مخابرات استان تهران قیمت 1مگ نامحدودش ماهی 42 تومن هست! نامحدودش هم واقعاً نامحدوده بعد از یه مدت مثل شاتل سرعت دانلودتو نمی ترکونه,البته این قیمت فعلیش هست ظاهراً میگن توی دوره قبضهای جدید اون تخفیف 20% وزارت ارتباطات هم اعمال شدهنقل قول:
Printable View
مخابرات استان تهران قیمت 1مگ نامحدودش ماهی 42 تومن هست! نامحدودش هم واقعاً نامحدوده بعد از یه مدت مثل شاتل سرعت دانلودتو نمی ترکونه,البته این قیمت فعلیش هست ظاهراً میگن توی دوره قبضهای جدید اون تخفیف 20% وزارت ارتباطات هم اعمال شدهنقل قول:
پینگ داخلی بیشتر بستگی به شهر و مرکز مخابراتی داره....پینگ داخلی من با سرویس گیم 12 بود.:n02:نقل قول:
پینگ 4.2.2.1 و 4.2.2.6 و....بستگی به اون مسیر داره...مودمو خاموش روشن کنی مسیرش عوض میشه و پینگش هم بستگی به مسیر تغییر میکنه.
نقل قول:
برام جالب شد که یعنی تابحال کسی از کاربرهای شاتل نخواسته که به حقش یعنی دونستن این جوابها برسه؟ اینجوری که شاتل هر کاری دلش بخواد میکنه.
الان مبیننت حدود یکی دو ماه هست که دانلود شبانه رو هم از نظر زمانی و هم از نظر حجمی محدود کرده اما اون محدود کردن حجمیش فعلاً فقط اسمی هست و اجرا نشده. اما سر همین قضیه یه بلوا بین کاربرهای مبیننت راه افتاد و حتی اینقدر شکایت و سر و صدا شد که سایتهای خبری داخل هم در موردش خبر نوشتن و حتی به نقل قولی گویا قضیه رو به اتاق خبر شبکه من و تو هم کشوندن (البته مطمئن نیستم). اما اینجا میبینم که کاربرها در سکوت، سرشون رو پائین انداختن و عذاب میکشن، اما شکایتی نمیکنن و چیزی نمیگن.
من الان توی همین مدت کمتر از یک ماه که هنوز اکانت مبیننت رو دارم بدون ترس از قطع شدن و مجازات زندان، شبها یک تا دو گیگابایت دانلود برای سرعت دو مگابیت دارم. چیزی که اینجا توی شاتل براش دو بار محدود شدم و کارم هم الان به شکایت کشیده و هنوز به جایی هم نرسیدم. با این وضعیت هنوز صد رحمت به مبیننت. این شاتل میخواد روی مبیننت رو هم سفید کنه.
این هم رو اضافه کنم مبیننت بطور رسمی گفته دو برابر حجم خریداری شده رو میشه شبها دانلود کرد. یکی از اون تعداد پشتیبانی شاتل که باهاشون بحث داشتم غیرمستقیم بهم گفت یعنی من میخوام بیشتر از حجم اصلیم که ۸ گیگابایت هست دانلود کنم؟؟؟؟ دیدم اینها به این حساب گذاشتن که یه طرح سه ماهه ۸ گیگابایت تنها بتونه در کل شبها همون قدر دانلود کنه. تازه هر چقدر هم گفتم خوب اگه طرف رفت ۱۰۰ گیگابایت دیگه حجم خرید چه وضعیتی پیدا میکنه، باز از جواب طفره رفتن و ادای خنگها رو درآوردن.
نقل قول:
یه بدی مخابرات این هست که هنوز سرعت بالاتر از دو مگ نداره و بدی سرعت هم این هست که وقتی دو مگ داشتی دیگه به کمترش نمیشه رضایت داد. البته گویا دارن این بخش حجمی رو فعالتر و وسیعتر میکنن که شاید اون بخش به لحاظی از نامحدود کامل بهتر باشه.
در مورد کم شدن قیمت گفتین. یادم افتاد بپرسم که شاتل جان هم شب عید وعده داد که قیمت اومد پائین که اومده، مابهالتفاوت رو بهمون برمیگردونه. آیا به کسی تابحال برگردونده؟ به من که گویا خبری نشده.
دوست عزیز سرعت 1 تا 1.5 مگ برای هر کاربردی کاملاً کافیه... البته در صورتی که این سرغت رو با تک کانکشن بده...نقل قول:
مگه اینکه بخوای بلوری دانلود کنی یا ویدئوی 1080 استریم کنی که اونوقت سرعتت باید بیشتر باشه...
شما اگه دنبال حقت هستی از حکومت شروع کننقل قول:
برام جالب شد که یعنی تابحال کسی از کاربرهای شاتل نخواسته که به حقش یعنی دونستن این جوابها برسه؟ اینجوری که شاتل هر کاری دلش بخواد میکنه.
الان مبیننت حدود یکی دو ماه هست که دانلود شبانه رو هم از نظر زمانی و هم از نظر حجمی محدود کرده اما اون محدود کردن حجمیش فعلاً فقط اسمی هست و اجرا نشده. اما سر همین قضیه یه بلوا بین کاربرهای مبیننت راه افتاد و حتی اینقدر شکایت و سر و صدا شد که سایتهای خبری داخل هم در موردش خبر نوشتن و حتی به نقل قولی گویا قضیه رو به اتاق خبر شبکه من و تو هم کشوندن (البته مطمئن نیستم). اما اینجا میبینم که کاربرها در سکوت، سرشون رو پائین انداختن و عذاب میکشن، اما شکایتی نمیکنن و چیزی نمیگن.
من الان توی همین مدت کمتر از یک ماه که هنوز اکانت مبیننت رو دارم بدون ترس از قطع شدن و مجازات زندان، شبها یک تا دو گیگابایت دانلود برای سرعت دو مگابیت دارم. چیزی که اینجا توی شاتل براش دو بار محدود شدم و کارم هم الان به شکایت کشیده و هنوز به جایی هم نرسیدم. با این وضعیت هنوز صد رحمت به مبیننت. این شاتل میخواد روی مبیننت رو هم سفید کنه.
این هم رو اضافه کنم مبیننت بطور رسمی گفته دو برابر حجم خریداری شده رو میشه شبها دانلود کرد. یکی از اون تعداد پشتیبانی شاتل که باهاشون بحث داشتم غیرمستقیم بهم گفت یعنی من میخوام بیشتر از حجم اصلیم که ۸ گیگابایت هست دانلود کنم؟؟؟؟ دیدم اینها به این حساب گذاشتن که یه طرح سه ماهه ۸ گیگابایت تنها بتونه در کل شبها همون قدر دانلود کنه. تازه هر چقدر هم گفتم خوب اگه طرف رفت ۱۰۰ گیگابایت دیگه حجم خرید چه وضعیتی پیدا میکنه، باز از جواب طفره رفتن و ادای خنگها رو درآوردن.
اینقدر بدم میاد از آدمایی که یک سری شعار های واهی میدن..یه گندی میزنن بعدشم نمیشه جمعش کرد...:n22:
چیزی که می تونه وضعیت اینترنت کشور را سامان بده رقابت بین ISP هاست...با شکایت کاری درست نمیشه.خواهش می کنم این رو بفهمید
ما ایرانی ها اتحاد جمعی نداریم و با این نوع حرکات اعتراضی فقط شرایط خودمون را بدتر میکنیم
در ضمن،طبق قراردادت با شاتل شما هیچ حقی نداری برای دانلود رایگان.پس دفعه دیگه که اومدی حق حق کنی قبلش حقوق خودت را بدون بعد بیا شعار بده:n02:
پ.ن:ببخشید که باهات بد حرف زدم...این بحث حق و حقوق منو یاد خاطرات برنامه صرفا جهت اطلاع انداخت و مشکلاتی که به وجود اورد
وقتی بهترین گزینه در میان گزینه های نامحود واقعی موجود اینترنت مخابرات هست همینم باید چسبید ,اگر هم یادتون باشه مخابرات وقتی که شروع به واگذاری اینترنت کرد تا سرعت 256 بیشتر نمی داد الان رسیده به 2مگ ,ولی به نظر من همین 2مگی که سرعت دانلودش روی 250ثابت هست و بعد از مدتی شما رو نمیاره روی 16کیلو می ارزه به اون 8مگ شاتل ... خیلی زور داره شما سرویس 8مگ داشته باشی و سرعت دانلود شبانت بیاد روی 16....نقل قول:
نقل قول:
شما اول آروم باش و عمدی مسائل حاشیهای نسازید که اینجا تاپیک شاتل هست و نه بیشتر. بعد هم اگه سمپاتی خاصی نسبت به شاتل نداشته نباشید، معلومه از چیزی خبر ندارین. مگه اگه کاربری مشکل فنی داشته باشه به همه کاربرهای دیگه گند میخوره که شما نگران گند هستین؟ ببخشین که من هم رک و راست بودم. کلاً با کسی که به هر دلیل عصبانی هست نمیخوام بحث کنم و بیشتر صحبتم با کسانی هست که مشکلی مثل من دارن.
من حق دارم، همونطور که باقی کاربرهای شاتل حق دارن، ولی در محدوده چهارچوب قرارداد. نشون هم به این نشونی که توی بخش شکایت سازمان تنظیم مقررات جایی داره با عنوان شکایت "عدم اطلاعرساني نرخ و نحوه ارايه خدمات به صورت رايگان".
الان طبق قرارداد من حق دارم بیست و چهار ساعته اینترنت پرسرعت داشته باشم و شاتل نمیتونه در شبانهروز، سرعت من رو برای ۷ ساعت و برای یه مدت شبانهروز نامشخص به حد دایالآپ برسونه. این خلاف قرارداد هست. من هیچ وقت نگفتم که چرا به من شبانه مجانی نمیده. اگه صحبتهای من رو نخونیدین از اول و بدون عصبانیت دوباره بخونید. یعنی من میخوام یا سرعتم در تمام شبانهروز برگرده به حالت عادی یا اگه میگن جریمه شدم حداقل با دانلود عادی پولی، بتونم سرعت شب رو هم عادی کنم. درضمن بهم هم بگن سقف دانلود مجاز شبانه چقدر هست که بتونم از تکرار مشکل جلوگیری کنم. به قولی این حق همه هست که نحوه ارائه خدمات رایگان رو دقیق بدونن.
نقل قول:
دقیقاً من هم سر همین قضیه شاتل مشکل دارم که چون گفتم مشکل دارم، بهم ایراد گرفتن که ساکت بشم و اعتراض ندم که مبادا شاتل ناراحت بشه.
به اون دوستمون میگم اینقد مبین نت مبین نت نکن .. شمایی که سنگ مبین نتو به سینه میزنی میشه بگی حجم اضافه 2 مگ چنده ؟؟ 12 هزار تومان .. شما ADSL داشته باش روزانه هم دانلود کنی باز ارزش داره وقتی همه سرعت ها حجم اضافش یه قیمته .. این از مبین نت ... 2 مگش 40 تومانه در صورتی که شاتل 8 مگش 40 تومانه
در مورد مخابرات . ما مخابرات نزدیکه محلمونه .. واسه ثبت نام و کارای نلفن رفته بودم دیدم خیلی ها اومده بودن و شکایت داشتن که همش نتشون قطعه .. من تو همه تاپیکها رفتم وضعیت شاتل از همشون بهتر بود .. بچه های پارس انلاین و آسیاتک که همش مینالن از وضعیت .. کلآ شبانه تو ایران زیاد معنی نداره