LOL حقته امون بهتر ک محدودت کنن . دی یک سوال سرویس ارت لایت سرعتاشون چموریه کسی میدونه ؟نقل قول:
Printable View
LOL حقته امون بهتر ک محدودت کنن . دی یک سوال سرویس ارت لایت سرعتاشون چموریه کسی میدونه ؟نقل قول:
نقل قول:
:n09::n09::n09::n09:
8 مگ سرعت دانلودش روزا چنده ؟
هر خط STM1 پهنای باندش 155 مگا بیت هستش و قیمتش 24 میلیون تومن در ماه. البته این قیمت زیر ساخت هستش. حالا از ISP بخوای بگیری گرونتر میشه... یه سرچ کنی پیدا میکنی قیمت دقیق رو...نقل قول:
کلاً این روش کنترل ترافیک برای دانلود شبانه جواب نمیده... به نظر من شبانه هم باید حجمی باشه. قیمت هر گیگ هم میشه بین 200 تا 300 تومن داد. و روزانه رو هم فکر کنم بشه 600 تومن توی ساعات عادی و 1200 تومن توی ساعات پیک داد. اگر هزینه ثابت سرویس رو 5000 تومن بگیریم میشه حدود 35 میلیون تومن درآمد خالص از هر خط STM 1 داشت!!!! حالا شما ببین این ISP ها چقدر دارن دزدی میکنن!!!!نقل قول:
من نگفتم استفاده نکن! من میگم اگر شرایط شما به صورت استثنا خوب هستش این صرفاً یه استثنا هستش و به زودی هم احتمالاً تغییر میکنه و از بقیه بدتر میشه... اینجا یک بحث عمومی هستش ما بحث فردی با کسی نداریم. داریم کلاً در مورد شرایط اینترنت ایران و سیاست های ISP ها صحبت میکنیم.نقل قول:
جالبه... یه سفره ای پهن شده بریم بخوریم گور بابای بقیه! عزیز جان مطمئن باش این دوران خوش برای شما هم به زودی به سر میرسه... و اون وقت اگر از من کمک بخوای منم میگم دانش فنیت پایینه!نقل قول:
اگر 20 درصد از این تلاشی که برای بهبود شرایط فردی خودمون میکنیم رو برای بهبود شرایط جمعی و اجتماعی خودمون انجام داده بودیم الان وضعمون این نبود....
سلام دوست مننقل قول:
نه اینجوری نیست
اینم مصرف 11 روزه من با سرویس 8 مگ شاتل در سال 93 :n09::n10: تازه 4 روزشو خونه نبودم وگرنه به 200 گیگ هم میرسه :n05::n05:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابولفضل جان سرعت دانلودت تو روز چنده ؟نقل قول:
نقل قول:
1 مگ بر ثانیه هست علی جان :n16:
محدود نشدی تا به حال با این حجم دانلود ؟ :)نقل قول:
نه فعلا:n16:البته اکثرا از سرور داخلی دانلود کردمنقل قول: