سلامنقل قول:
بله تویترهای خیلی خوش صدائی داره
من صدای این مدل کلاریون رو نشنیدم ولی 99 غولیه برای خودش.هم پخشه هم DSP عالی.یعنی شما یه پروسسور با کیفیت هم همراه پخشت داری.ضمنا طراحی شده برای استیج 4
سلامنقل قول:
بله تویترهای خیلی خوش صدائی داره
من صدای این مدل کلاریون رو نشنیدم ولی 99 غولیه برای خودش.هم پخشه هم DSP عالی.یعنی شما یه پروسسور با کیفیت هم همراه پخشت داری.ضمنا طراحی شده برای استیج 4
سلام دوستان
کسی میتونه یه مقایسه بین این دو تا آمپ انجام بده معایب و محاسن جفتشو بیادبگه؟
Alipine PDX-4.100 و Rockford fosgate power t600-4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام من روی 206 از سال 82 این سیستم دارم یه جفت pioneer 6975 v1 یه دونه sub 305 pioneer آمپیلی boschmann 600w پخشم 4050 pioneer میخواستم ییینم واسه درب جلو کامپ نصب کنم یا بلندگو (یکی پیشنهاد داد 1675 pioneer نظر شما چیه) دوم فک کنم احتیاج به اضافه یا خرید آمپلی جدید باشه ( آیا اینکه آمپلی مونو چی احتیاج به اون هست) و در آخر خازن رو هم اگر لازم هست راهنمایی کنید ممنوک
سلام دوستان ببخشید نحوه صحیح نصب آمپ به چه صورت هست که توی سیستم نویز نیوفته؟ آخه من باید پشت صندلی عقب نصب کنم که فلزی هست و ی بار که نصب کردم یه نویز بدی تو سیستمم افتاد. چیکار کنم به نظرتون؟
سلام خدمت آقا حمید گل،عزیز...ضمن تشکر از راهنماییهاتون...
من ماشینم ۲۰۶ هست، و بودجه هم حدود ۱۲۰۰-۱۳۰۰...حالا میخواستم یه سیستم بم پیشنهاد بدید که کیفیت صدای خوب و همینطور بیس خوبی بهم بده...کوبش هم داشته باشه یه مقدار، یعنی کوبشش حس بشه قشنگ، همینطور صدا زیاد بم نباشه، از طرفی انقدر تیز هم نباشه که گوش رو توی ولومهای بالا اذیت کنه...حالا با این تفاسیر شما بین این باندها کدوم رو پیشنهاد میدید: جی بی ال 696سنگی ، هرتز hcx690 و هلیکسe69x....اینو هم بگم من یه بلندگو میخوام که هم کیفیت صدا و هم بیس و پرتاب صدا رو با هم در کنار هم بهم بده ولی کیفیت مهمتره...لطفا هر باندی رو پیشنهاد دادید،آمپلی فایری که کامل صداشو دراره رو هم بگید...اگر هم سیستم ترکیبی مد نظر دارید اون رو هم بگید فقط ساب اصلا نمیخوام ببندم...
بلندگوی قبلیمم کنوود ۶۹۷۰ie بوده و بدک نبود کوبشش ولی کیفت صداش جالب نبود.این لینکش هست:
اینم بگم که نمیخوام کوبش آنچنانی داشته باشه...درمورد باند هلیکسe69x خیلی تعریف شنیدم که کیفیت داره اما شنیدم بیس نداره به خاطر همین دو دل شدم...آقا حمید لطفا اگر سیستمیو که پیشنهاد میدی،خودتم داری یه قیمت بهم بده که از خودت بردارم اگر قسمت شد...
نظرت راجب به این گزینه هم بگی ممنون میشم،اینکه بیام برای کم بودن بیس و پرتاب هلیکس،دو جفت ازش ببندم...به نظرت جوابمو میده؟ و راضیم میکنه؟
شرمنده انقدر سوال پرسیدم،ممنون میشم کامل راهنماییم کنی داداش چون من اولین پستم توی این بخش هست و تازه با شما آشنا شدم...
ممنون از راهنماییت، راستی پخش روهم میخوام ۷۰۵۶ کنوود بردارم...
Sent From My Nexus 5
سلامنقل قول:
هر دو جزو آمپلیفایرهای خوب هستند.
راکفورد کلاس AB و آلپاین کلاس D .اگر برای مصرف Sound Quality میخواهید برگ برنده با راکفورد هست.ضمنا کراس اوورهای راکفورد با شیب 24dB/Octave فرکانسها رو کات میکنند ولی آلپاین با شیب 12
راکفورد همیشه توانی که اعلام میکنه کمتر از توانی هست که در عمل خروجی میده.یعنی روی 4 اهم حد اقل 115 وات خروجی میده که حسن محسوب میشه.در حالت بریج هم باز راکفورد قویتره.
