ISP با ISP فرق می کنه...قبلا شاتل زده بود الان چک کردم برداشته بود قیمتشو باید زنگ بزنی پشتیبانی بپرسی ولی با سرچ توی گوگل اینو پیدا کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که یک مگش 350 هزارتومن هست:n02:
Printable View
ISP با ISP فرق می کنه...قبلا شاتل زده بود الان چک کردم برداشته بود قیمتشو باید زنگ بزنی پشتیبانی بپرسی ولی با سرچ توی گوگل اینو پیدا کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که یک مگش 350 هزارتومن هست:n02:
یعنی چی بگم به این شاتل؟؟!:n02:
من با شبی بطور میانگین 2-3 گیگ در مجموع 22 گیگ دوباره محدود شدم:n22:
فقط هم یه ساعت اخر دانلود میکردم...گرچه بصورت کامل محدود نشدم(سرعتم از 1مگابایت به 400 رسیده)ولی باز ظلمه که با شبی 2-3گیگ بگیرن محدود کنن...:n27:
نه برم پول سرویس دیدیکیت 400هزار تومن به شاتل بدم خوبه ! والااااا ! اتفاقا من دارم ماهی 74 تومن کلاً به مخابرات میدم جمع دانلود ماهم هم روی 280 گیگ هست بدون ذره ای افت سرعت. شما به محدودیت عادت کردی چرا میگی دیدیکیت گرفتی :)نقل قول:
نقل قول:
از دانش فنی پایینشون هست!مگه ما گفتیم استفاده نکنن! وگرنه مگه 74تومن برای اینترنت در ماه کمه ! یا مثل شاتل خوبه که پول رو از شما بگیره 20گیگ رو رد کنی محدودیت کنه! من تازه 10 ساعت بیشتر در روز دانلود نمی زارم با خط مخابراتم اگر 24 روی دانلود باشه که بیشتر از ماهی 400گیگ میشه :)
سرویس اختصاصی اصلاً برای کاربر خانگی به صرفه نیست! دیدیکیت 128شاتل که سرعت دانلودشم روی همینه بالای 140هزار تومن در ماه هست, این در حالیه که مخابرات داره 1مگ رو که میشه همون سرعت دانلود 128 میده ماهی 43تومن ! 24ساعت هم دانلود کنی ذره ای از سرعتت کم نمی کنهنقل قول:
شما هم باید مشخص بشه سنگ ISP رو به سینه میزنی یا کاربر دوست پر حاشیه من :) وقتی مخابرات داره سرویسی واقعاً نامحدود به هر دلیل ارایه میده چرا کاربر نباید استفاده کنه :)نقل قول:
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخ :n19::n20::n19:نقل قول:
کسی هست جواب بده؟ لطفا :n03:
نه ISP ها روی هم پول گذاشتن منو استخدام کردن تا بیام شما رو گول بزنم:n08:نقل قول:
شما هم باید مشخص بشه سنگ ISP رو به سینه میزنی یا کاربر دوست پر حاشیه من :) وقتی مخابرات داره سرویسی واقعاً نامحدود به هر دلیل ارایه میده چرا کاربر نباید استفاده کنه :)
فرهنگ ما ایرانیا همینه...توهم توطئه داریم هممون...وقتی یک حرفی باب میل ما نیست حتما دشمنمون اون حرف رو زده...
میخوام از شاتل سرویس بگیرم! مودم وایرلس دارم! اما بعضی شرکتا موقع ثبت نام پول یه مودم رو تو قرارداد از مشتری میگیرن و میگن باید از این مودم استفاده کنید! شاتل هم اینجوریه ایا؟!!!!