آقا چرا کسی این مورد رو پیگیری نمیکنه؟ بعد بلا ملا سر انجمن بیاد میندازن گردن ما دیگهنقل قول:
Printable View
آقا چرا کسی این مورد رو پیگیری نمیکنه؟ بعد بلا ملا سر انجمن بیاد میندازن گردن ما دیگهنقل قول:
ویروسی به نام AnGelS.Of.WaR ! بهزاد ( ؟ ) جان، واسه من هم با همین بابا دقیقا مشکل شما پیش اومده :نقل قول:
اینجا رو نیگاه کنین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین نفر من پست دادم ، بعد اسم این آقا اومده جای من داخل انجمن...روی اسمش هم که کلیک میکنی میره پروفایل من... خدایا یعنی چی ؟
این آقا چی میخواد از جون ما
Take Care:40:
آقا مرسی!!
کجا رو میگی آخری شمایی دیگه مگه کی هست؟!نقل قول:
سلام ، خب داخل تاپیک رو دیدی ، حالا از داخل تاپیک بیا بیرون و برو به انجمنش نیگا کن ببین آخری کیه ؟نقل قول:
Take Care:40:
باحال بود. حالا ندیده بودیم فروم هم ویروس بگیره !! :31::18::27:
میگما چرا گاهی قسمت ها اینجوریه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گاهی قسمت ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ما که روش کلیک نکردیم ولی بازم مثل عکس اولی هست! :mellow::eh:[شکلک فکر] :د
e دروغ نگو! برو صفحه اول بعد ببین تو گاهی قسمت ها پست جدید ارسال شده است ولی مثل اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! :31:نقل قول:
سلام قسمتی که توش شعر یا متن ودلنوشته های قشنگ بود کجاست؟من دسترسی بهش ندارم لفا راهنمائیم نمائید...مرسی