از کسایی که الان شاتل دارن یه سوال دارم!
زمانی که سفارش سرویس دادین فورا انجام شد کارتون؟
من امروز سفارش انلاین دادم اما بهم گفتن فعلا قادر به ارایه سرویس به شما نیستیم و تو لیست انتظار ثبت شدید :n03:
Printable View
از کسایی که الان شاتل دارن یه سوال دارم!
زمانی که سفارش سرویس دادین فورا انجام شد کارتون؟
من امروز سفارش انلاین دادم اما بهم گفتن فعلا قادر به ارایه سرویس به شما نیستیم و تو لیست انتظار ثبت شدید :n03:
درد!:n02:نقل قول:
تو بگیر با سرعت 4کیلوبایتت لذت ببر.:n09:
==========
ابوالفضل با اکانت دانلود میکنی یا بی اکانت؟نقل قول:
با اکانت دانلود میکنم چطور مگه...مثل اینکه همه جا از کار افتاده به جز اینجا:n16::n02:نقل قول:
نقل قول:
LoL درستش کردم با 800 تا تک توومن :D
بدبخت :n08:
اکانت کلا بسته شده تو مشهد وقتی من محدود شدم هیچ جاکار نکرد تا بتونم دور بزنم روش لو رفته و باگ سیستم از بین رفته !:n09:نقل قول:
خدایی واسه من کار میکنه همین دیشب با این اکانت وقتی که هم از داخل و هم از خارج محدود بودم با سرعت 1 مگ دانلود میکردم.:n16:نقل قول:
نقل قول:
صبحت دومتون درست هست و الان عملاً هدف شاتل ایجاد یه ترس یا خودمحدودیت (بر وزن خودسانسوری) بین کاربرها هست. دیگه الان به وجود همچین سیستمی مطمئن شدم.
نقل قول:
خوب معلومه که دانلود رایگان رو میخوام، وگرنه چرا باید بابتش پول میدادم. نظرم این بود که بهتر بود بجای هفتهها سرعت مورچهای از حجم اصلی کم میکردن که حداقل کاربر جریمه شده توی وبگردی خوابش نبره.
سیستم هوشمند بدون شک با یه سری مقررات و تنظیمات هست که شده هوشمند. شما خودتون توی صبحتتون این نظر من رو تائید کردین. این مورد که شاتل بعضی جاها تخفیف ویژه میده خودش یه پارامتر هست که توی سیستم کاربرد داره. تعداد زیادی از همین پارامترها کنار هم این سیستم هوشمند رو میسازه. پس باز حرفم درست بود که میشه این سقف رو تعیین کرد. اما بخاطر اینکه اگه سقف دانلود شبانه گفته بشه کاربرها بجای خودمحدودیت میرن سراغ استفاده از حقی که شاتل نمیخواد برای کاربرها ایجاد کنه یا همین مورد تخفیف ویژه که خودتون خبرش رو دادین (و البته ممنون بخاطر خبرش) و در واقع یه رانت هست برای عدهای خاص، این سقف عمدی مشخص نمیشه. من تائیدیه صبحتم رو هم گرفتم.
متاسفانه بهم گفتن که این افزایش حجم تاثیری توی بازداشت اکانت نداره. من که طبق محاسبهای که بهم گفتن شاید تا اواسط اردیبهشت دیگه سرعت عادی توی ساعات شبانه نداشته باشم.
این سئوالات رو نمیتونستم اون موقع بپرسم مگه علم غیب میداشتم یا با عالم اسرار در ارتباط بودم. کجای قرارداد اشاره کرده که شاتل قراره هیچ وقت اطلاعاتی در مورد دانلود شبانه به غیر از ساعت شروع و خاتمه نده؟
نقل قول:
سیستم اختصاصی واقعاً چیز خوبی نیست چون طرف اگه نتونه ۲۴ ساعته مصرف کنه از جیبش رفته. بجای اون اگه اشتراک یک به دو یا حتی یک به چهار بود، بهتر از اشتراک یک به هشت هست.
دوستم همزمان با من مخابرات یک مگ گرفته توی این مدت تونسته حدود ۵۰-۶۰ گیگ دانلود کنه. من با کمتر از اون الان یک هفته هست که جریمه شدم. بدبختی هم اینجاست که کل اشتراک من تازه شده سه هفته که یک سومش توی بازادشت هست. اما باید حالا حالا توی حبس بمونم تا سرعتم عادی بشه.
نقل قول:
دوست عزیز من با این مدل استدلال شما موافق نیستم. یه جای دیگه هم گفتین که بدبخت اونهایی که پول میدن و شبها مصرف ندارن و انگار که دیگران از حق اونها مصرف میکنن. مگه منطقاً همه کاربرها میتونن ۲۴ ساعته سیستمشون روشن و مشغول دانلود باشن که اگه نتونستن، بشن بدبخت و کسی که اون لحظه وصل شده هم بشه حقخور؟ من خودم چند روز مونده به عید و این ایام عیدی، شده چند شب که اصلاً فرصت نکنم بیام کامپیوتر و بخوام تنظیمش کنم که شبها دانلود کنه. هیچ هم نمیگم حرووم کسانی باشه که دارن سهم من رو میخورن. وقتی خود شرکتها میگن دانلود شبانه حق کسی نیست که هر کس هم تونست و خورد هم قاعدتاً باید بهش گفت نوش جونش. همونطور که وقتی من الان نمیتونم بخورم هم بهم میگن حقت نیست که نمیتونی بخوری.
زمانی صحبت شما درستتر میشه که سقف رسمی تعیین بشه و مشخص بشه هر کس چقدر شبانه داره و چقدر نداره که اگه از حقش بیشتر مصرف کرد، بشه حقخور.
در مورد تلاش هم فکر میکنید بشه مدیران شرکتهای اینترنتی رو با ارشاد و تلاش مردمی عاقل کرد؟
در مورد وضعیت خودم به بخش شکایتشون گفتم که من الان چند روزه شبها با EDGE سیمکارت ایرانسل سر میکنم. اشتراک مبیننتم هم دو سه روز دیگه تموم میشه. اما با وجود تعطیلات عید و اینکه من حالا حالا شبها سرعت مورچه دارم، به نظر که مجبورم یک ماه تمدیدش کنم. یعنی وضعیت من شده ضربالمثل از ترس عقرب جراره به مار غاشیه پناه بردن.
بهشون هم گفتم این ضعف مدیریت شاتل رو نشون میده که با کاربر آنچنان رفتاری میکنه که طرف مجبور به فرار میشه. اگه عاقل بودن این دو تا هزینهای که توی شرکتهای دیگه به اجبار انجام میدم رو توی شاتل خرج میکردم. هم من راحتتر بودم و هم اونها سود بیشتر میکردن.
اینها شنیدن میگن باید دم حجله گربه رو کشت، اما شدید هول کردن و زدن داماد رو هم کنار گربه کشتن.
یا بهشون پیشنهاد دادم که بایستی بین مشتریای که پول خرج میکنه با اونی که خرج نمیکنه تفاوت باشه تا شاتل بتونه بیشتر سود کنه و رفاه مشتری هم بیشتر بشه. یعنی برای مثال کسی که حجم زیاد میخره بتونه امتیاز سقف دانلود شبانه بیشتری داشته باشه. البته قبول کرد که حرفم منطقی هست و وضعیت فعلی به ضرر شاتل هم هست چون عملاً کاربر تشویق به خرید و مصرف بیشتر نمیشه.
مشکل اینجاست که مدیران شرکتها چه اینترنت و چه غیره فکر میکنن عقل کل هستن و نظر مشتری براشون اهمیت نداره.