ربطی به پردازنده و رم نداره. ببین مشکل کجاست. مگه اون بازیهایی که نصب میشوند، زیر 3 مگ هستند؟نقل قول:
ربطی به پردازنده و رم نداره. ببین مشکل کجاست. مگه اون بازیهایی که نصب میشوند، زیر 3 مگ هستند؟نقل قول:
دوست عزیز:10: مشکلم حل شد. زبان گوشی فارسی بود تغییرش دادم به انگلیسی درست شد.:31:نقل قول:
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام دوستان گل. من سونی اریکسون مدل هازل دارم. وقتی میخوام شکلک انیمیشن متحرک همراه اس ام اس بفرستم تبدیل به ام ام اس میشه. کلافم کرده. همه تنظیماتشم رفتم ولی درست نمیشه. جالبه وقتی کسی واسم انیمیشن میفرسته مثل گوشی خودش واسم میاد. و وقتی همونو ری سند میکنم مشکلی نیست. تورو خدا یکی کمکم کنه....
شما وقتی مرورگر گوشیتو باز کردییه آچار فرانسه سمته چپ پایین صفحه هست اونو انتخاب انتخابش کردی آچار فرانسه تبدیل میشه به چمدون..بعد چمدون رو انتخاب کن.الا یه سری گزینه میاد.آخرین گزینه تنظیم ها رو انتخاب کن..بعد از منو بالا برو سراغ وصل شدن. . بعد از گزینه اتصال با استفاده از: شبکه وایر لسی که میخوای ازش استفاده منی انتخاب کن. البته اینو باید قبلا روو گوشیت رمزشو وارد کرده باشه و از اتصالش مطمئن باشی یعنی توو منو بالای گوشیت عکس شبکه وایرلست باشه.بعد اوکی کن و مجاز بودن شبکه محلی رو بله انتخاب کن. بعد مرورگرتو دوباره باز کن و ببین کارت راه میوفته یا نه.نقل قول:
سلام به همه دوستان عزیز
اگه میشه روش مستر ريست ( هارد ریست ) گوشی w300i رو بگید
با سپاس
دوستان سلام
ببخشید من سوالم رو اینجا مطرح میکنم گفتم از شما دوستان سونی اریکسونی بپرسم که بیشتر راهنماییم کنید
بین گوشیهای xperia mini . mini pro . live . ray کدام محکم تر هستند و سخت افزار مناسب تری دارند
نقل قول:
سلام
اول باید به سایت زیر بری وبرنامه App Installer رو نصب کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعد در همان سایت دوباره برنامه mirsal رو پیدا کنی و نصبش بکنی.
این برنامه امکان ارسال و دریافت اس.ام.اس فارسی رو میده.
سلام
چطوری میشه روی WT19i برنامه و بازی نصب کرد؟
توی منوش هیچ فایل منیجری نداره.Sony Companion هم نصب کردم ولی فایده نداشت
بچه ها مدل xperia ray قابلیت فارسی شدن داره یعنی همه منوهاش فارسی بشه می پرسم جون واسه یکی می خوام که 50 سالشه و هیچی هم از انگلیسی نمی دونه به نظرتون به دردش می خوره این مدل و فارسی می شه خشگل که طرف بتونه راحت باهاش کار کنه؟!
سلامنقل قول:
البته بدون فایل منیجر هم میشه بازی روش ریخت. ولی فایل منیجر بدرد میخوره و بهتره یه دونه روش نصب کنید.
شما با یکی از app ها در منوی پانلها، بروید در گوگل پلی و هرچی میخواهید دانلود و نصب کنید. من پرندگان خشمگین را گرفتم و نصب کردم.
برنامه های نصب هر گونه app روی گوشی لایو: Slide ME, Play Store با وایفای به اینترنت پرسرعت وصل شو که مشکل نداشته باشی.
البته یه اکانت گوگل هم باید داشته باشی و لاگین کنی.