سلام دوستان کسی اینترانت اسیاتک داره اینجا؟؟؟وضعیتش خوبه؟ پینگ با سرور داخلش چطوره؟؟؟
Printable View
سلام دوستان کسی اینترانت اسیاتک داره اینجا؟؟؟وضعیتش خوبه؟ پینگ با سرور داخلش چطوره؟؟؟
نامحدودی که سرعتش از سرعت اسمی هم پایین تر باشه اسمش نامحدود نیست که !نقل قول:
نامحدود مال پارس و فن آوا و مخابرات و های وب و ... هست که حداقل سرعت اسمی رو ارائه می کنن نه مال شرکتی که 128 نامحدود برنزیش زیر 8 کیلوبایت سرعت دانلودشه !
آسیاتک سرویس نامحدود نداره
خوب به اسم نامحدود داره میفروشن.باز شاتل 20 گیگ رو آزاد میزاره با سرعت 130 ولی با این قیمت آسیاتک 30 تومن 128 نامحدود میشه 16 گیگ مصرف کرد.آسیاتک قبلا خوب بوده ولی خراب شده به نظرم الان داره خودشو کم کم میکشه بالا.نقل قول:
در کل نا محدود نیست (محدود)ولی اونا به این اسم میشناسن:n02:
دقیقا.به من هم میگه برو از سایت ubuntu.com تست سرعت بگیر ببین درسته یا نه؟معلومه که از سایتایی هستش که استثناعن محدودش نکردن.واقعا خیال میکنند با بچه طرفند.حالا نمیدونم بابت اینکه من رو پاس دادن به شهراد نت میتونم جایی شکایت بکنم یا نه؟نقل قول:
تا جاییکه من میدونم شهراد نمایندگی آسیاتک در غرب تهران رو داره. یعنی سرویس های آسیاتک رو با قیمت بالاتر و کیفیت پایینتر به مشترکانش میندازه. معمولا وقتی این نماینده ها نمیتونن مشترک جمع کنن یا بخاطر خدمات افتضاح مشترکانشون رو از دست میدن، شرکت اصلی بعضی از یوزرهاشو پاس میده به اینا. از بخت بد قرعه به نام شما افتاده.نقل قول:
Sent from iPhone ~ Tapatalk
من اینترانت اسیاتک دارم پینگش با سایت شاتل 61 هست 10 گیگ با سرعت 2 مگ دارم هزینه هر گیگ 450 تومن هست با سرویس سایت shabane.net هم تبدیلش کردم به اینترنتنقل قول:
جدی؟ خب چجوریه نامحدودای اینترانت؟نقل قول:
دوستان من از طریق شماره مشتری ثبتنام کردم .الان واسه اینکه مصرف رو ببینم باید چیکار کنم اوایل یه لینکی بود الان یادم رفته
مرسی که جواب دادی. سرعتش با IDM چنده؟؟؟؟نقل قول:
گمونمنقل قول:
2048/8=256KB سرعت دانلود است.
آخه من در مشهد هستم.و شهراد نت مخصوص تهران هست.چطور من بدبخت رو به اونا پاس دادن.؟آخه مگه میشه؟نقل قول:
سلام
دوستان سرعت 10 نامحدود منطقه ولنجک کسی تست کرده؟ سرعت چقدر واقعیه؟ قطعی داره یا نه؟
ممنون
10 مگ نامحدود نداره اسیاتک دوست عزیز وووآخرش 4 مگ نامحدود برنزی داره که 99000 تومان هست که هر روز میتونید 1500 مگابایت با سرعت واقعی دانلود کنید یعنی با سرعت 512 کیلوبایت بر ثانیه و بعد از این حجم سرعت میاد رو 120.به نظرم از آسیاتک سرویس تهیه نکنید بهتره چون پشیمون میشید.شما همون سرویس 2 مگ نامحدود مخابرات رو بگیرید بهتره که سرعتش شب روز 250 هست و هیچ موقع کم نیمشهنقل قول:
البته اسیادزد این سهمیه را هم کاهش داده و به 960 مگ رسونده!!!!!نقل قول:
ربطی نداره.منم اهوازم اما ای اس پیمو آپادانا رایانه کیمیا میزنه که یه شرکت توی کرج می باشد.نقل قول:
ببخشید من می خواستم 4 مگ
نامحدود برنزی بگیرنم از اسیاتک میشه یکم واضح تر توضییح بدید شرایطش چجوریاست؟
:n13:
سلامنقل قول:
تا ماه قبل که من داشتم اینطوری بود
روزانه تا یک گیگ اول سرعت 450 بعدش سرعت میاد روی 130 -120 تا انتهای روز
نقل قول:
علیک سلام - خیلی ممنون که اطلاع دادی اگه بازم کسی است که از این 4 مگ برنزی ها گرفته باشه ممنون میشم خبرشو بده.
سلام من امروز ثبت نام این سرویس رو کردم.کسی میدونه چه سرعتی داره و چطوریاست کلا این سرویس؟ من سر در نیاوردم از ترافیک هدیه و حد اقل تبادل و ...؟؟
اينترنت پرسرعت حامي نامحدود طلايي ( با 6 گيگ هديه سرعت بالا و تبادل حداقل 10 گيگ)
اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم.
روزی 200 مگ با سرعت بالاتر از 128 بعدش یه 150 مگ هم با سرعت 128 (16 کیلوبایت) و بعدش هم با سرعت 6 الی 8 کیلوبایت میتونی از اینترنت استفاده کنی.نقل قول:
مرسی از راهنماییت.چه مزخرف :n08: نمیدونستم اینطوریه سرویس نامحدود طلایی به قول خودشون!نقل قول:
حتی خود پشتیبانیش هم سرویس نامحدود را توصیه نمیکنه چون میدونن مزخرفه و مشتری شاکی میشه و مدام زنگ میزنه :n24:نقل قول:
256چالاک.چون خطم به قول خودشون 4 مگ نمیکشید رو 3 بستن
مرکزمون هم شلوغ هست و با این پینگ مشخصه که پهنا دارن سال قبل من پینگم 52 بود و نهایتا 48 رو میدیم ولی الان 22 هم میرسه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگت خوبه هانقل قول:
چجوری ازتون تشکر کنم که اینقدر خوب جواب این پست رو دادین؟ یه پینگ که این حرفا رو نداره:n02:نقل قول:
سرعت دانلود که همون 256 هست نامحدود های اینترانت زیاد جالب نیست قیمتش بالاست بازم لیست قیمت تو سایت اسیاتک هستنقل قول:
نقل قول:
من خودم دارم استفاده ميكنم اين سرويس 4 مگ نامحدود رو كه مقدار دانلود روزانه با سرعت بالا 1000 مگ هست كه بايد در اصل 1706 مگ باشه و سرعت هم روي 370 كيلو بسته شده نه 512 كيلو كه يعني 3 مگ و اينم يه نمونه از كم فروشي آسياتك
مجلس: دولت در ارائه اینترنت گرانفروشی و کمفروشی میکند
قیمت اینترنت در ایران، ۲۵برابر قیمت واقعی
مرکز پژوهشهای مجلس در تازهترین گزارش خود، اعلام کرد که دولت و شرکتهای وابسته به آن در ارائه اینترنت به کاربران داخل کشور گرانفروشی و کم فروشی میکند.
دفتر مطالعات ارتباطات و فناوریهای نوین مرکز پژوهشهای مجلس در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درباره میزان قیمت و کیفیت دسترسی به اینترنت در ایران آورده که دولت و نهادهای وابسته واسطه، قیمت اینترنت را چند برابر قیمت خریداری شده به کاربران میفروشند.
در این گزارش آمده: «هر STMI پهنای باند اینترنت که به قیمت حدود ۹ میلیون تومان وارد کشور میشود ، با خرید و فروش آن توسط واسطههای مختلف مانند شرکت ارتباطات زیرساخت، شرکت های ندا، شرکت های مخابرات استانی و شرکت های فراهم آور خدمات اینترنت، نهایتا با احتساب ضریب اشتراک گذاری به قیمت ۲۳۲ میلیون تومان به دست کاربر نهایی می رسد که ۲۵ برابر قیمت اولیه آن است.»
مرکز پژوهشهای مجلس در بخش دیگری از گزارش خود به دلایل گرانفروشی پهنای باند اینترنت پرداخته و نوشته است: « اولا شکاف زیادی میان عرضه و تقاضای پهنای باند به وجود آمده که ناشی از رشد فزایند تقاضا و عدم تامین میزان مورد نیاز است . ثانیا دو مقرراتگذار برای قیمتگذاری پهنای باند وجود دارند که هریک ملاحظات خاص خود را می کنند و مستقل از هم، مقرراتی را برای تعرفه گذاری و قیمتگذاری پهنای باند وضع می کنند. ثالثا شرکت ارتباطات زیرساخت به عنوان یک شرکت دولتی در جایگاه متصدی، نقش ایفا می کند و به عرضه پهنای باند بین الملل می پردازد.»
این مرکز همپنین به دلایل کم فروشی پهنای باند اینترنت در کشور پرداخته و نوشته: «دو معنای کم فروشی پهنای باند، یکی به عنوان کمتر بودن سرعت واقعی نسبت به سرعت اینترنت خریداری شده و دیگری به عنوان عدم استمرار خدمت و قطع ارتباط و عدم برقراری ارتباط اینترنت وجود دارد.»
در این گزارش در خصوص علت کمتر بودن سرعت واقعی اینترنت خریداری شده، آمده است: «هر واحد پهنای باند در بین ۸ مشترک به اشتراک گذاشته می شود و طبق مصوبه ۱۵۲ کمیسیون تنظیم مقررات باید حداقل یک هشتم سرعت قرارداد منعقد شده با مشترک تضمین شود، اما در بیشتر مواقع این سرعت از یک دهم میزان تعهد نیز کمتر است.»
این گزارش در حالی منتشر شده است که معاون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیز تاکید کرده بود که کاهش ۲۰ درصدی قیمت اینترنت برای مشترکان خانگی از ۲۳ بهمن ماه ۹۲ لازم الاجرا شده و سرویس دهندگان اینترنت، این تعرفه را برای مشترکان جدید اعمال کردهاند.
نقل قول:
تو ایران چه چیزی درست رعایت میشه که این دومیش باشه؟
بعد از یک گیگ دانلود سرعت روی چند میاد داداش؟نقل قول:
سرعت روي يك مگ حدود 124 كيلونقل قول:
یکی پینگ 8.8.8.8 رو بگیره ثواب داره :n02:
نقل قول:محتوای مخفی: 8.8.8.8
برای من مدتیه بالای 370 هست شما چون نمایندگی هستی از بند پ استفاده کردی که اینقد پینگت عالیه؟:n01:نقل قول:
خیرنقل قول:
یک مدته پینک کاهش یافته واسه من
محتوای مخفی: 8888
خوب مشخص شد سرعت پورتم را روی 64 کیلوبایت بستن.
سرویس 128 محدود -1گیگ
قوانین نامحدود دوباره تغییر کرده ؟ یا ....
امروز نزدیک 300 مگ سرعتم آخر بود (روی 1600 بسته شده :/ )
شایدم از دستشون در رفته ... :))))))
بهر حال من 11 روز دیگه بعد از یک سال عذاب میرم :/
سلام دوستان
از طریق ثبت نام در خود سامانه CRM آسیاتک ، باید فرم های مربوط به مخابرات را خودمان ارسال کنیم ؟ قضیه اش چیه دوستان؟ یا خودشان ارسال می کنند ؟
خودشون ارسال میکنن .فقط اسم و کد ملی صاحب خط میخواد همین.نقل قول:
خیلی ممنون ، چون من وقتی پول ورایز کردم ، وضعیتش شد : (مخابرات)
گفتم شاید باید خودمون ارسال کنیم .