آلپاین با توجه به اینکه فیلتر HPFش از 30Hz کات میکنه برای باکسهای پورتد مناسبتره و به نوعی یه فیلتر ساب سونیک محسوب میشه که با عنایت به کلاس D بودن برای این کار مناسبه.ولی خب توان بریجش پائینه و سابهای 8 و 10 اینچ سبک رو میشه باهاش درایو کرد.
سلامنقل قول:
من پیشنهادم کوکاسیال هلیکس E6X هست.بدون آمپلیفایر هم درایو میشه.
اگر 6975 هاتون قدیمی و اصل هستند(که فکر کنم باشن) آمپی که براشون بستی در حقشون اجحاف کردی.شما باید 130 وات به این طفلکیها توان بدی تا متوجه بشی چی داری.
سلامنقل قول:
باید با یه تخته MDF که آمپلیفایر رو روش نصب کردی به پشت صندلی پسچ کمنی نه خود آمپ رو مستقیم.البته موردی هم نداره شما احتمالا بی احتیاطی کردین و یکی از سیمهای RCA در حال روشن بودن سیستم رو یا خازج و یا وارد کانکتورش کردی و یا به بدنه متصل کردی.وگرنه نویز نمی افته
در هر صورت بهتره از MDF استفاده کنید.
سلام ممنونم از محبت شما:n40:خیلی خوشحالم که به این بخش اعتماد کردین و امیدورام بتونم خدمتی کوچک براتون کرده باشم.:n12:نقل قول:
ماشاءالله شما همه چیز رو با هم میخواهید ولی به کمبود بودجتون توجهی نکردین:n02:
E69 یه اسپیکر کیفیتی هست و نه قدرتی.ضمنا با توجه به ماشین شما کلا اسپیکرهای بیضی خیلی خوب اون Performance که باید رو ندارن.
بهتره از یه سیستم تک استیجی با ساب ووفر استفاده بشه. که ظاهرا نمیخواهید ساب نصب کنید.چرا؟یه ساب 8 باکس خیلی کوچکی داره اگر مشکلتون فضا گیر بودن باکسه
یه سر به این قسمت بزنید.سیستم آقا پوریا رو ملاحظه بفرمائید.ایشون اول قرار نبود ساتب نصب کنه و بودجشون هم حدود شما بود اما...:n02:
اگر باز هم با نصب ساب مشکل دارید چاره ای نیست باید برای جبران حجم بیس دو جفت E69 نصب کنید تا میزان dB افزایش پیدا کنه و کیفیت هم از دست نره.ولی خب باز وجود یه آمپلیفایر خوب که حد اقل 630-40 براتون هزینه در بر داره کاملا احساس میشه.
باز هم عرض می کنم بودجتون رو باید افزایش بدین.با این بودجه شک نکنید هر چی نصب کنیدبعدا پشیمان شده و تعویض خواهید کرد و دوباره هزینه و....:n03:
ملاحظه بفرمائید من درخدمتتون هستم.
این کلاریون هم dsp داره خودش حمید آقا نتورک و همه چیز هم داره ولی دودلم یکی p99 یه چیزایی اضافه داره خوشم میاد ازش یکی هم اینکه میگم بجاش پولو بزارم قطعات رو که رد کردم بهتر جایگزین کنم نمیدونم یکی هم نیس نجاتم بده:n41:
ممنون از راهنمایی و اطلاعاتت آقا حمید گل،نقل قول:
ببین من هم به خاطر کمبود جا ۲۰۶ هست هم اینکه نمیخواستم کوبش زیادی داشته باشم که خیلی جلب توجه کنه...ولی اینی که الان توی سیستم آقا پویا دیدم به نظر چیز جمع و جوری میادش...کوبشش در حد معقول هست؟کیفیتش چطوره خوبه؟ و همینطور قیمتش،برندشم که هلیکس هست باید قاعدتا کیفیت بالایی داشته باشه...از این سابا نیست که اهنگو زیاد میکنی صدای خواننده توی کوبش گم و گور میشه:دی
حالا اگر بخوام همین ساب رو ببندم با چه باند و آمپی که ته صدای جفتشو دراره پیشنهاد میدی؟
راستی برای پخش هم میتونم بیام x400یا x700 کنوود بردارم که به جاش بتونم بقیه پول رو خرج چیزای دیگه کنم...ولی لامصب7056 ،۱۳ تا اکوالیزر داره برای تنظیم صدا...خودت نظرت راجب به پخش چیه؟
راستی آمپی که بتونه ۲جفت باند هلیکسe69 رو کامل ساپورت کنه هم معرفی کن، دمت گرم داش حمید...
