اولا که حداکثر یک هفته محدود هستی فقط شب ها مودمت را خاموش کن و شبانه دانلود نکننقل قول:
دوما اینکه حرف من این بود که زمان عقد قرارداد ،شما میگفتی این میزان دانلود رایگانش چه قدره؟نه الانی که قراردادت را امضا کردی
شما چرا حرف منو متوجه نشده جواب میدی؟نقل قول:
نه برم پول سرویس دیدیکیت 400هزار تومن به شاتل بدم خوبه ! والااااا ! اتفاقا من دارم ماهی 74 تومن کلاً به مخابرات میدم جمع دانلود ماهم هم روی 280 گیگ هست بدون ذره ای افت سرعت. شما به محدودیت عادت کردی چرا میگی دیدیکیت گرفتی :)
میگم سرویسی که مخابرات در حال حاضر به شما ارائه میده نزدیک به سرویس dedicated هست...و داره ضرر می کنه و شما اگه همچین کیفیتی از هر شرکت دیگه ای انتظار داری،برو dedicated بگیر.متاسفانه شما دانش زیادی در این زمینه نداری و الکی شلوغش می کنی
اگه میبینی مخابرات اینطور سرویس دهی می کنه به نظر من دلیلش کاملا سیاسی هست(کافیه به این فکر کنید که چرا فقط مخابرات تهران سرویس اینطوری ارائه میده)
من یک سوال از شما میپرسم:نقل قول:
دوست عزیز من با این مدل استدلال شما موافق نیستم. یه جای دیگه هم گفتین که بدبخت اونهایی که پول میدن و شبها مصرف ندارن و انگار که دیگران از حق اونها مصرف میکنن. مگه منطقاً همه کاربرها میتونن ۲۴ ساعته سیستمشون روشن و مشغول دانلود باشن که اگه نتونستن، بشن بدبخت و کسی که اون لحظه وصل شده هم بشه حقخور؟ من خودم چند روز مونده به عید و این ایام عیدی، شده چند شب که اصلاً فرصت نکنم بیام کامپیوتر و بخوام تنظیمش کنم که شبها دانلود کنه. هیچ هم نمیگم حرووم کسانی باشه که دارن سهم من رو میخورن. وقتی خود شرکتها میگن دانلود شبانه حق کسی نیست که هر کس هم تونست و خورد هم قاعدتاً باید بهش گفت نوش جونش. همونطور که وقتی من الان نمیتونم بخورم هم بهم میگن حقت نیست که نمیتونی بخوری.
به نظر شما کیفیت اینترنت کسی که در ساعات شبانه 2 گیگ دانلود می خواد بکنه و کسی که ماهی 50 گیگ دانلود می کنه نباید تفاوتی باشه؟
طبق اشتراک 1 به 8،منصفانه اش این هست که هر 8 روز یکبار شما بتونی فول دانلود بکنی(اینکه براتون منطقی هست دیگه؟)یعنی در ماه 4 شب بتونی کامل دانلود بکنی.حالا سرعت قرارداد شما چه قدر هست؟فرض می کنیم که طبق قراردادت سرعتت 1 مگ یعنی 128 کیلوبایت باشه،با توجه به اینکه 4 شب و شبی 8 ساعت دانلود کنی میشه 32 ساعت دانلود شبانه رایگان و با احتساب سرعت 128 کیلوبایت،منصفانه شما باید 14.75 گیگ دانلود کنی
از این ماه شما 15 گیگ دانلود کن من تضمین میدم بازداشت نشی.
مشکل ما اینه که درک درستی نسبت به حقی که داریم و حقی که بقیه دارن نداریم و فکر می کنیم استفاده حداکثری از منابع در اختیارمون،حقمونه
پ.ن:برای راحتی محاسبات هر گیگ را 1000 مگ محاسبه کردم