مشکل رفع شد.
با تشکر...
Printable View
مشکل رفع شد.
با تشکر...
سلام
چه جوری میشه نمودار دونات از نوع درصد بکشیم ، منتها من برای فقط یک سلول میخام ... مثلا وقتی توی سلول 50% رو زدم نصف اون دونات رو رنگی کنه .... مثل دونات ها در شکل زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزیز کاری که گفتید انجام دادم اما مشکل برطرف نشد مشکل من الان اینه که از سمت راست به چپ 50 تا ستون دارم حالا میخوام بین ستون 7 و 8 یک ستون جدید ایجاد کنم که ارور میده خواهش میکنم راهنمایی کنید...در ضمن دکمه تشکر برای من نمایش داده نمیشه که ازتون تشکر کنم:n12::n16:
نقل قول:
مدیران محترم یکی نیست جواب منو بده بخدا خیلی مهمه سوالم
در حالت عادی نباید برای اضافه کردن مشکلی باشه مگر اینکه فایلتون قفل باشه یا تنظیمات خاصی براش در نظر گرفته باشن اگه میشه فایل بذار تا چک بشهنقل قول:
سلام
من یه سوال فوق حرفه ایی در زمینه اکسل دارم
.
من میخام یه خونه از اکسل به این سایت بره و
مقدار قیمت پایانی رو برای من توی خونه داخل اکسل نشون بده.
چطور باید این کار رو یکنم؟
با عرض سلام به دوستان عزیز
جدولی به صورت زیر داریم
به چه صورت میتونم مقادیری که در جدول در ستون محور x هست رو روی محور x های نمودار نمایش بدم؟
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
موفق باشید
سلام
من تو یه سلول فرمول می نویسم.وقتی که میخام این فرمول را توی سلوی های دیگه درگ و کپی میکنم اعدا عوض میشن.چطور میتونم جلوی این کار را بگیرم؟
درود/
عذر می خواهم که این سوال را می پرسم/ چون وقت ندااشتم که آموزش های مربوطه رومطالعه کنم/ می خواستم بدونم که چطور توایکسل یه نموار رسم کنم که هم محور x توش باشه و همy ها/
یعنی مث نمودار تابع بشه/ چون فقط می تونم در راستای عمود اندازه بدم ولی می خواهم که نمودار به صورت(x,y)رسم بشه و بعد این نقاط به هم متصل بشه
متشکرم از پاسخ شما
به خاطر غلط املایی در هدر تاپیک هم ببخشید منو
كسي اين هست بتونه به من كمك كنه ؟
اينجا جايه مناسبي هست يا تاپيك جدا بزنم ؟
يه تابع برا اكسل ميخواستم ، لطفا راهنمايي بفرماييد ، درصد بين دو عدد رو ميخواستم حساب كنه .
ممنون