در این رابطه من باید بیشتر توضیح بدم... فکر کنم منظور من توی این مورد اشتباه فهمیده شده...
بحث من زمانی هستش که شما یه سرویسی رو میتونی به شکلی استفاده کنی که
این میزان و این نوع استفاده با عقل جور در نمیاد مثلاً با توجه به قیمت 500 تومنی زیر ساخت برای هر گیگ شما با یه سرویس 24 تومنی می تونی شبانه 300 گیگ بگیری! (سرویس 2 مگ پارس آنلاین البته قدیما :n02:) بحث من اینه که این جور مواقع به احتمال زیاد این نوع استفاده با ضایع کردن حق دیگران میسر و ممکن میشه!!! البته بعضی ها هستن که
با پیدا کردن باگ و تریک و .... این کار رو میکنن.... این بحثش جداست و در واقع صرفاً یه دزدی از ISP هستش که من به شخصه نه تنها مشکلی باهاش ندارم بلکه به نظرم
خیلی کار خوبی هستش و حق این ISPهای دزد هم همینه... خودم هم کلی از این کارا کردم و میکنم! :n02: ولی وقتی شما این کار رو میتونی
به راحتی و
بدون این جور کلک ها انجام بدی (مثل پارس آنلاین) در واقع
خود ISP داره این امکان رو به نوعی برای شما فراهم میکنه و چون ISP از جیب خودش خرج نمیکنه در واقع به نوعی از بقیه میگیره و به شما میده!!! حالا کسی که از این امکانی که ISP به هر دلیل داره براش فراهم میکنه استفاده میکنه
نه حروم خوره و نه دزد! مقصر ISP هستش و
دزد واقعی ISP هستش. حرف من اینه که حالا که شما داری از این استفاده میکنی و
میدونی این امکان برای شما با دزدی از دیگران فراهم شده فقط به فکر خودت نباش! چون که باد آورده را باد خواهد برد! (پیشنهاد میکنم پست قبلیم رو دوباره بخونی تا ببینی دقیقاً منظورم همین بوده) و شما اگر دنبال حقی دنبال حق دیگران هم باش نه اینکه فقط به خودت فکر کنی...
در ضمن این بحث رو من در جواب به دوست دیگمون مطرح کردم که گفته بود به من چه که بقیه دانش فنی ندارن!
در مورد دانلود شبانه هم من باید بگم من خودم توی این زمینه یه سری حساب کتاب انجام دادم و به این نتیجه رسیدم که قیمت گیگ شبانه یه چیزی حدود 300 تومن باید باشه... که با یه سرویس 20 تومنی میشه نزدیک 60-70 گیگ... بیشتر از این غیر منطقیه و با این قیمت پهنای باند تو ایران فقط با ضایع شدن حق دیگران ممکن هستش!!!
کاملاً موافق هستم و به نظرم کاملاً این حرفت درسته.... پیشنهاد میکنم یه بار دیگه این پستم رو بخونی:
خلاصه اینکه سیاست های ISP ها غلطه و منشا ضایع شدن حق مشتری هم همین هستش...
مثلاً برای دانلود شبانه روش نامحسوس کارایی نداره چون کسی که شبانه دانلود میکنه میخواد تا اونجا که میتونه دانلود کنه و نمیشه بگیم مثلاً مصرف 99 در صد کاربرا از فلان قدر کمتره... توی روزانه ولی میشه گفت چون همه نمیخوان مثل تراکتور دانلود کنن... ولی کسی که شب داره دانلود میکنه میخواد تا اونجا که میتونه دانلود کنه...
خلاصه:
به نظر من روش نامحسوس برای کنترل مصرف توی روز مناسبه و روش محسوس (یا همون حجمی) برای کنترل مصرف شبانه!!! ولی شاتل دقیقاً داره برعکس انجام میده!!! :n08: