنن.
یه بار یادمه صبح رفتم بعد از ظهر اومدم دیدم 10 صفحه رفته چلو....
---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
خداییش حرف من هم همین هست (اما خوب دلیلی بر بستن تاپیک نمیشه چون اونا باز هم ادامه میدن).نقل قول:
طرف نفس میکشه میاد این جا مینویسه: من نفس کشیدم, حالا نفس رو دادم بیرون, حالا دوباره دارم میدم داخل, حالا... البته هر کدومشون رو تو یه پست کاملا جدا م مجزا ارسال میکنه. حالا کاش سئوالات بهتری پرسیده بشه: قیمت سرویس ها چطوره, یه ساله بگیرم چی, آیا میشه چند کاربر با هم از یه اکانت شاتل استفاده کنن؟ این کارت طلایی چیه؟ سئوالات در مورد مودم سازگار با شاتل و...
چندین بار هم تذکر دادم ولی هیچ کس گوشش بدهکار نیست. مثل تاپیک بازیها شده که هر کس میومد مینوشت: رفتم دانلود, گذاشتم دانلود شه, رفتم بخرم, رفتم بخرم بسته بود فردا میخرم, امروز هوا خرابه باشه میرم فردا میخرم, خریدم, نصب کردم, الان میام, نصب نشد, بازی کردم, بازی نکردم, اینطور کردم اون طور کردم... حالا سئوالهایی مثل: بخرم یا نخرم, بازی چطوره, کرکش سالم هست و این قبیل سئوالات که دیگه اینها بهترین سئوالات این تاپیک ها محسوب میشد.
ولی اگر دست من بود, یه چارتا اخطار جون دار به بعضیها میدادم که اسپم بازار نکنن.
یه بار یادمه صبح رفتم بعد از ظهر اومدم دیدم 10 صفحه رفته چلو....
خبر...
شاتل برای عید ترافیک رایگان میده...
آرت با مودم زاکسل 5 گیگ
آرت بدون مودم زاکسل 2 گیگ
اکو با مودم زاکسل 3 گیگ
اکو بدون مودم زاکسل 1 گیگ
مثل اینکه عید رایگان نیست...
دلخوشیمون به همین نامحدود بودن عید بود...:41:
به مودم چه ربطی داره؟؟؟؟نقل قول:
خوب این خبر قطعیه ؟
من امروز از طریق گزارش مشکلات گزارش دادم به شاتل که شما با وجود افزایش پهنای باند مرکز ما نه تنها سرویس رو بهینه نکردید بلکه اسف بار تر شده و اخرش هم نوشتم که با این که میدونم گزارش دادنم بی فایدست اما باز هم گزارش دادم
1 ساعت پیش email زدن که با وجود تماس های مکرر ما با تلفن همراه شما پاسخی ندادید .
گوشیم رو نگاه کردم دیدم فقط 1 miss call افتاده ... واقعا که
دوستان کسی اینجا این مشکل رو داره :
نوسان سرعت به این شکل
30 و 45 و 24 بعد از 2 ثانیه ناگهان در حد 1 و 2 و حتی 330 یا 440 بیت و دوباره 30 و 40 و 60 ....