درودنقل قول:
فقط با مراجعه حضوری و داشتن برگه سپرده که ابتدای کار بهت دادن ، این کار شدنی هست
Printable View
درودنقل قول:
فقط با مراجعه حضوری و داشتن برگه سپرده که ابتدای کار بهت دادن ، این کار شدنی هست
درود
مشکل من ، برای وارد شدن به پنل اینترنتی بانک پارسیان هست که با فایرفاکس یوزر و پسورد منو save نمیکنه و باید هر دفعه وارد کنم و این اتفاق از زمانی به وجود امد که پنل انلاینشون را تغییر دادن .
اما 6 تا بانک دیگه دارم که همشون روی فایرفاکس یوزرو پسورد سایتشون سیو شده .
اما با کروم راحت save میکنه و برای بازدید مجدد احتیاج به وارد کردن بوزر و پسورد نیست .
دوستان میتونن چک کنین که برای شما هم همین طور هست .
نقل قول:
من هم دقیقا همین مشکل رو برای اینترنت بانک پارسیان در فایرفاکس دارم
درست از وقتی که پنل آنلاینشون رو تغییر دادن
رئیس بانک مرکزی , دیروز :
سود بانکی تک رقمی میشود
بهش بگو زارت!نقل قول:
خودش تو بانک پارسیان تو صندوق شریکه و 20 درصد سود میده!
پس زارت!
سلام.
تمام بانک ها بر اساس ابلاغیه کاهش نرخ سود رو داشتن،منتهی الان بنظرتون باز بنسبت کدوم بانک شرایط مناسبتری رو برای سپرده گذاری یکساله یا بیشتر داره؟
ممنون.
کاری با موسسات ندارم. ولی بانکها همه چی رو دور زدن و صندوق سرمایه گذاری گذاشتن حداقل 19 درصد و حداکثر 21 درصد سود میده. صندوق سرمایه گذاری ارمانشهر بانک شهر 20 درصد صندوق یکم کشاورزی صندوق لوتوس پارسیان و ... اصل سرمایه تضمینه سود هم روزشمار حالا 21 نشد نوزدهنقل قول:
بر شرف بانک مرکزی لعنت:)
بعضی از ایرانیها خیلی خودخواهن. خیلیا اینجا صندوق سرمایه گذاری پول گذاشتن ولی نمیخوان بگن که چنین چیزهایی هم هست. میترسن مثلا دولت بفهمه !!! یا خودخواهن رو نمیدونم!
باباجان خود اون ادمی که میگه سودها رو تک رقمی میکنم تو صندوق شریکه 20 درصد سود میده
اینجا اینطوریه!
سلام
طبق اخبار کانالهای ایران , اطلاعات الکترونیکی 209 هزار مشتری بانکی به سرقت رفته توسط تعدادی از کارمندان 2 شرکت تراکنش
بهتره رمزهای کارتهای بانکیتون رو عوض کنید
درود
هنگام پرداخت قبوض با همراه بانک اقتصاد نوین،خطای کارت مقصد نامعتبر است میده.چند نوع قبض هم امتحان کردم همین جور بود.قضیه چیه؟
Sent from my hi6210sft using Tapatalk