Sent From My Nexus 5
سلامنقل قول:
امیر به نظر من همین کلاریون رو نگه دار فعلا.بقیه لوزم رو بخر بعدا اگر دیدی صداش راضیت نمیکنه تعویض کن با 99
خواهش میکنم.نقل قول:
بسیار جمع و جور و خوش صدا هست.اصلا تو 206 بهترین ساب 8 هست و .10 ساخت آلمانم هست.530 تومن میتونم براتون بگیرم.
آمپ هم همون که برای پوریا گرفتم MA40FX برند مچ محصول آدیو فیشر (هلیکس) اونم 630 تومن.
به نظر من همین سیستم پوریا رو بگیر هم کیفیت و هم قدرت نیاز به عقب هم نداری.
کامپ E62 برای جلو 460
آمپ هم 630
ساب باکس هم 530
پخش رو هم X400 بگیر اگر پولت نمیرسه اگر میتونی جور کنی 7056 برات میگیرم.
بدون پخش میشه 1620
اگر X400 برداری برات میگیرم 310
اگر 7056 خوالستی برات میگیرم 555
اگر نمیتونی یکدفعه خرید کنی خورد خورد بگیر. ولی در عوض یه سیستم کیفیتی خوب جمع کردی.
اگر پک برق خوبم بخوای حدود 95 و کابل RCA هم جفتی 35 تومن در نظر بگیر.
کابل اسپیکر خوب هم متری 8500 تومن.
با عرض پوزش من واقعا مبتدی هستم در این زمینه و احتیاج به توضیح بیشتر دارمنقل قول:
یعنی منظورتون اینه این هست که آمپلی عوض کنم؟؟؟
درود. برای سیستم پرایدم با اجزای زیر چه بلندگویی میتونم در جای فابریکی جلو ببندم تا صدای سکوی جلو هم کامل بشه؟ آیا Midrange 10 سانتی هست؟
Infinity Kappa 693.11i
Dragster DTX 202 Super Tweeter
Kenwood 8400 HQR Amplifier
Infinity 1260 Subwoofer
Tornado Ported Box
and
Pioneer 8650 BT Headunit
خواهش میکنمنقل قول:
بله 6975 قدیمیها آمپ قوی مثل 5602 نیاز دارن.تو 4 کانال هم یه چیزی مثلا9604 اگر ارزون قیمت بخواهید.
میتونید E4X هلیکس نصب کنید.کواکسیال خوبیه.نقل قول:
اگر یه آمپلی مونو واسه SUB اضاف کنم بازم احتیاج به عوض کردن آمپلی خودم هست؟نقل قول:
سلام دوستان
لطفا توی مشهد یکیو معرفی کنید که کار نصبش تمیز و دقیق باشه...
چون من هرجا میرم خیلی الکی و سر سرکی کار میکنن...مثلا باندو نصب میکنه از 4تا پیچ 2تا پیچشو مینده که از اون دو تا هم یکیش هرزه!...بعد هی لق میزنه و اعصاب خوردکنه...یا مثلا رودریو باز میکنه بعد که میبنده یا نصف خاراش میشکنه یا میندازه دور!!!بعد رودری نصفش ول میمونه!!!
شاید این چیزا که میگم واسه خیلیا طبیعی باشه و بگن مهم نیست ولی برای من خیلی مهمه و دوست دارم همه چی درست و تمیز نصب بشه.
لطفا اگه کسی هست که یک نصاب درست و حسابی توی مشهد بشناسه که واقعا اصولی دقیق و با حوصله کار کنه آدرس دقیق بده...مرسی
با عرض سلام. یکی از دوستام قصد داره تا واسه پراید یک پخش خوب بخره. البته با این نیت که قراره ماشینش رو بعدا به پارس یا سمند ارتقا بده. تا 300-350 چه پخشی پیشنهاد میکنین؟
باند و آمپلی هم بعدا میخواد بپیره. عمدتا کیفیت صدا و بعد بیس مهمه در حدی که داخل ماشین حال بده و مهم نیست که صدا بیرون بره!!! سوال بعدی این که میخواستم نظرتون رو درباره باند Helix E69x رو بدونم و اینکه ارزش خرید داره؟ایا با پخش پیشنهادی جور در میاد؟با تشکر.
با تشکر از شمانقل قول:
می خوام دو جفت کامپوننت باهاش درایو کنم.
کدومو پیشنهاد می کنید؟
درود تو رنج 300 تا 350 کنوود x400 پیشنهاد میشه خیلی از بقه رقیباش بهتر هستش. خروجی هاش هم کامله بری حالشو ببری :n02:نقل قول:
آقا من اشتباه میکردم آمپلی من 4 کانال pch-4480lx boschmann 900w هست . با توجه به این پیشنهاد شما چی هست ؟؟نقل قول:
ممنون
سلام به همگی
دوستان شیرازی کسیو توی شیراز میشناسن که کارش توی نصب تمیز و اصولی باشه؟
من خیلی وسواس دارم که کار اصولی انجام بشه، بچه های شیرازی لطفا اگر کسیو سراغ دارید بهم پ.خ بدید یا همینجا بگید ممنونتون میشم...
Sent From My Nexus 5
سلامنقل قول:
بهترین انتخاب کن وود X400 هست.بله اگر خیلی دنبال بیس و حجم صدا نیستند واقعا E69X انتخاب خوبیه. مخصوصا تو پراید.اگر یک جفت کامپوننت بعدا جلو نصب کنه هم حجم صدا و هم کیفیتش کامل میشه.همراه یه آمپلیفایر خوب مثل مچ MA 40 FX
به نظر من راکفورد و نصب کنید.نقل قول:
ظاهران توانش بد نیست.اگر از صدا راضی هستین نگه دارید.نقل قول:
دوستانی که میخواهند راهنمائی کنند فقط از طریق پ خ به هیج وجه اینجا مطرح نشود.نقل قول:
متشکرم.
اگه بخوام شما میتونی اینو با گارانتی امرداد برام بگیری؟ ارزشش چنده؟نقل قول:
سلام بله اتفاقا قراره فردا یه E62cو یه MA40 بگ برام بفرستن اگر 100% E4X رو میخواهید بگم اونم ارسال کنند.نقل قول:
لطفا با شماره ای که خدمتون pmمیکنم بهم اطلاع بدین.
قیمتش هم 160 تومن هست.
میخوام برا ساب Dragster DWL 228 و باند jvc7158 امپ بگیرم چ امپی کامل جواب میده ؟:n36:
سلام بهروز جان.خوش آمد عرض میکنم خدمت شما:n16:نقل قول:
میتونید یه 9604 بگیرید.یا حد اقل 8604
خریدی ساب و اسپیکر رو؟
ساب 260 و اسپیکر هم 227 و همینطور امپ هم 594 تومن 8604 هم 455
قابل تهیه هست اگر خواستید.
سلام
من الان x400 و هلیکس e69 دارم
اگه امپ کنود 8400 و ساب اینفیتی 1260 بگیرم چه طوره؟ میخوام بیسش نرم باشه. انتخاب خوبیه؟
راستی ساب سینما خانگی میشه استفاده کرد ؟ خخ
بعدش اگه E4X هلیکس واسه جلو بگیرم میشه مستقیم به پخش وصل کرد؟ چون امپ که دیگه جواب نمیده؟
ساب سینما خانگی:n08:نقل قول:
مگه چه سابی که بشه رو ماشین نصب کرد.
آمپ8400مناسبه ولی به نظرم بجای1260اینفینیتی
w311پایونیرو برداری خیلی بهتره .1260کیک به نسبت ضعیف تری داره .
حمید آقا نظرت راجب ساب هلیکس B12Wچیه ساب خوبیه.
وهمچنین آمپ 8400کنوود به نظرت قوی تر وبا کیفیت تره دراگ استارDAE406
1- صدای B4X در سنجش با این چگونه ست؟نقل قول:
2- آیا میشه این بلندگو رو به آمپ 8400 که بهش یه ساب و یه جفت کواک و یه جفت سوپر توییتر ( وصل شده به گونه موازی با کواک به آمپ ) وصله زد؟
3- اگه به پخش وصل بشه در ولوم بالا صداش درهم ریزی پیدا نمیکنه؟
4- اگه بخوام خودم جاگذاریش کنم روش کار چه جوریه؟
5- هزینه نصبش از سوی نصاب چند میشه؟
ممنون فعلا پخش 7750ui رو خریدم باند 7158 و ساب دراگ DWL 228رو میخوام بگیرم .
تو امپ موندم ی مونو بگیرم با ی چهار کانال یا ی چهار کانال قوی مثل 8400 کنوود ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید زیاد نمیخوام خرج کنم برا امپ .:V13:
سلام به همه دوستان
بعد از یک ماه استفاده از باند هلیکس E69x که زحمت خرید و ارسال اش رو حمید آقای گل کشید گفتم بیام یک گزارش بدم به دوستان
پخش کنوود 7056 ماشین 206 SD v8
باید بگم تا حالا باندی با کیفیت و شفافیت صدای هلیکس E69x نشنیده بودم، واقعا صدای دلنشین داره، ولی تنها کمبودی که داره حجم و میزان صداش هست، البته به نظر من ما ایرانی ها بیشتر با صدای بلند حال میکنیم. البته خودم هم همین جوری ام، ولی نه که بخوام یکسره با صدای بلند موزیک گوش بدم، ولی مثلا وقتی یک آهنگ رو دوست دارم دلم میخواد وقتی ولوم رو زیاد میکنم صدا خراب نشه.
واسه همین الان چند وقتیه فکرم درگیر اینه که چکار کنم که توی ولوم بالا صدای خوب و با کیفیت داشته باشم...
البته من هنوز آمپیلی نگرفتم و اولین برنامه ام اضافه کردن آمپ هلیکس 40fx است که اینم قراره حمید خان زحمت اش رو بکشه، که مطمئنآ حجم صدام حداقل 20 تا 30 درصد افزایش پیدا میکنه.
حالا فکر هایی که توی ذهنمه ایناست که...
یک جفت دیگه از این باند رو اضافه کنم
یا اینکه برم یک کامپوننت واسه در جلو و یک باند گرد واسه در عقب و البته ساب هلیکس match 12w_D بگیرم و اضافه کنم..
یعنی اینقدر از کیفیت هلیکس راضی ام که میخوام کل سیستم رو از این برند بردارم.
نظر شما چیه، شما اگر جای من بودید چکار میکردین؟
سلامنقل قول:
1260 رو خیلی موافق نیستم میگن ویبره میزنه فقط.8400 خوبه برای E69
ماشین پرایده؟جای فابریکاه راحت نصب میشه.
میشه سابهای سینمای خانگی رو اگر امپدانسش جواب بده نصب کنی دوستان این کار و کردن صداش هم خوب بوده.ولی خب کار اصولی نیست.
بله میتونید مستقیم وصل کنید.
کامپوننتهاش که جالب نبودن. من سابش رو تست نکردم.نقل قول:
آمپ درگ بهتره از کن وود.
1-صدای Eخیلی بهتره.بلو حرفی برای گفتن ندارهنقل قول:
2-خیر
3-فکر نمیکنم خیلی دیستورت بشه چون دراویرش کوچیکه
4-جای فابریک نصب کنید.
5-متاسفانه اطلاعی ندارم.
8400 رو باید بریج بدی به 7158 و برای ساب آمپ جدا بگیرینقل قول:
یا یه 4 کانال قوی تهیه کنید
مخلص آقا ابراهیم عزیز.نقل قول:
بله تنها نقطه ضعفش حجم کم صداشه.
به نظر من یه جفت E62C با MA40 بگیری حجم و چرخش صدا کامل میشه و نیاز به کواکس عقب و یه جفت e69 دیگه هم نداری
با سلام به دوستان عزیز
ایا امکان داره پخش کنوود 7056 و یا x400 رو با دسته فابریک کنترل پخش 206 مچ کرد که غیر فعال نشه؟
با سپاس فراوان
موفق باشید
ساب چی؟ احتیاج نیست بگیرم؟نقل قول:
میشه E69x و e62c و ساب هلیکس 12w_D هر سه رو به آمپ ma40 درایو کنم؟
باید اینترفیس بگیری تا مچ بشه، مدل چنده ماشینتون؟نقل قول:
من خودم 206 مدل 94 دارم ولی از سال 92 دسته سیم هاش وطنی شده و اینترفیس های قدیمی بهش نمیخوره. قراره حمید آقا واسم تهیه کنه، پخش ام هم کنوود 7056 هست
حمید جان پس ساب چی پیشنهادمیدی؟ دویست بیشتر نباشه قیمتش. بیس نرم. ویبره نمیخوام. به امپ 8400 هم وصل بشه. بعد رو طاقچه پراید نصب بشه چه طوره؟ چون فضای صندوق عقب رو لازم دارم.
سلام اگر بتونی 3010 کنوود رو تهیه کنی هم واسه طاقچه طراحی شده و هم اینگه مطمئنا راضیت میکنهنقل قول:
به نظر من هم 1260 نگیر پشیمان میشی، من داشتم اصلا جالب نبودنقل قول: