سلامنقل قول:
آقایون، خانوما من بریده ام!!!! :18:
دمتون گرم که کتاب ریدینگ اناری رو معرفی کردین.
عین متن صفحه 49 کتاب درک متن به زبان ساده شهاب اناری عینا بدون تغییر توی کنکور هنر 89 سوال بوده!! دوستام تو رشته هنر قراره بهم شام بدن!!!
کف کردم.:42:
سلامنقل قول:
آقایون، خانوما من بریده ام!!!! :18:
دمتون گرم که کتاب ریدینگ اناری رو معرفی کردین.
عین متن صفحه 49 کتاب درک متن به زبان ساده شهاب اناری عینا بدون تغییر توی کنکور هنر 89 سوال بوده!! دوستام تو رشته هنر قراره بهم شام بدن!!!
کف کردم.:42:
سلام من یه سئوال دارم ممنون میشم اگه بهم کمک کنید .من لیسانس شیمی هستم و برای کنکور فوق جزوه های دانشگاه تبریز رو لازم دارم و خودم ساکن یه استان دیگه هستم میشه لطفا من رو راهنمایی کنید که از چه راهی میتونم این جزوهها رو گیر بیارم .تشکر
در مورد فیزیک می تونید خیلی سبز رو بگیرید ( من که خیلی سبز دارم ) بعضی از دوستان هم که مبتکران دارن.نقل قول:
در مورد ریاضی هم چون رشتتون تجربی هست نمی تونم چیزی معرفی کنم بهتره که ریاضی رو تجربی ها جواب بدن.
ممنون دوست عزیز فقط یه سوال : شما از کتاب فیزیم سبز راضی هستین؟ کتاب سبز فقط فیزیک 3 و پیش رو داره فیزیم سال دوم رو چکار کنم؟؟؟؟نقل قول:
در مورد ریاضی هم دوستان جواب بدن ممنون میشم.:10:
آره من فار پیش 1 رو دیدم خییییییلی خوبهنقل قول:
می تونی فیزیک پایه و سوم خیلی سبز رو بگیری که همشو داره.نقل قول:
فیزیک سوم و پیش دانشگاهی رو داره اما فیزیک سال دوم رو نداره!:13:نقل قول:
خب شما می تونی خیلی سبز رو جدا واسه ساله دوم بگیری.نقل قول:
می تونی به سایت :
مراجعه کنی و اونجا کتابارو ببینی خواستی می تونی اونجا بخری اگه هم نخواستی می تونی اوننجا کتاباتو انتخاب کنی بعد بری تو بازار شهر خودت و کتابارو بخری.کد:WWW.PEDRAMBOOK.COM
اگه بازم مشکلی بود مشکلتونو بگید من یا دوستان کمکتون می کنیم.
دستتون درد نکنه. پس گاج سفید برگ چغندره؟ :31:نقل قول:
در مورد فیزیک می تونید خیلی سبز رو بگیرید ( من که خیلی سبز دارم ) بعضی از دوستان هم که مبتکران دارن.
lmohsen فیزیک کتاب های خوبی براش هست که می مونه از کدوم خوشت بیاد. توضیح زیاد. توضیح کم. تست زیاد یا کم و کلا بگم هر کدوم از کتاب های : گاج سفید - خیلی سبز - مبتکران بگیری بدون که عالیه و ضرر نکردی. فقط نگاه کن از کدوم خوشت می اد. فقط اینو بگم من خودم به شخصه از گاج سفید و خیلی سبز بیشتر خوشم می آد. این نظر منه. اگه مبتکران خوشت اومد، اونو بردار.
یه چیزی رو بگم که کتاب های سبز گاج یه خورده زیادیه و فقط در صورتی که تو اون درس مشکل داری ، می تونه کمکت کنه.
من فیزیک فار پیش رو دیدم، چندان چنگی به دل نمی زد. مخصوصا چیدمانش. اگه شیمیش مثل فیزیکش نباشه، دیگه باید بیشتر تحقیق کنی.نقل قول:
آره من فار پیش 1 رو دیدم خییییییلی خوبه
راستی اون کتابهایی که از بانک کتاب گرفتم رسید. فروشگاه خوبیه. اگه کتابی که خواستین گیرتون نیومد از اونجا بگیرین . شمارش تو صفحه های قبل هست.
ممنون از راهنماییت دوست عزیز:10:نقل قول: