چاکریم هنوز نرفتم عزیزنقل قول:
یه آمپ تو ttبچه ها پیشنهاد دادن . اونم یه نگاه بکن :11:
چاکریم هنوز نرفتم عزیزنقل قول:
یه آمپ تو ttبچه ها پیشنهاد دادن . اونم یه نگاه بکن :11:
آقا یعنی مشکل پیش بیاد باید باهاش خداحافظی کنم ؟ :31:نقل قول:
حالا اگه قیمتشو پایین تر نده فکر میکنم همون x41 بگیرم بهتره
سلام دوستان عزیز.خوبین؟!:46:
دوستان یه سیستم صوتی واسه 206 برای من می تونین جمع کنین؟!:31:(البته پخششو خودم انتخاب کردم!:31: کنوود 7016 بقیه شو هم شما واسم جمع کنین لطفا!:31:)
اگه راستشو بخواین از این سیستم هایی که رو ماشینا می بندن زیاد سر در نمی یارم واسه همین بهتره واسه مراعات حال من که شده( و البته می خوام یکم هم که شده باشه از تشکیلات سیستم های صوتی بیشتر بدونم)،وقتی برندی با یه مدل خواص رو پیشنهاد می کنین مزیت هاش و قیمتش رو هم ذکر کنین.
یه چند تا مورد رو هم بهتره بگم:
اول از همه اینو بگم که اصلا واسه کل کل و این جور حرفا نمی خوام.:41:
هدف فقط لذت بردن از اون موزیکیه که قراره از اون سیستم بشنوم!:8: واسه همین کیفیت صدا واسم خیلی مهمه تر از ترکوندن شیشه ست:31:
حالا با این توضیحاتی که دادم ، دیگه نمی دونم به ساب و آمپلی فایر آنچنانی نیاز دارم یا نه!!!
از اینجا به بعد رو به شما می سپارم ، :31:هر چی رو که نیاز باشه لطفا واسم لیست کنین.ممنون میشم:11:
با تشکر از راهنمایی هاتون
اول از همه بودجه! :11:نقل قول:
توی خوبی اون آمپ هیچ شکی نیست امیر جاننقل قول:
چاکریم هنوز نرفتم عزیز
یه آمپ تو ttبچه ها پیشنهاد دادن . اونم یه نگاه بکن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط باید حواست باشه که داری جنس الکتریکی کارکرده میگیری و داری از دنیای مجازی خرید میکنی
به چی وصل بوده و چقدر فشار روش بوده و... رو فقط خریدار میتونه تضمین کنه و بس
همین
ااااه یادم رفته؟؟!!!! واقعا ببخشین:11:روم سیاهنقل قول:
چون از قیمت روز بازار چندان اطلاع ندارم فعلا 400 یا پایین تر از این.چطوره؟؟؟:31:
البته اینو بگم که نمی خوام زیاد خرج کنم.فقط در حد برآوردن نیاز هام باشه کافیه.و فکر نمی کنم که بعدا هم عوضش کنم.اینا رو مد نظر داشته باشین.ممنون:11:
این کارهم میشه کرد .ولی عادی ببندی به نظرم بهتره.نقل قول:
اولین بار که نصاب ابله سیستمم رو بست .برداشته بود اسپیکر 4 اهمی رو به صورت 2 اهمی بسته بود روی دو کانال اونم بریج!!.وقتی آمدم خونه دست به آمپ زدم آتیش بود!!فقط موندم چرا نسوخته بود!تازه پروتکت هم نکرده بود!
هیچی منظورم اینه قشنگ هر کدوم رو بدین به یک کانال.به آمپلی هم فشار نمیاد.
نقل قول:علي جان خودت گفتي فرقي نداره ولي باز گفتي اسپيكر 4 اهمي رو 2اوهمي بسته منم ميخوام همينو بدونمنقل قول:
اسپیکر ها رو به صورت موازی به صورت همون شکلی که عکسش رو گذاشتم وصل کرده :13:نقل قول:
یعنی اسپیکر هایی که باید 4 اهم بسته بشن رو به صورت موازی آمپدانس رو به 2 اهم کاهش داده
هر چی اهم پایینتر بیاد آمپلی بیشتر در فشاره .صدا هم کیفیتش پایینتر میاد(صدا به طرف تیز شدن میره)
اگه اونجوری که طرف برای من بسته بود ببندی صدا هم مونو میشه.
سلامنقل قول:
فکر می کنم همین ساب بود. هر جوری تنظیمش کردیم صداش فقط می کوبید و موج ایجاد می کرد و البته بیس کوبشی سفت ( و نه بیس نرم) .شایدم خوب آمپلی فایرو تنظیم نمی کردیم. آمپلی فایرش یک ساند استریم بود که حدود 2 سال پیش گرفتیمش 165 تومان. کدش یادم نیست منتها بعد به این نتیجه رسیدیم که زیاد چیز جالبی نیست! ساب 3514 رو که بهش وصل کردیم تقریبا از پسش بر نمی اومد، دقیق خاطرم نیست که از جفت کویل استفاده کردیم یا فقط یه کویل رو تغذیه کردیم. صفحه ساب رو خیلی کم می تونست تکون بده که از اینجا نتیجه گرفتیم قدرت این آمپ برای 3514 کمه. ( اگه اشتباه می کنم حتما اصلاح کنید ما از حرکت کم ساب 3514 به این نتیجه رسیدیم که حتما خوب راه نیفتاده و به خاطر همین ردش کرد و یک 306 و بعدش هم یک 308 پایونیر گرفت ). بهر حال اون زمانی که 3514 داشت من از صداش خوشم می اومد. منتها عرض کردم سلیقه ها متفاوته. صحبت و مناظره با خبره هر رشته ای کار سختیه. اگر اطلاعات ناقصه بذارید رو حساب آماتوری من.