سلام.نقل قول:
با hard disk low level format tools فرمت کردم و فقط ارور میزد.آخرشم زد فرمت دان که دیدم فرمت نشد.
به نظرتون با پارتیشن بندی درست شه؟
Printable View
سلام.نقل قول:
با hard disk low level format tools فرمت کردم و فقط ارور میزد.آخرشم زد فرمت دان که دیدم فرمت نشد.
به نظرتون با پارتیشن بندی درست شه؟
یک پارتیشن بندی بکنید هارد رو و مجددا فرمت سریع بکنیدنقل قول:
اگه درست نشد فریم ویر هارد رو آپدیت کنید فعلا
با hdd regenerator تست کردم بد سکتور نداشت فقط چند تا delay که نمی دونم چیه پیدا کرد.:31:نقل قول:
حالا باید چی کار کنم .
delay یعنی مدت زمان دسترسی به اون سکتورها از زمان استاندارد بیشتر شده
low level format میتونید بکنید هارد رو ؟
اگه نشد باید بدید بیرون فریم ویر هارد رو به حالت قبل برگردونن با رابط درست نشه پلاتر و هد ممکنه ایراد داشته باشه
میشه بگین چطوری باید فرمت سطح پایین کنم .راستی یه مشکل دیگه هم داره وقتی می خوام fdisk کنم وسطش قطع میشه و دوباره از صفر شروع میشه فکر کنم ویروس باشه.
بیرون که تا حالا به 3 تا از بهترین تعمیرکارای شهرمون که با کلی پرس و جو پیدا کردم دادم و کلی هم هزینه کردم نتونستن درست کنن.:31:
دو هفته وقت گذاشتم بیرون درست کنن درست نشد.
شما مراحل رو بگو خودم انجام میدم.ممنون.
نه این مشکل از ویروس نیست
شما سی دی ویندوز XP بوت کنین و اصلا نمیخواد پارتیشن درست کنید یک تک پارتیشن درست کنید و همون رو به جهی QUICK FORMAT فرمت غیر QUICK یا همون LOW انجام بدین این در مراحل نصب ویندوز بود
اگه با اینکار نتیجه نگرفتین باید با استفاده از رابط های USB TO TTL فریم ویر هارد رو به حالت قبلش برگردونید که برای اینکار حتما باید بدید بیرون شما نمیتونید اینکارو بکنید
در آخر چک کردن هد و پلاتر که اون هم باید بدید بیرون انجام بده
برای بار سوم هم با نرم افزار hdd regenerator تست گرفتم اما بازم درست نشد و 71 delay زد و درست نشد . پارتیشن بندی هم کردم ،اما بازم درست نشد.نقل قول:
پس آخرین مرحله تعویض فریم ویر هارد میمونه،چطور فریم ویر هارد رو آپدیت کنم؟؟؟
اصلا فرمت سطح پایین نمیشه و رو صفر درصد گیر می کنه . فکر کنم باید بدم به همونی که firmware رو آپدیت کرد درست کنه.چون خودش گفت من ویندوز روش نصب کردم .نقل قول:
ممنون به خاطر راهنمایی هاتون.:11:
سلام دوست عزیز.نقل قول:
هزینه آپدیت فریمور چنده؟؟؟
سلام . از من 5000 تومن گرفت .نقل قول: