مشخصات کامل + دلایل انصراف روبه 2020 باید فکس کنی!نقل قول:
ارسال شده از GLX Luster با استفاده از تپاتالک 2
Printable View
مشخصات کامل + دلایل انصراف روبه 2020 باید فکس کنی!نقل قول:
اندیشه-256 نامحدود-پورت مخابرات
امروز چرا اینجوری شده
از سرور داخلی پینگ میگیرم loss رو 2 درصد یا کمتر هست (مثلا بازه زمانی دو دقیقه) اما امان از سرور خارجی مثلا گوگل یا اکسپرس لیچ ، تو همین بازه loss رو 11 یا 14 درصد هست از بس تایم اوت داره. به همین علت سرعت دانلودم از سرورهای خارجی بالاتر از 10 کیلو نمیره ولی سرور داخلی تا 50 یا 60 کیلو هم دانلود می تونم بکنم.
مال شما هم همین طوره؟
:n21:
من پورت اندیشه دارم خوبه ... ( خوب یعنی مثل همیشه گند :n02: )نقل قول:
چرا یه مدت این شماره ی شرکت اندیشه همش میگیری ، اشغاله.صبح و عصر و شب نداره:n21:نقل قول:
چون جوابی ندارن بدن !نقل قول:
چه زود 3 ماه گذشت!نقل قول:
خوش به حالت جمع کردی رفتی!
زنگ زدم شرکت یه مشت بارشون کردم، بعد میگه زنگ بزن بخش تمدید سرویس، سرویست رو به محدود تغییر بده، زنگ زدم بخش تمدید، میگه این سرویسی که الان داری رو باید بسوزونی یه محدود دیگه بخری!
شما از hiweb سرویس داری؟نقل قول:
ولشون کننقل قول:
کلا انتظار زیادی ازشون نداشته باش
درکت میکنم
1 ماه اونجا بودم عذاب کشیدم از دست پشتیبانیش :n02:
سلام دوستان من از شاتل سرویس 128 نامحدود رو گرفتم حجم دانلود من خیلی زیاده بازی دانلود میکنم میخوام شرکتم رو عوض کنم
کسی میدونه سرعت دانلود hiweb در بازه رایگان سرویس 1024 / 768 3 گیگ چقدره؟ چه حجمی میشه دانلود کرد؟
و اینکه مخابرات رشت سرویس 2048 دانلود رایگان شبانه داره ؟از چه ساعتی تا چه ساعتی؟
اخه تو سایتش چیزی ننوشته به شماره 2020 هم زنگ میزنم اپراتور قاطی میکنه یهو ساکت میشه :D
سلام .دوستان میخواستم بدونم سرعت دانلود شبانه مخابرات 2048 چقدره اصلا دانلود شبانه رایگان داره؟
الان چند روزه سایت ADSL مخابرات گیلان down شده! کسی میدونه کی ممکنه درست بشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به 2020 هم با 3 تا موبایل مختلف هم با 2 تا خط ثابت تماس گرفتم. با موبایل که اصلا وقتی شماره 2 رو میزنی که بره واسه پشتیبانی ADSL، هی اتفاقی نمیافته. چند روز پیش اینجوری نبود!
با تلفن ثابت هم که زنگ میزنم، به سمت پیشتیبانی ADSL هدایت میشه ولی وقتی میگه که شماره خط ADSL خود را وارد کنید و * را بزنید، میگه که شماره اشتباه است و خدافظ! LOL
کسی دیگه ای هم با 2020 این مشکل رو داره الان؟
خـــــــــیــــــــــر .نقل قول:
آره. رفتم سرویسمو تغییر دادم به محدود که پولم سوخت نشه. نموم که شد درخواست جمعآوری میدمنقل قول:
شمارهش که عوض شده: ۷۷۳۶۰۰۰نقل قول:
واسه سایت هم باید ip رو بزنی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی برای جواب :n01:نقل قول:
الان به این شماره تماس گرفتم، گفت شرکت ضحی کیش که!:n15:با مخابرات یکیه؟ من همین هفته بود که زنگ زدم 2020، فکر کنم یکشنبه بود، که خیلی راحت جواب داد. اون ip هم که username و password میخواد.
سلام الان سرعت 256 نامحدود 2020 چنده؟
شما چجوری تغییر سرویس دادی که سرویست رو نسوزوندن؟ من که زنگ زدم گفتم سرویسم رو تغییر بدید گفتن باید این رو بسوزونی که؟:n13:نقل قول:
پس از کجا میدونی 128 های وب 1.5 مگ سرعت میده؟نقل قول:
اگه تست سرعتی، عکسی چیزی داری بگذار :n18:
شما چجوری تغییر سرویس دادی که سرویست رو نسوزوندن؟ من که زنگ زدم گفتم سرویسم رو تغییر بدید گفتن باید این رو بسوزونی که؟:n13:نقل قول:
پس از کجا میدونی 128 های وب 1.5 مگ سرعت میده؟نقل قول:
اگه تست سرعتی، عکسی چیزی داری بگذار :n18:
دوستان مرکز 6 کدوم ISP بهتره؟؟
قطعی نداشته باشه
سرعتشم کم فروشی نکنه مثه بعضی ها!!
مرسی
یکی جواب بده ممنون میشم. اگر با مخابرات یکی هست، پشتیبانی 24 ساعته داره دیگه، درسته؟نقل قول:
الان فردا صبح قراره یکی بیاد مودم و اینا رو نصب کنه، که واقعا احتیاجی ندارم من و خودم کانفیگ میکنم. فقط به user و pass سرویس هم احتیاج دارم، الان بهشون زنگ بزنم بهم میدن user و pass رو؟
از کجا بدونیم پورت مخابراتیم یا اندیشه ؟
شانسی شانسیه ؟ چرا 256 های نامحدود یکی سرعتش 60 ولی یکی 30 - 40 هست ؟
در ضمن یکی از دوستانم 1 مگ محدود زده ... ساعات رایگان از 80 تا بالاتر نمیره ... روز هم میگه همون 110 - 120
200 کیلو کجا بود بابا ؟
حالا یکی از دوستان دیگه که تقریبا خارج از شهر خلاصه خارج از مناطق شلوغ هست سرعت شبانه اش رو 200 هست
اگر username شما، شماره تلفن خط ADSL هست، که پورت مخابرات دارین، اگر با MHR شروع میشه، پورت اندیشه هست. فکر کنم دیگه اصلا پورت اندیشه نمیدن و همه سرویس های جدید پورت مخابراته اگر اشتباه نکنم.نقل قول:
نقل قول:
اگه یوزر شما
شماره تلفن خونتون باشه پورت مخابرات هست
و البته واسه شارژ به صفحه امو مشترکین مخابرات میرید (( dci ))
و واسه اندیشه به صفحه اندیشه (( askiran ))
بله پشتیبانیش 24 ساعته هستنقل قول:
اگه خط رانژه شده باشه و یوزر رو ساخته باشن
زنگ بزنید یوزر رو بگیرید و بگید نیازه به نصب در منزل ندارید
مرسی :n01:نقل قول:
الان زنگ زدم، بخش پشتیبانی فنی، گفتش که باید یوزر و پسورد رو از بخش فروش بگیرم که اونم از ساعت 8 صبح میاد! :n27:
:n04::n13::n04::n13::n04::n13::n04::n13::n04::n13: :n04::n13:نقل قول:
دوستام دارن .نقل قول:
تاپیک های وب رو نگاه کن همه جوره تست هست . :n02:
دوستان من از اندیشه 256 نامحدود دارم حدودا چهار سال میشه که 256 نامحدود دارم.خط من 772 است الان حدودا 3-4 ماهه که از بعد از ظهر قطعی اینترنت من شروع میشه و هر نیم ساعت قطع و وصل میشه و از ساعت 11 به بعد هر یک دقیقه یا سی ثانیه این اتفاق می افتد .پشتیبانی هم جواب درستی نمیده .میخواهم که اخر این ماه ISP دیگری انتخاب کنم .شما پیشنهادتون برای 256 نامحدود چه ISP میباشد که قطعی کمتری داشته باشد...hiweb یا shatel یا.شرکت دیگری..........مرسی
های وب اگه منطقه 7 بود من 3 سوت میرفتم ...نقل قول:
اگه دانلود ندارید پیشنهاد من شاتل هست ؛
البته به بخش فنی اندیشه زنگ بزنید ، اگه برداشتن :n02:بگید واسه من قطع میشه واستون پورت رو عوض میکنن ؛
واسه من خود به خود درست شد .
الان دو روزه پینگ من از سرورهای خارجی داغونه و loss میره رو 11 درصد به بالا که در نتیجه سرعت دانلود از 5 کیلو بالاتر نمیره. شماره ی اندیشه هم همیشه اشغال میزنه. این چه وضعشه آخه.
بعد از ساعت 12 این وضعیت شدیدتر میشه.
کسی این مشکلو نداره؟
دیروز منطقه ی 2 بودم. یکی از دوستان دقیقا سرویس منو داره ولی این مشکلو نداشت.
256 نامحدود اندیشه-پورت مخابرات
:n21:
دوستان مرکز 6 پیشنهادی ندارید؟
شاتل؟ های وب؟ ...
پشتیبانی خود اندیشه میگه پهنای باند استان تموم شده ، ان شاالله هفته ی دیگه درست میشه :n08:اینا راه حلی برای آدم نمی ذارن جزء فحش بارونشون کنی. می خوای همینم قطع کن ، چرا بهانه های واهی میاری مرتیکه:n21:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
یوزرنیم شماره خونه نیست ... با مخفف اسم شهر شروع میشه و بعدش یه شماره 4 رقمی
پسورد هم یه شماره 4 رقمی
این مخابرات چرا مسخره بازی درمیاره! به شرکت های وب میگه چون این اقا زودتر از زمان خودش ، سرویس جمع اوری کرده ما تا یک ماه دیگه خط براش رانژه نمیکنیم!!!!
واقعا رفتن به اینترنت مخابرات خودکشی بود !:-(
در حال حاظر مخابرات فقط محدودش خوبه فعلا محدودش از اندیشه هم بهتره شده و از لحاظ قیمت به صرفه تر شده
کسی نامحدود مخابرات 256 نداره اعلام کنه سرعتش چنده؟
نقل قول:نقل قول::n04::n04::n04:نقل قول:
این است نت گیلان . :n28: :n28::n28::n28:نقل قول:
ساعت دانلود رایگان مخابرات 2020 (ضحی کیش) از ساعت 1 تا 6 ، یا 2 تا 6 صبح؟
دوستان کمکنقل قول:
نقل قول:
من هم عینآ همین مشکل رو با پیش شماره 722 دارم و 6 سال هست که سرویس دارم از اندیشه. سرعتم هم 1024 هجمی هست. واقعآ منو خسته کرده شبا همون توری که میگید این وضعیت بیشتر و بدتر میشه هر کاری هم که پشتیبانی شرکت گفته رو انجام دادم حتی مودمم رو عوض کردم باز هم همین مشکل هست. از 1 هفته قبل از زمان انتخابات ریاست جمهوری این مشکل رو دارم تا حالا که همون 3 4 ماهی کی شما میگی میشه شرکت هم همه تقصیر رو میندازه گردن من. پس فقط من این مشکل رو ندارم! این از خدا بی خبر ها دروغ میگن همش به مشترکین! واقعآ شرم اوره واسه شرکت اندیشه سبز با این همه کاربر در استان. :n01: ننگ بر شما دروغ گو های پول حروم خور.
کیفیت اینترنت البرز واقعا خوبه و بجر مواقع قطعی کل استان هیچوقت قطعی دیگه نداشته. (به جز ساعت 1 شب و 6 صبح که قطع و وصل میشه و واقعا رو اعصابه)
پولشم قطعا گرونتره. حدودا 2 برابر اندیشه